Jagad kerja lan lapangan kerja 2022, Oktober

Cara dadi bintang ing Disney Channel: 9 langkah (karo gambar)

Cara dadi bintang ing Disney Channel: 9 langkah (karo gambar)

Yen sampeyan pengin nyanyi, nari lan tumindak nalika makarya ing Disney Channel, ora ana sing mokal. Kahanan kasebut sederhana: investasi awake dhewe, motivasi sing kuat, supaya bisa kerja kanthi tenanan, lan meh kabeh wajib ditindakake ing kabeh tahap klasik ing urip para seniman.

Cara dadi badut (nganggo gambar)

Cara dadi badut (nganggo gambar)

Apa sampeyan seneng nggawe wong ngguyu lan nuduhake tawa karo wong liya? Apa sampeyan seneng nggarap bocah, wong diwasa, pasien ing rumah sakit utawa pamirsa sing akeh? Apa sampeyan seneng macak lan makarya nganggo aksesoris sing akeh? Yen wangsulane ya, mula dadi badut profesional bisa uga cocog karo sarung tangan.

Cara dadi pelawak: 8 langkah (karo gambar)

Cara dadi pelawak: 8 langkah (karo gambar)

Apa sampeyan pengin dadi pelawak sing apik? Ngerti manawa guyon sing apik adhedhasar telung prinsip, pamirsa, wektu lan aktor. Ing ngisor iki sawetara ide sederhana supaya gampang dicoba. Langkah-langkah Langkah 1. Selehake guyonan sampeyan kanthi becik Ana wektu sing apik lan wektu sing ora apik kanggo ngucapake, kaya nalika pamirsa banget dingerteni utawa dheweke ora pengin ngguyu topik tartamtu.

Cara dadi pelukis misuwur: 13 langkah (kanthi gambar)

Cara dadi pelukis misuwur: 13 langkah (kanthi gambar)

Impen sampeyan dadi seniman sing misuwur bisa uga ora cocog kaya sing ditrapake: bocah cilik Sir John Everett Millais minangka salah sawijining pendiri gerakan Pra-Raphaelite lan menang medali perak ing Society of the Arts nalika umur sangang taun, Pablo Picasso, salah sawijining pendiri gerakan Cubist dianggep bocah sing cerdas.

Cara maca luwih cepet (nganggo gambar)

Cara maca luwih cepet (nganggo gambar)

Kepiye supaya bisa maca kanthi luwih cepet? Maca kanthi luwih cepet ora ateges ngeculake buku utawa teks tanpa dingerteni lan dihargai. Kosok baline, tegese sinau nganggo kacepetan tartamtu nalika nglumpukake informasi kanthi cara sing nyenengake.

Cara Upsell: 14 Langkah

Cara Upsell: 14 Langkah

Upselling minangka teknik penjualan sing ora mung nguntungake bisnis, nanging uga para pelanggan, kanthi nyukupi kabutuhan tartamtu. Salesperson apik ngerti carane ngurmati tuku sing wis arep digawe lan ngerti cara adol produk sing bakal nguntungake pelanggan lan bakal entuk bathi kanggo perusahaan.

3 cara kanggo nggawe istana memori

3 cara kanggo nggawe istana memori

Salah sawijining teknik hafalan sing paling migunani digawe dening wong Yunani sewu taun kepungkur. Istana Memori, papan ing endi sampeyan bisa nyimpen informasi sing kudu sampeyan eling, saiki isih relevan. Juara hafalan internasional paling gedhe nggunakake, kaya detektif Sherlock Holmes sing misuwur!

Cara ngenalake sampeyan kanthi email: 13 langkah (karo gambar)

Cara ngenalake sampeyan kanthi email: 13 langkah (karo gambar)

Email minangka salah sawijining bentuk komunikasi sing umum ing jagad modern lan ngerti kepiye cara ngenalake awake dhewe karo wong liwat email bisa nggumunake karir lan jaringan sampeyan. Kanthi nulis email pambuko sing ringkes lan jelas, sampeyan bakal nambah kemungkinan sing bakal nampa wektu kanggo maca lan ngubungi sampeyan.

