Para mudha 2022, Oktober

Cara ngomong nalika upacara wisuda

Cara ngomong nalika upacara wisuda

Sampeyan duwe pakurmatan bergengsi nalika pidato ing upacara wisuda kelas. Sampeyan sejatine dadi juru wicoro kanggo kelas, mula sadurunge sampeyan ngrampungake masalah akuntabilitas, ujare dhewe yen sampeyan wis begja. Sejatine, menehi pidato lan ngatasi kanca siswa, wong tuwa lan guru sajrone upacara wisuda minangka pengalaman sing ora bisa dilalekake.

Cara tembok tanpa kejiret (nganggo gambar)

Cara tembok tanpa kejiret (nganggo gambar)

Pesta taun ing sisih liya kutha lan wong tuwa sampeyan nglarang sampeyan lunga? Apa sampeyan pengin gabung karo kanca lan nginep guyon? Punapa mawon kahanan, sampeyan kudu tembok. Sampeyan kudu seneng-seneng nalika isih enom! Sampeyan bisa medeni, nanging kanthi nyiyapake kanthi bener, tetep tenang lan nutupi trek, sampeyan bakal luwih santai lan seneng-seneng.

4 cara kanggo nggawe bom bau

4 cara kanggo nggawe bom bau

Apa sampeyan seneng guyon sing apik? Apa salah sawijining kanca sampeyan duwe pelajaran sing apik? Yen mangkono, sampeyan lunga menyang pesta. Pungkasane, luwih becik wong liya sing nilar wektu seprapat jam kanthi bau sing paling ala! Langkah-langkah Cara 1 saka 4:

Cara keren ing sekolah menengah (kanggo bocah lanang): 10 langkah (kanthi gambar)

Cara keren ing sekolah menengah (kanggo bocah lanang): 10 langkah (kanthi gambar)

Kelangan minangka sikap lan kualitas sing durung sampeyan lakoni. Yen sampeyan pengin dadi wong sing ngerti lan tresna ing sekolah, ngerti manawa ana prilaku tartamtu sing kudu sampeyan lakoni. Langkah-langkah Langkah 1. Jaga rambute Iki minangka aspek sing paling penting.

3 cara kanggo njaluk surat rekomendasi

3 cara kanggo njaluk surat rekomendasi

Apa sampeyan kepengin nglamar pendidikan universitas, apa sampeyan minangka individu sing nembe lulus sing golek kerja ing lapangan sampeyan utawa profesional sing duwe pengalaman kanthi CV sing pengin ngenggoni papan sing luwih penting ing hirarki, ngerti carane lan Sapa sing kudu takon kanggo surat rekomendasi bisa mbantu sampeyan nggayuh tujuan.

Cara milih karir sing pas

Cara milih karir sing pas

Milih karier sing bener bisa uga angel, nanging tugas sampeyan bakal luwih gampang yen sampeyan wis duwe target karir sing ditemtokake. Sampeyan bisa nemtokake karier sing sukses lan kepenak sing bisa nyedhiyakake sampeyan lan kulawarga yen sampeyan kerja keras, ngerti cara ngatur dhewe, lan mikir kanthi tenanan.

Cara ilang swara: 11 langkah (karo gambar)

Cara ilang swara: 11 langkah (karo gambar)

Gesek utawa swara suda kabeh disebabake dening kahanan sing diarani laryngitis utawa radhang laring. Laryngitis duwe macem-macem asal usul, nanging yen sampeyan pengin sengaja ngilangi swara, ana sawetara solusi sing kasedhiya. Nanging sampeyan kudu ati-ati, amarga prosese ora nglarani utawa bebas risiko.

Cara dadi Khey saka 18-25: 8 langkah (karo gambar)

Cara dadi Khey saka 18-25: 8 langkah (karo gambar)

Ditampa saka 18-25 ora diwenehake menyang neofit. Sejatine forum sakral Blabla 18-25 taun situs jeuxvideo.com nggabungake Elite Bangsa sing diproklamasikake kanthi mandhiri. Kanggo ngakoni anggotane, Elite sing misuwur mbutuhake ilmu intrinsik lan budaya sing penting banget.

