Plancongan 2022, Oktober

7 cara kanggo nelpon layanan darurat ing saindenging jagad

7 cara kanggo nelpon layanan darurat ing saindenging jagad

Ing Eropa, nalika nelpon 112 saka ponsel sampeyan, sampeyan bisa entuk layanan darurat umum. Nanging, yen ora bisa digunakake, sampeyan bisa nggunakake dhaptar nomer telpon seluler lan landline saka meh kabeh negara ing saindenging jagad. Langkah-langkah Cara 1 saka 7:

3 cara supaya ora lara ing mobil

3 cara supaya ora lara ing mobil

Penyakit gerak yaiku kelainan ringan, sing luwih dikenal kanthi jeneng "gerak penyakit". Iki minangka gangguan keseimbangan sing muncul nalika pindhah ing transportasi, nanging uga sajrone nindakake kegiyatan tartamtu kayata nyilem utawa numpak acara sing nyenengake.

Cara ngemas gawan: 14 langkah (karo gambar)

Cara ngemas gawan: 14 langkah (karo gambar)

Yen sampeyan bakal macet ing tabung logam pirang-pirang meter ing udhara nganti pirang-pirang jam, sampeyan isih ora bakal bosen! Bagasi barang sing wis disiapake kanthi sampurna mung siji-sijine sing bakal misahake sampeyan saka bosen. Langkah-langkah Cara 1 saka 2:

Cara nyiyapake plancongan pesawat

Cara nyiyapake plancongan pesawat

Plancongan nganggo pesawat minangka pengalaman sing bisa nyenengake lan ngepenakke. Sanajan sampeyan ora duwe fobia pesawat, pikirane lali barang sing penting utawa kudu disaring bisa medeni. Kasunyatane, keamanan bandara saya dikuatake kanthi ngetrapake pirang-pirang langkah.

Kepiye kepenak ing pesawat nalika lelungan dawa

Kepiye kepenak ing pesawat nalika lelungan dawa

Sawetara wong sengit banget mabur saengga pesawat sing dawa bisa ngrusak plancongan utawa plancongan bisnis. Kanthi ngukur prelu, jam-jam penting sing dibuwang ing pesawat bakal bisa nyenengake, kanggo sampeyan lan penumpang liyane. Langkah-langkah Bagean 1 saka 2:

Kepiye cara ngucapake Selamat Hari Saint Patrick ing Basa Gael

Kepiye cara ngucapake Selamat Hari Saint Patrick ing Basa Gael

Ing basa Gael, nalika tegese "Selamat Hari St Patrick", kita ujar "Lá fhéile Pádraig sona dhuit!" Iki wis wiwitan, nanging yen sampeyan pengin kaya Irlandia sejati, utawa Irlandia sejati, sampeyan kudu kanggo ngerti lan sinau sawetara ekspresi liyane sing asring disaring nalika pesta kasebut.

Cara nglipat tas turu: 4 langkah (kanthi gambar)

Cara nglipat tas turu: 4 langkah (kanthi gambar)

Kantong turu sing dilipat kanthi tetep tetep resik lan ora akeh papan. Mula sinau nglipat tas turu bisa dadi mupangat sing gedhe kanggo sampeyan, manawa sampeyan arep kemah utawa mung bengi karo kanca-kanca. Langkah-langkah Langkah 1.

Cara busana ing Dubai: 10 langkah (karo gambar)

Cara busana ing Dubai: 10 langkah (karo gambar)

Apa sampeyan arep lelungan menyang Dubai? Ana kode busana ing Dubai sing kudu sampeyan tindakake. Yen ora, sampeyan bisa mlebu kantor polisi. Aturan kasebut nyandhang sandhangan sing andhap asale saka tradhisi budaya Dubai. Langkah-langkah Bagean 1 saka 3:

3 cara kanggo nerusake surat

3 cara kanggo nerusake surat

Nerusake email kalebu nerusake menyang alamat liyane. Antarane sebab kanggo nerusake iki, ayo nyebutake pangowahan alamat utawa pangiriman pungkasan kanggo panampa liyane. Ing email, sampeyan bisa nerusake pesen menyang wong liya sing bisa uga kepincut karo kontene.

3 cara kanggo mbatalake reservasi hotel ing Expedia

3 cara kanggo mbatalake reservasi hotel ing Expedia

Rencana preinan ora mesthi direncanakake lan sampeyan bisa uga kudu mbatalake reservasi hotel. Yen sampeyan wis nggawe reservasi liwat Expedia, mesthine sampeyan wis mbayar kamar. Untunge, yen sampeyan mbatalake reservasi kanthi tepat wektu, ana kemungkinan yen sampeyan bisa ngasilake maneh.