3 cara kanggo ngandhani boss sampeyan supaya lara cuti

3 cara kanggo ngandhani boss sampeyan supaya lara cuti

Amarga persaingan sing angel ing jagad kerja saiki, akeh karyawan rumangsa kudu kerja sanajan lagi lara - sawijining fenomena sing dikenal kanthi jeneng "presenteeism". Nanging ing wektu sing padha, sapratelon pekerja Amerika ngakoni yen dina cuti sakit, sanajan ora lara.

Kepiye pura-pura lara yen butuh plancongan

Kepiye pura-pura lara yen butuh plancongan

Kabeh wong butuh dina istirahat sing ora dikarepake kanggo pikiran sehat. Sayange, lingkungan kerja sampeyan bisa uga ora seneng karo spontanitas, lan amarga ana sebab sing apik. Untunge, ana siji perkara sing bisa ditindakake ing kahanan iki:

Kepiye cara metu kanthi anggun

Kepiye cara metu kanthi anggun

Yen wis wayahe sampeyan ganti kerja, kudu njupuk jalur karir anyar utawa yen mung tantangan, proses mandheg iku gampang. Menehi kabar, yen bisa sadurunge. Nanging yen sampeyan ora pengin ngobong kabeh kapal lan nggawe alangan dhewe kanggo acara mbesuk, sampeyan kudu ati-ati lan perhatian banget.

Cara mungkasi proyek: 10 langkah (karo gambar)

Cara mungkasi proyek: 10 langkah (karo gambar)

Mundur saka jabatan sampeyan bisa dadi pengalaman sing mbebayani lan wiwitan proses menyang karir sing luwih apik. Nanging mandheg kerja ora gampang kaya ngemas barang, mbengok marang bos, lan cepet-cepet metu saka kantor. Nanging, sampeyan kudu mandheg kanthi apik lan ngajeni, supaya kontak tetep apik lan menehi kesan sing apik.

Cara menehi hasil karo pelanggan sing angel

Cara menehi hasil karo pelanggan sing angel

Wong minangka salah sawijining perkara sing paling angel kanggo kerja ing layanan pelanggan. Apa sampeyan kerja ing panganan, sandhangan, keramahan, mengko utawa mengko sampeyan kudu menehi hasil karo pelanggan sing nesu, jengkel utawa ora bisa ngontrol.

3 cara kanggo siyaga ing makarya

3 cara kanggo siyaga ing makarya

Apa sampeyan wis pesta ing wayah wengi, tetep turu karo bayi sing anyar, utawa turu kanthi telat amarga ana proyek sing kudu dirampungake, sampeyan saiki lagi kerja lan nemoni masalah. Sampeyan wis sumpah bakal turu luwih pirang-pirang jam, yen sampeyan bisa ngatasi awan tanpa katon kanthi mripate bos sampeyan.

Cara nyiyapake rapat: 8 langkah

Cara nyiyapake rapat: 8 langkah

Preparasi penting banget supaya rapat bisa sukses. Rapat uga dadi bagean penting saka akeh karir, mula ora masalah! Langkah-langkah Langkah 1. Takon dhewe apa prelu utawa ora Yen sampeyan gawe jadwal rapat mung kanggo ngandhani informasi, aja nganti mbuwang-mbuwang wektu wong liya.

Cara Nggawe Karya sing Mupangat (nganggo Gambar)

Cara Nggawe Karya sing Mupangat (nganggo Gambar)

Duwe kerja sing nyenengke nggawe luwih gampang yen kudu tangi awal lan kerja. Nggoleki proyek sing disenengi bisa dadi tugas sing angel, nanging kanthi terus-terusan, sampeyan bakal entuk! Langkah-langkah Bagean 1 saka 3: Nggoleki Karir Potensi Langkah 1.