Cara nyebrang papan umum nalika mlayu wuda

Cara nyebrang papan umum nalika mlayu wuda

Seni Streaking yaiku nyopot sandhangan lan mbukak kanthi wuda ing papan umum. Sampeyan dikutuk banget karo polisi, pamrentah lan ibumu, nanging banget disaranake kanca-kanca. Iki biasane kedadeyan ing wayah sore utawa ngetutake taruhan, nanging uga bisa nambah sore ing akhir minggu sing surem.

Cara Dadi Jedi: 15 langkah (karo gambar)

Cara Dadi Jedi: 15 langkah (karo gambar)

Apa sampeyan pengin dadi Ksatria Jedi? Pancen bangsawan lan kekuwatane pancen apik banget. Sampeyan bisa nyedhaki cara Jedi lan mikir sanajan sampeyan durung ngrasakake Kekuwatan. Star Wars saga terus lan yen sampeyan pengin dadi Jedi njupuk lightsaber lan aja nganti tiba ing sisih peteng Angkatan.

Cara cantik mlebu sekolah (nganggo gambar)

Cara cantik mlebu sekolah (nganggo gambar)

Apa bali menyang sekolah utawa dina liyane ing taun sekolah, yen mlebu sekolah bakal mbantu sampeyan rumangsa luwih yakin lan luwih apik babagan awak dhewe. Aja kuwatir, ora ateges sampeyan kudu nganggo riasan kanthi berlebihan. Sampeyan bisa kanthi gampang tanpa dandanan utawa nganggo dandanan sethithik lan tampil alami sing lucu banget.

Cara dadi manuk hantu wengi (nganggo gambar)

Cara dadi manuk hantu wengi (nganggo gambar)

Manungsa duwe irama sirkadian sing meksa turu ing wayah wengi lan siyaga nalika awan. Nanging kepiye yen sampeyan pengin ngowahi irama alami lan dadi manuk hantu wengi? Apa sampeyan kerja ing wayah wengi, pengin tetep siyaga ing papan kerja, utawa mung pengin dadi makhluk ing wayah wengi, sampeyan bisa nglatih awak supaya bisa nggawe kabiasaan ing wayah wengi kanthi latihan sethithik.

3 cara kanggo ketemu karo Selena Gomez

3 cara kanggo ketemu karo Selena Gomez

Selena Gomez minangka penyanyi lan aktris Amerika sing misuwur. Yen sampeyan dadi Selenator lan ngimpi ketemu idola sampeyan kanthi langsung, iki sawetara cara kanggo nindakake. Nanging, ketemu lintang bakal angel lan sampeyan kudu terus usaha.

Cara ora peduli (nganggo gambar)

Cara ora peduli (nganggo gambar)

Kanggo mbayar manungsa waé? Serius? Tanggung jawab? Pancen akeh banget gaweyane. Wong sing preduli ora kuwatir karo prekara sing angel lan luwih milih fokus kanggo budidaya kanthi santai tanpa kudu kuatir karo akibate. Sinau babagan cara ngetrapake sithik cahya ing urip sampeyan, nemokake macem-macem opsi karir sing cocog karo gaya urip sing ora tenang, lan aja nganti stereotipe sing dialami wong sing seneng seneng-seneng.

4 cara kanggo nggawe piranti jebakan pamula

4 cara kanggo nggawe piranti jebakan pamula

Sampeyan bisa nyiyapake jebakan pamula kanggo apus-apus utawa ngelingake yen penyusup mlebu omah sampeyan. Sampeyan ora kudu nganggep piranti iki minangka bentuk pertahanan sing nyata, nanging sampeyan bisa muter trik lucu lan kreatif ing kanca-kanca!

Cara lulus ujian matematika: 15 langkah (karo gambar)

Cara lulus ujian matematika: 15 langkah (karo gambar)

Sawetara wong seneng ujian matematika. Wis cukup kanggo kelangan turu! Isih, ora ana sing kudu kuwatir. Pancen, akeh kesalahan sing bakal dihindari yen salinan diwaca maneh kanthi bener. Apa wae, malah pengalaman matematika sing paling ala bisa dadi sukses yen sampeyan bisa ngowahi kabiasaan lan nggunakake alat anyar sing efektif lan tumindak sing bener.