Cara ngganti mata uang (nganggo gambar)

Cara ngganti mata uang (nganggo gambar)

Akeh wong sing lelungan ijolan mata uang sadurunge budhal menyang luar negeri, supaya entuk dhuwit minimal kanggo taksi bandara utawa biaya langsung liyane. Sawise tekan tujuan sampeyan, sampeyan bakal nemokake konter ijol-ijolan mata uang ing bandara, terminal feri, hotel lan papan liyane sing akeh turis.

Cara nelpon China: 11 langkah (karo gambar)

Cara nelpon China: 11 langkah (karo gambar)

Sampeyan kudu nelpon China lan ilang kabeh? Aja geger ! Kanggo nelpon saka telpon, luwih dhisik ngetik prefiks panggilan internasional ing negara sampeyan, banjur 86. Banjur pencet nomer, landline utawa seluler, sing nyoba digayuh. Yen seneng, sampeyan bisa nelpon nggunakake aplikasi ing piranti sing disambungake menyang jaringan wifi.

Cara ngemas tas hiking sampeyan: 11 langkah (karo gambar)

Cara ngemas tas hiking sampeyan: 11 langkah (karo gambar)

Yen sampeyan duwe rencana kanggo mlaku-mlaku kanthi dawa, sampeyan kudu nggawa tas ransel nganggo bahan Grosir, banyu, lan peralatan bertahan hidup liyane. Aja mung ngemot kabeh barang sampeyan ing tas ransel, luangake wektu kanggo ngrancang ing endi sampeyan bakal nyelehake.

Cara nggawe brosur turis (nganggo gambar)

Cara nggawe brosur turis (nganggo gambar)

Brosur turis sing kreatif, ditulis kanthi apik lan digawe apik, para pamiarsa supaya bisa nggawe crita sing kedadeyan ing lokasi sing endah. Luwih gampang dibayangake kanggo desain brosur lelungan sing bakal nggawe impen para pamirsa lan nggunakake layanan sampeyan.

Cara nelpon nomer telpon menyang Meksiko

Cara nelpon nomer telpon menyang Meksiko

Kanggo nggayuh koresponden sing manggen ing Meksiko saka negara manca liwat telpon, sampeyan kudu ngerti nomer pribadi koresponden kasebut, nanging uga kode kanggo ninggalake negara sampeyan lan mlebu Meksiko. Ing artikel iki, kita bakal menehi tahu sampeyan babagan cara nelpon wong ing Meksiko saka luar negeri.

Kepiye cara dadi warga negara Inggris

Kepiye cara dadi warga negara Inggris

Ing Inggris, undang-undang kewarganegaraan rumit, paling ora amarga sejarah monarki sing dawa ing negara kasebut. Ana rong cara utama kanggo dadi warga negara Inggris: alami sawise urip ing Inggris suwene 5 taun utawa nikah karo warga Inggris lan urip ing Inggris suwene 3 taun.

Cara ngrayakake Dina Kanada: 10 langkah (karo gambar)

Cara ngrayakake Dina Kanada: 10 langkah (karo gambar)

Liburan nasional Kanada utawa Dina Kanada ing basa Inggris, nuduhake kamardikan Kanada saka Inggris Raya ing taun 1867. Mula preinan utama iki ngrayakake kelairan negara gedhe iki minangka negara independen. Iki ditindakake saben taun tanggal 1 Juli.

Cara turu ing mobil nalika lelungan

Cara turu ing mobil nalika lelungan

Kanthi ndandani kabin mobil dadi sarang cilik, sampeyan bisa turu ing kana nalika lelungan nalika kesel utawa yen pengin ngirit rega hotel ing wayah wengi. Kadhangkala turu ing mobil sampeyan kudu lan ora bisa dihindari, luwih-luwih yen matane ditutup nalika nyopir lan ora ana sing bisa nggawa roda.

Cara dadi petualang (nganggo gambar)

Cara dadi petualang (nganggo gambar)

Snowboarders ing salju ing Colorado, kayakers ing sisih kidul Prancis lan balonis ing Skandinavia, kabeh duwe pilihan kanggo ngimpi impen. Nanging apa isih bisa dadi petualang ing jaman sing umume jagad ditemokake, dipetakan lan ditapak? Apa sampeyan bisa nggawe profesi?

Cara ngubengi jagad kanthi numpak prau

Cara ngubengi jagad kanthi numpak prau

Biyen, mung penjelajah sing dibiayai pamrentah sing bakal tur ing jagad iki. Nanging saiki, sapa wae sing bisa nindakake, uga para remaja! Ngerti biaya, risiko lan cara ngrancang perjalanan sampeyan yaiku apa sing bakal mbedakake antarane perjalanan sing bakal sukses lan sing kudu sampeyan nyerah.