3 cara kanggo dadi komentator olahraga

3 cara kanggo dadi komentator olahraga

Sampeyan bisa dadi angel kanggo dadi komentator olahraga amarga dadi lapangan sing kompetitif lan angel ditindakake. Sampeyan kudu sinau kanthi bener lan duwe pengalaman profesional sing cukup sadurunge. Kanthi tekad, pungkasane sampeyan bakal bisa makarya kanthi pribadi uga profesional.

Cara dadi model Playboy: 14 langkah (nganggo gambar)

Cara dadi model Playboy: 14 langkah (nganggo gambar)

Apa sampeyan nate ngimpi bisa milih majalah kaya Playboy? Yen mangkono, ana rong cara kanggo aplikasi! Tindakake langkah pertama menyang karir anyar, terus maca artikel iki. Langkah-langkah Bagean 1 saka 2: Miwiti audisi Langkah 1.

Cara dadi politisi (nganggo gambar)

Cara dadi politisi (nganggo gambar)

Yen sampeyan pancene pengin ngowahi jagad, politik bisa dadi telpon sampeyan. Nalika sampeyan lagi kuwasa, sampeyan bisa miwiti pangowahan! Apa sampeyan wis nyoba mbayangake emosi sing bakal sampeyan rasakake? Rute kasebut ora bakal gampang lan ing wektu apa wae butuh wektu, nanging petualangan kasebut bakal migunani.

Cara dadi tukang las: 15 langkah (karo gambar)

Cara dadi tukang las: 15 langkah (karo gambar)

Welders mbantu mbangun jagad. Ing lapangan wiwit konstruksi nganti balap motor, tukang las nggunakake pemrograman kanggo nglumpukake bagean logam miturut standar sing dingerteni supaya bisa entuk kekuwatan sing pas. Yen sampeyan kepengin dadi tukang las, sampeyan bisa entuk katrampilan sing dibutuhake kanthi mlebu sekolah kejuruan lan magang kanggo entuk sertifikat lan entuk bathi saka proyek paling apik sing kasedhiya ing pasar kerja.

Cara metu karo kelas (nganggo gambar)

Cara metu karo kelas (nganggo gambar)

Sampeyan kudu nilar tugas kanthi syarat sing paling apik kanthi kelas lan martabat, amarga majikan mbesuk bisa ngubungi perusahaan sampeyan saiki kanggo referensi. Penting banget supaya ora lali karo iki, apa wae sebab sampeyan mangkat, lan sanajan sampeyan mundur amarga ana konflik.

Cara dadi workaholic (nganggo gambar)

Cara dadi workaholic (nganggo gambar)

Kadhangkala jam kantor normal, jam 9 esuk nganti jam 5 sore, ora bakal menehi karir sing dikarepake. Sampeyan ora bakal seneng karo kemajuan sampeyan ing bisnis, sampeyan bakal kepengin entuk dhuwit luwih akeh utawa bakal diakoni dadi pimpinan.

Cara mogok: 14 langkah (karo gambar)

Cara mogok: 14 langkah (karo gambar)

Yen sampeyan lan kolega rumangsa kurang dibayar utawa sampeyan bakal kerja ing kahanan sing ala, bisa uga kudu mikir babagan mogok. Muncul mogok yaiku keputusan sing ora kudu dianggep entheng: penting kanggo duwe informasi sing apik lan strategi sing dikembangake sadurunge diwiwiti.

Cara njaluk cuti liwat email: 10 langkah

Cara njaluk cuti liwat email: 10 langkah

Sampeyan bisa medeni lan angel banget yen njaluk cuti, nanging asring prelu. Supaya luwih gampang cuti, cukup priksa manawa ora ana sing dirasakake. Rencanakake ketiadaan iki supaya meh ora ana masalah kanggo perusahaan sampeyan. Yen sampeyan bisa nindakake iki, ora ana alesan yen sampeyan ora kudu istirahat banget!