Cara nggawe slaper: 11 langkah (karo gambar)

Cara nggawe slaper: 11 langkah (karo gambar)

Slip-puller minangka guyonan sing cocog kanggo adhine sing cilik utawa nemesis sampeyan. Sampeyan mung kudu ngganggu korban nganti cukup supaya sampeyan bisa narik jeroan sabisa-bisa, sing kudu menehi perasaan ora enak ing area selangkangan.

Cara ayu ing sepuluh: 15 langkah (karo gambar)

Cara ayu ing sepuluh: 15 langkah (karo gambar)

Gampang banget dadi ayu! Kajaba iku, yen sampeyan dhewe, sampeyan wis ngerti. Kabeh bocah wadon ayu, nanging yen sampeyan ora pengin dandanan supaya luwih trampil, cukup tindakake sawetara tips sederhana lan tetep ayu! Langkah-langkah Langkah 1.

Cara seneng-seneng dhewe ing kamar turu (mung kanggo bocah-bocah wadon)

Cara seneng-seneng dhewe ing kamar turu (mung kanggo bocah-bocah wadon)

Minangka bocah wadon, sampeyan kudu njupuk wektu kanggo sampeyan dhewe. Yen sampeyan nglampahi akeh wektu ing sekolah utawa malah ing omah karo kulawarga lan kanca-kanca, cepet utawa mengko sampeyan bakal pengin ngisolasi awake dhewe lan seneng-seneng ing kamar.

Cara nggawe kertu kanggo dina guru

Cara nggawe kertu kanggo dina guru

Dina iki dadi Guru lan sampeyan pengin menehi hadiah kanggo nuduhake tresno sampeyan? Sampeyan bisa nggawe kertu sing lucu supaya bisa dituduhake yen sampeyan ngurmati kabeh sing diwenehake kanggo sampeyan. Iki minangka hadiah sing nyenengake, nanging hadiah sing ora larang regane, mula kuwi hadiah sing sampurna.

Cara Golek Dhuwit Kanthi Gampang (Kanggo Bocah-bocah)

Cara Golek Dhuwit Kanthi Gampang (Kanggo Bocah-bocah)

Malah sing paling enom bisa uga butuh dhuwit lan ngirit dhuwit kanggo nyukupi kabutuhane. Nanging, amarga umur lan kurang pengalaman kerja, kadang angel golek cara kanggo golek dhuwit. Nanging, ana akeh kemungkinan bocah-bocah sing kepengin entuk dhuwit kanthi gampang, kayata nggawe pekerjaan rumah tangga, makarya dadi pengasuh bayi, motong rumput, golek kerja paruh utawa malah dadi bocah.

Kepiye carane seneng-seneng nalika wuda

Kepiye carane seneng-seneng nalika wuda

Nudity asring dipandang minangka kahanan sing ora kepenak utawa ora nyenengake, amarga biasane ana stigmatisme ing lingkungane utawa pengaruh budaya sing nggawe prasangka. Nanging, kanggo akeh wong, ketelanjangan minangka simbol kebebasan. Yen perlu bukti, cukup priksa jumlah pantai utawa kemah plancongan mudo, nanging sadurunge mlaku-mlaku kanthi wuda ing pantai utawa swalayan, sampeyan kudu luwih dhisik ngrasakake ing omah.

4 cara kanggo ngati-ati

4 cara kanggo ngati-ati

Ora ana sing kudu wedi karo safety - bocah diwasa kaya bocah. Priksa manawa sampeyan lan kulawarga aman kanthi pancegahan ing omah, tindakake pandhuan keamanan nalika mlaku-mlaku ing wayah wengi, lan supaya ora njupuk risiko nalika nggunakake Internet.

3 cara kanggo dadi remaja sing normal

3 cara kanggo dadi remaja sing normal

Nalika remaja, ora ana cara sing normal. Sampeyan gumantung saka kapentingan sampeyan, apa sing sampeyan seneng utawa ora. Kabeh bocah enom ngalami lan ngalami emosi sing beda-beda, ngupayakake gabung karo klompok utawa sing beda kanggo ngindhari, rumangsa asing karo lingkungane - utawa integral - bosen, seneng-seneng, ganti fisik.