Cara nganyari Kartu Hijau: 6 langkah

Cara nganyari Kartu Hijau: 6 langkah

Status penduduk permanen, asring dipadhakake karo "njupuk kertu ijo" dudu status sing dijamin seumur hidup, kudu dianyarake kanthi periodik, kaya dene SIM. Durasi normal kanggo nganyari maneh kudu saben sepuluh taun. Sinau babagan carane nganyari kertu ijo yen sampeyan penduduk permanen ing Amerika Serikat lan watesan sah 10 taun bakal kadaluwarsa.

Cara ngatur plancongan menyang Disney (Florida)

Cara ngatur plancongan menyang Disney (Florida)

Kanggo akeh wong ing saindenging jagad, njupuk plancongan Disney tegese menyang Walt Disney World ing Florida. Lan, sanajan bisa dadi plancongan paling apik sajrone urip sampeyan, sawetara prekara sing bisa ndadekake plancongan dadi stres banget.

Cara busana ing Los Angeles: 15 langkah (karo gambar)

Cara busana ing Los Angeles: 15 langkah (karo gambar)

Ing Los Angeles, dina iki cukup anget kanggo urip ing tank, sandal cilik lan rok mini. Lan sore, adhem, wenehi kesempatan nganggo jaket utawa ponchos. Kanthi rasane santai lan santai L.A., kaos / jean katon meh kabeh seragam ing kabeh musim.

Cara ngubengi Thailand kanthi gampang: 15 langkah (karo gambar)

Cara ngubengi Thailand kanthi gampang: 15 langkah (karo gambar)

Thailand minangka negara sing berkembang pesat. Asile, dadi gampang banget kanggo pindhah saka kutha menyang kutha liyane sanajan ora nganggo basa utawa malah basa Inggris. Cara transportasi sing beda-beda, lelungan ing Thailand bisa dicocogake karo jinis anggaran apa wae lan bakal ngidini sampeyan ngunjungi papan sing dikarepake.

Cara golek kerjaan ing Amerika Serikat (nganggo gambar)

Cara golek kerjaan ing Amerika Serikat (nganggo gambar)

Golek kerja ing Amerika Serikat minangka tantangan sing bisa ditindakake. Sampeyan kudu golek keseimbangan sing tepat antarane lapangan kerja lan omah, iklim, urip sosial lan liya-liyane! Iki minangka pandhuan umum sing bakal mbantu sampeyan nemokake ing ngendi sampeyan pengin urip, carane golek kerjaan, carane entuk visa, lan cara pindhah menyang Amerika Serikat.

Cara njaga lemut: 15 langkah (kanthi gambar)

Cara njaga lemut: 15 langkah (kanthi gambar)

Nyamuk kalebu serangga paling mbebayani sing ana. Ora mung amarga bisa ngrusak acara sampeyan nalika nyengat, nanging uga bisa nularake akeh penyakit sing mbebayani. Kanthi rasukan sing tepat, obat repellen, lan sawetara langkah ngresiki omah sing gampang, sampeyan bisa ngulandara, kumpul, lan plancongan njobo supaya nyamuk adoh banget.

Cara ngunjungi Vatikan: 15 langkah (karo gambar)

Cara ngunjungi Vatikan: 15 langkah (karo gambar)

Vatikan minangka negara berdaulat paling cilik ing donya. Sawise dadi bagean integral ing Roma, dheweke entuk kamardikan ing taun 1929, dadi kursi Greja Roma lan kurang saka 1.000 warga. Ing tembok sampeyan bakal nemokake koleksi seni, artefak agama, lan tradhisi sing akeh.

Cara lelungan karo bocah-bocah: 7 langkah (karo gambar)

Cara lelungan karo bocah-bocah: 7 langkah (karo gambar)

Sampeyan wis ngrencanakake plancongan pesawat lan bisa uga iki minangka perjalanan pertama kanggo anak sampeyan! Ora gampang lelungan karo bocah-bocah, apa maneh yen isih enom, sampeyan kudu ngrancang sawetara perkara … Langkah-langkah Langkah 1.

Cara supaya ora kacilakan mobil (nganggo gambar)

Cara supaya ora kacilakan mobil (nganggo gambar)

Kacilakan mobil kedadeyan kabeh. Wong sing nyetir ing dalan gedhe nyekseni. Supaya ora kecelakaan mobil, sampeyan kudu mikir yen nyopir dhewe, nanging uga sing liyane. Iki bakal ngidini sampeyan nyopir kanthi luwih aman, nanging uga bakal ngirit wektu lan dhuwit.

Carane nggunakake Uber

Carane nggunakake Uber

Uber minangka layanan mobil sing dikarepake sing ngidini sampeyan njaluk layanan driver pribadi liwat aplikasi sing mbukak ing iPhone lan Android. Layanan iki nggunakake piranti lunak sing ngidini sampeyan ngirim lokasi menyang driver sing paling cedhak.