Cara njaga privasi sampeyan ing karya: 10 langkah (karo gambar)

Cara njaga privasi sampeyan ing karya: 10 langkah (karo gambar)

Supaya urip pribadi tetep bisa digunakake, sampeyan bisa njaga postur profesional nalika nggawe hubungan sing apik karo kolega. Penting, supaya urip pribadi sampeyan ora nyebabake kerja sampeyan lan nggawe alangan, tetep ngontrol emosi lan misahake lingkungan pribadi lan profesional, sampeyan bakal bisa njaga rahasia ing kebon lan njaga lingkungan kerja sing tenang.

Cara miwiti bisnis njahit omah

Cara miwiti bisnis njahit omah

Yen sampeyan seneng njahit lan trampil njahit, bisa uga ngimpi miwiti usaha njahit saka omah. Sampeyan bisa uga ora yakin manawa iki keputusan sing apik, apike arep diwiwiti … Luangake wektu kanggo sinau babagan kemampuan nglakokake bisnis jahitan sing sukses.

Cara motivasi tim sales: 9 langkah (karo gambar)

Cara motivasi tim sales: 9 langkah (karo gambar)

Manajer penjualan kudu terus-terusan golek cara anyar kanggo motivasi tim sales. Staff kena tekanan kayata kuota, pangembangan pasar lan wilayah anyar. Yen sampeyan minangka manajer penjualan sing pengin nggawe ruang kerja sing motivasi, ngakoni manawa sampeyan duwe kemampuan kanggo nambah lingkungan kerja lan nambah sales kanggo karyawan.

Cara ngatur papan kerja: 13 langkah (karo gambar)

Cara ngatur papan kerja: 13 langkah (karo gambar)

Apa sampeyan bosen diremehake lan kurang dibayar? Apa sampeyan pengin nyebutake dhewe babagan pakaryan sampeyan? Solusi kasebut dununge ing serikat pekerja. Umumé, serikat pekerja mbantu sampeyan nambah gaji lan bathi, keamanan kerja sing luwih apik, lan luwih-luwih, nambah kahanan kerja kanggo anggotane, liwat penawaran kolektif karo perusahaan utawa pengusaha pengusaha.

Cara sukses (nganggo gambar)

Cara sukses (nganggo gambar)

Saben wong duwe ide babagan sukses. Yen sampeyan ambisi utawa duwe impen utawa target sing pengin ditindakake, sing kudu sampeyan lakoni yaiku nyetel rencana tumindak lan entuk pola pikir sing cocog supaya sukses. Sajrone proses sampeyan, sampeyan kudu tetep konsentrasi lan motivasi.

Cara ngumumake pensiun: 11 langkah (karo gambar)

Cara ngumumake pensiun: 11 langkah (karo gambar)

Ing umume negara ing donya, masarakat pensiun nalika umur 65 taun, kajaba ana kahanan tartamtu sing tetep dadi tenaga kerja. Ing kahanan kasebut, ora perlu ngumumake pensiun kanthi resmi. Nanging, sawetara wong mutusake karier ing umur 50 taun, dene wong liya kerja nganti umur 80 taun lan pengumuman pensiun dadi luwih rumit.

3 cara kerja ing wayah wengi

3 cara kerja ing wayah wengi

Asring angel adaptasi karo jadwal kerja ing wayah wengi. Kesulitan pisanan yaiku ngganti irama sirkadian. Untunge, amarga macem-macem teknik, sampeyan bakal sinau kerja ing wayah wengi kanthi gampang. Langkah-langkah Cara 1 saka 3: Langkah-langkah umum Langkah 1.

Cara ngrancang kuesioner: 15 langkah

Cara ngrancang kuesioner: 15 langkah

Nalika perusahaan, organisasi nirlaba utawa politisi pengin ngerti kesan saka para pemangku kepentingan, asring disaranake nggawe kuesioner lan ngirimake menyang wong sing gegandhengan. Yen umpan balik disenengi, asil kasebut bisa ngasilake, nggawe keputusan strategis lan owah-owahan arah.