Cara nampa diwasa kanthi fisik (kanggo bocah lanang)

Cara nampa diwasa kanthi fisik (kanggo bocah lanang)

Tuwa bisa dadi pengalaman ngepenakke wong lanang, amarga pratandha pubertas pisanan katon utawa amarga sampeyan wiwit tuwa. Nanging, waspada, manawa saben transisi kasebut uga kasedhiya karo sawetara mupangat, nanging luwih dhisik sampeyan kudu ngerti apa sing bakal dikarepake.

3 cara kanggo ngatasi bocah lanang sing kepengin banget nyusoni

3 cara kanggo ngatasi bocah lanang sing kepengin banget nyusoni

Pria bisa seneng banget karo susu, lan akeh bocah wadon sing ora seneng banget. Yen sampeyan wiwit ora kepenak karo perhatian umum sing diwenehake wong ing dodo utawa kahanan tartamtu sing ana ing panggonan kaya papan kerja, sekolah, utawa area privasi liyane, elinga yen ana sawetara cara sing bisa digunakake kanggo ngganggu utawa nyuda minat.

3 cara supaya sibuk nalika preinan panas, ing njero ruangan lan njobo ruangan

3 cara supaya sibuk nalika preinan panas, ing njero ruangan lan njobo ruangan

Nalika musim panas teka, ora umum wiwit bosen sawise sawetara minggu. Kanggo musim panas sing nyenengake lan sibuk, cobanen kegiyatan sing beda-beda, manawa sampeyan luwih seneng ngentekake wektu ing njero ruangan utawa ing njobo ruangan. Langkah-langkah Cara 1 saka 3:

Cara tuku kutang putri pertama

Cara tuku kutang putri pertama

Kutang pertama minangka tonggak sejarah ing bocah wadon lan biasane duwe perasaan campuran. Biasane ana rong alasan kanggo tuku putrane puteri sing kaping pisanan: dhadhane bisa uga wiwit katon lan dheweke butuh kotang sing kapisan utawa kabeh bocah wadon ing kelas dheweke nganggo lan dheweke pengin.

3 cara ngatur pubertas

3 cara ngatur pubertas

Pubertas minangka wektu sing aneh lan ngganggu para remaja. Apa sampeyan lanang utawa wadon, sampeyan ora bakal mesthi yakin babagan tumindak sing pas kanggo ngadhepi pangowahan kasebut. Sampeyan pancen bakal weruh owah-owahan ing awak, nanging aja kuwatir:

Kepiye ngerti yen sampeyan wis diwasa (kanggo bocah lanang)

Kepiye ngerti yen sampeyan wis diwasa (kanggo bocah lanang)

Pubert minangka salah sawijining wektu sing paling nggumunake lan nyenengake ing bocah lanang. Sajrone iki, bocah-bocah lanang bakal sinau ngerti awak sing tuwuh lan ganti dadi padha karo pria. Sajrone pubertas, bocah lanang bakal tuwuh, rambute, ambune awake, alat kelamin bakal tuwuh, nanging utamane hawa nafsu seksual.

Cara dadi hippie modern (nganggo gambar)

Cara dadi hippie modern (nganggo gambar)

Dadi hippie bisa dadi pengalaman sing nyenengake lan nyenengake. Nanging, saiki wis ganti jaman, ide lan tampilan hippies uga wis saya owah. Akeh wong sing nggunakake obat-obatan karo hippies modern lan kanggo sawetara wong ing budaya iki, pancen umume.

Kepiye ngerti yen wong sing kita tresnani tresna karo wong liya

Kepiye ngerti yen wong sing kita tresnani tresna karo wong liya

Mesthi wae, ngerti yen tresna sampeyan tresna karo wong liya pancen angel. Nanging, yen sampeyan ngira iki kedadeyan, luwih becik sampeyan nemokake sanalika bisa, mula bakal ora nglarani. Kanggo ngerti kepiye rasane wong sing sampeyan tresnani, tliti kanthi tliti lan coba maca sinyal sing dikirim.