3 cara kanggo ngreset kode koper

3 cara kanggo ngreset kode koper

Yen sampeyan ora nate ngganti kombinasi kunci kode ing koper, mula bisa uga katon rumit. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu ditindakake yaiku ngrujuk pandhuan instruksi sing diwenehake karo kasus kasebut utawa kanggo nggoleki model kunci ing internet.

7 cara kanggo nemtokake patang kardinal (lor, kidul, wétan lan kulon)

7 cara kanggo nemtokake patang kardinal (lor, kidul, wétan lan kulon)

Ngerti carane ngenali poin-poin kardinal kanthi macem-macem cara, sampeyan bakal entuk tantangan orientasi, mbantu sampeyan golek dalan yen ngubengi lingkaran, lan nylametake nyawane yen kesasar ing papan liya. Ana cara gampang kanggo ngenali 4 poin kardinal, lan yen sampeyan ora duwe kompas utawa smartphone, sampeyan isih bisa nemtokake sisih lor, kidul, wétan, lan kulon.

Cara nggunakake kompas: 15 langkah (karo gambar)

Cara nggunakake kompas: 15 langkah (karo gambar)

Kompas minangka alat sing penting kanggo urip ing lingkungan sing durung dingerteni. Sanajan peta topografi sing apik migunani, kasunyatane manawa sampeyan uga ngerti cara nggunakake kompas, ya! sampeyan ora bakal ilang! Sampeyan kudu miwiti kanthi sinau elemen sing nggawe kompas.

Cara mabur: 10 langkah (karo gambar)

Cara mabur: 10 langkah (karo gambar)

Bandara minangka jagad stres, kadang-kadang uga kanggo kita sing paling seneng mabur. Aja nganti kuatir kuatir lan nggawe kesalahan sing penting sing bakal nyebabake sampeyan ketinggalan pesawat, nyiapake dhewe kanthi ndhidhik babagan cara navigasi bandara lan mlebu pesawat sing dijadwalake.

3 cara kanggo verifikasi reservasi penerbangan

3 cara kanggo verifikasi reservasi penerbangan

Apa sampeyan memesan penerbangan kanthi online, liwat telpon utawa liwat agensi perjalanan, luwih becik verifikasi reservasi sadurunge dina budhal. Nalika mriksa penerbangan sampeyan, sampeyan bakal bisa milih kursi, tuku panganan lan njaluk panjaluk kanggo kabutuhan khusus.

Cara maca ulasan Airbnb: 6 langkah (karo gambar)

Cara maca ulasan Airbnb: 6 langkah (karo gambar)

Ing Airbnb, yen sampeyan pengin ndeleng komentar sing ditinggalake dening wong-wong sing dadi tuan rumah sampeyan utawa sing sampeyan wis tuan rumah, sampeyan kudu mlebu akun sampeyan ing situs web Airbnb, amarga ora bisa ndeleng komentar ing aplikasi Airbnb.

Cara turu kepenak ing mobil

Cara turu kepenak ing mobil

Yen sampeyan wis plancongan dawa, nemokake hotel sing regane larang, utawa pengin ngirit sewa, bisa uga sampeyan rumangsa kudu nggawe mobil dadi omah anyar. Apa dina sing suwene utawa suwene taun, yen ngerti turu kanthi kepenak ing mobil sampeyan bisa nguntungake banget.

Cara ngatasi drive dawa (kanggo remaja)

Cara ngatasi drive dawa (kanggo remaja)

Apa sampeyan seneng plancongan … nganti sampeyan ngerti yen sampeyan bakal adoh ing mobil? Saiki sampeyan mikir babagan kabeh jam lungguh ing mobil bosen? Sinau supaya sibuk ing mobil lan bisa urip! Langkah-langkah Bagean 1 saka 2: Siapke plancongan Langkah 1.

Cara ngukur barang sampeyan: 10 langkah (karo gambar)

Cara ngukur barang sampeyan: 10 langkah (karo gambar)

Nalika lelungan kanthi pesawat, sampeyan bisa uga nggawa barang nggawa sampeyan. Umume maskapai duwe watesan ukuran lan bobot koper sing bisa sampeyan bawa ing pesawat, mula sampeyan kudu ngukur barang kanthi bener sadurunge tekan bandara. Mulai kanthi priksa manawa sampeyan tuku jinis barang sing pas kanggo plancongan, banjur ngukur dimensi sing umum digunakake:

3 cara kanggo ngisi botol parfum lelungan

3 cara kanggo ngisi botol parfum lelungan

Pengin njupuk parfum favorit nalika preinan? Sampeyan bisa nggunakake botol travel logam, kaca utawa plastik kanggo iki. Yen sampeyan milih botol metalik, lebokake ing ndhuwur semprotan aroma utama lan iseni. Yen sampeyan nggunakake model plastik, cukup semprot wangi ing wadhah cilik.