Kepiye nduwe swasana sing nyenengake ing makarya

Kepiye nduwe swasana sing nyenengake ing makarya

Langkah kapisan kanggo nggayuh swasana sing hebat yaiku percaya yen tembung "nyenengake" lan "kerja" minangka bagean saka ukara sing padha. Bener manawa lingkungan kerja sampeyan ora kudu dadi sel sing misahake sampeyan saka rasa seneng urip saben dinane.

Cara nggawe survey: 14 langkah (karo gambar)

Cara nggawe survey: 14 langkah (karo gambar)

Pengusaha, pendidik, pejabat pamrentah lan uga masarakat biasa kepengin nglumpukake informasi. Survei mung minangka cara kanggo nglumpukake informasi lan ngerteni apa sing dipikirake wong. Sekilas, survei kayane langsung ditindakake, nanging prekara iki luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira.

Cara produktif ing papan kerja nalika nandhang sungkowo

Cara produktif ing papan kerja nalika nandhang sungkowo

Yen nandhang sungkowo, sampeyan asring rumangsa ora nindakake apa-apa. Nanging, sampeyan ngerti sampeyan kudu tetep tugas, iya ora? Lan kanggo iku, sampeyan kudu efisien. Rahasia kanggo nggarap depresi yaiku apikan lan ngapura dhewe nalika ngatasi depresi.

Cara njaluk kenaikan gaji

Cara njaluk kenaikan gaji

Yen sampeyan rumangsa wis kerja apik, aja wedi nyedhaki majikan kanggo golek dhuwit. Akeh wong sing ora gelem njaluk kenaikan gaji, sanajan dheweke ngerti yen dheweke pantes lan njaluk alesan kanggo awake dhewe, kaya "ekonomi saiki paling murah"

4 cara kanggo ngatasi ancaman lan pelecehan ing papan kerja

4 cara kanggo ngatasi ancaman lan pelecehan ing papan kerja

Pelecehan ing papan kerja kalebu kabeh tumindak sing disengaja lan bola-bali sing tujuane kanggo ngrusak, ngremehake, gawe isin utawa ngrusak kinerja pegawe. Pelecehan bisa teka saka karyawan, atasan utawa manajemen lan dadi masalah nyata tumrap para pekerja ing kabeh level.

Cara nyiyapake salon rambut

Cara nyiyapake salon rambut

Nggawe salon rambut bisa dadi usaha sing duwe bathi, profesional uga finansial. Aspek visual saka wong iku paling penting ing masarakat saiki, lan salon rambut nawakake layanan sing digunakake masarakat kanthi seneng. Nyiyapake salon tata rambut kanthi nguntungake dudu perkara sing gampang, amarga sampeyan kudu nindakake prosedur administrasi tartamtu, nyewa karyawan sing berkualitas, nggawe sampeyan kenal lan njaga pelanggan.

Cara dadi model cendhak (nganggo gambar)

Cara dadi model cendhak (nganggo gambar)

Pemodelan skala cilik minangka industri sing berkembang pesat. Ora dhuwur banget ora bakal ngalangi sampeyan dadi model! Yen sampeyan profesional, ambisius, lan duwe fisik sing unik, sampeyan bakal duwe kabeh kasempatan. Kanggo miwiti, sampeyan kudu nganalisa babagan fisik, sinau babagan industri, difoto karo profesional lan pungkasane golek agensi.

Cara cerdas (nganggo gambar)

Cara cerdas (nganggo gambar)

Definisi "pinter" ing kamus kasebut nyebutake wong sing "entuk apa sing dikarepake kanthi trampil lan asring akal." Wong sing pinter gelem nggunakake alus, alus lan licik kanggo ngapusi wong liya lan entuk apa sing dikarepake.