Cara niru Sasuke (nganggo gambar)

Cara niru Sasuke (nganggo gambar)

Sasuke Uchiha minangka slamet. Dheweke dadi siji-sijine anggota klan Uchiha, dheweke serius, dendam, lan salah sawijining karakter Naruto sing paling populer kanthi alesan sing apik. Yen sampeyan kepengin sinau nuladhani Sasuke kanthi becik, sampeyan bakal bisa sinau babagan tumindak lan penampilane kanthi luwih lengkap.

Cara ngerti yen sampeyan dhuwur: 13 langkah (karo gambar)

Cara ngerti yen sampeyan dhuwur: 13 langkah (karo gambar)

Sampeyan wis biasa nyalip kanca wedok. Sampeyan rumangsa salah amarga ngalangi pandangane wong liya, ing film utawa konser. Nalika sampeyan ketemu wong liya, dheweke bakal ndeleng sampeyan lan ujar "wah, dhuwure sampeyan!" Lan sampeyan ngomong dhewe "

Cara niru Alison Dilaurentis (nganggo gambar)

Cara niru Alison Dilaurentis (nganggo gambar)

Alison minangka Ratu Lebah saka Rosewood. Dheweke minangka salah sawijining bocah wadon sing dikepengini bocah lanang. Apa sampeyan pengin kaya dheweke? Langkah-langkah Bagean 1 saka 2: Ati-ati tampilan sampeyan Langkah 1. Jaga rambute Yen sampeyan ora pirang kaya Ali, pikirake rambutmu dicelup.

3 cara kanggo ndhelikake

3 cara kanggo ndhelikake

Apa sampeyan ndhelik-ndhelik, pengin uwal saka wong sing nesu, utawa nggawe trik karo kanca, sampeyan kudu ndhelik. Papan ndhelik sing paling apik yaiku papan sing bakal ngidini sampeyan nutupi awake dhewe, ana ing mburine sofa, ing ngisor sandhangan, utawa ing lemari utawa sing kaya ngono.

Cara nggawe gatel dhewe: 6 langkah (karo gambar)

Cara nggawe gatel dhewe: 6 langkah (karo gambar)

Tickling dhewe ing jejere mokal, amarga cerebellum (dumunung ing sisih mburi otak) ngatur gerakan sampeyan lan bisa prédhiksi nalika sampeyan bakal ngganggu. Nanging, sampeyan bisa nggawe tickling cahya palsu (diarani knismesis) tinimbang nggitik sing nyebabake tawa sing kuat (diarani gargalesis).

Cara dadi cah wadon emo ing kuliah: 6 langkah (karo gambar)

Cara dadi cah wadon emo ing kuliah: 6 langkah (karo gambar)

Akeh wong mikir yen dadi emo (ringkes kanggo emotif hardcore) dadi sedhih lan ngrusak awake dhewe. Kasunyatane, emos bisa dadi wong sing lucu lan grapyak. Emos ngalami emosi cilik ing level dramatis sing luwih dhuwur, yaiku tresna, sedhih, edan, kekancan, lsp.

Cara blog kanggo Voice of Youth (LVDJ): 7 langkah (kanthi gambar)

Cara blog kanggo Voice of Youth (LVDJ): 7 langkah (kanthi gambar)

Pemuda Voice nawakake palet internasional ide lan perspektif sing inspiratif lan asli dening lan kanggo para muda. Kabeh wong enom sing pengin nggawe prabédan bisa ditemokake ing platform, amarga situs kasebut digawe kanggo mbantah komentar sing ora nyenengake babagan generasi muda saiki kanthi mbuktekake manawa para mudha nggawe prabédan, saben wektu.

Cara Mblokir Cidra: 10 Langkah (Kanthi Gambar)

Cara Mblokir Cidra: 10 Langkah (Kanthi Gambar)

Cidra telpon bisa uga ngganggu, luwih-luwih yen kedadeyan kasebut asring banget. Ancaman, cabul utawa pelecehan: jinis telpon iki bisa dadi masalah serius. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngenali lan mungkasi hoax iki. Langkah-langkah Cara 1 saka 2: