Hubungan sosial 2022, Oktober

3 cara kanggo nemokake warta palsu kanthi online

3 cara kanggo nemokake warta palsu kanthi online

Kita kabeh wis ndeleng artikel sing katon edan banget utawa ora bisa dipercaya babagan feed warta jaringan sosial … Nanging, dina iki, ana akeh informasi palsu sing nyebar. Yen ana pernyataan utawa "kasunyatan" sing apik banget (utawa nyebabake reaksi emosional sing kuat), bisa uga kasebut minangka pernyataan sing salah.

3 cara mriksa informasi ing internet

3 cara mriksa informasi ing internet

Yen sampeyan rutin mbukak Internet, bisa uga sampeyan nemokake informasi sing salah. Iki bisa uga data sing salah babagan kepiye neurogaucher lan wong sing duwe otak tengen ngerti warna meme medis utawa "nasihat" sing bisa mbebayani.

Cara nemokake cookie sing didhelikake ing mobil

Cara nemokake cookie sing didhelikake ing mobil

Cookie minangka bagean integral saka penyelidikan pidana, nanging mitra utawa mantan sing curiga bisa uga dadi pelaku sing luwih jelas. Dheweke cenderung nggunakake snitches sing katon kaya irung ing tengah pasuryan. Sampeyan bisa nemokake piranti sing luwih cilik kanthi panelitian ekstensif.

4 cara kanggo sms wong ing tanggal

4 cara kanggo sms wong ing tanggal

Sanajan wis tabu sawetara taun kepungkur, luwih akeh wong sing SMS liyane. Sanajan sampeyan rumangsa gugup banget arep nyedhak wong sing disenengi, sampeyan bisa njupuk wektu kanggo mikir apa sing pengin sampeyan ucapake kanggo nyuda permintaan sampeyan yen sampeyan milih SMS.

Cara ndelok wong

Cara ndelok wong

Kanthi ndelok wong-wong ing sekitar sampeyan, sampeyan bisa nemokake rahasia sing paling peteng lan paling didhelikake, yaiku wong liya utawa mbakyumu. Yen sampeyan pengin dadi mata-mata nyata, sampeyan kudu ngerti carane nindakake tanpa pamer nalika sinau babagan penting ing wilayah iki.

Cara ngenali psikopat: 15 langkah (kanthi gambar)

Cara ngenali psikopat: 15 langkah (kanthi gambar)

Psikopati minangka konstruksi kepribadian sing para profesional kesehatan mental nuduhake wong sing nengsemake, manipulatif, tanpa emosi lan bisa uga kriminal. Kanthi istilah sing digunakake terus-terusan ing media, sampeyan bisa uga mikir manawa psikopat ana ing endi wae.

4 cara kanggo mbuwang wektu luang kanthi cara sing migunani

4 cara kanggo mbuwang wektu luang kanthi cara sing migunani

Pangowahan gaya urip sing ora dikarepake bisa nggawe wektu luang sing durung nate sampeyan lakoni sadurunge. Kanthi nindakake kegiyatan sing migunani ing wektu luang, sampeyan bakal dadi luwih semangat, sampeyan bakal luwih kepenak karo dina-dina, lan nguatake kreativitas uga semangat.

6 cara kanggo mbukak lawang sing ditutup

6 cara kanggo mbukak lawang sing ditutup

Lawang sing ditutup kanthi bener nggawe sampeyan nyaman ing omah, nanging bisa uga dadi sumber iritasi nalika kunci ora bisa mlaku kanthi bener utawa nalika ngunci ing njaba nganggo kunci ing njero. Elinga, sadurunge sampeyan miwiti milih kunci utawa meksa lawang, sampeyan kudu mriksa manawa ora ana pilihan liyane.

Cara ngatur acara (nganggo gambar)

Cara ngatur acara (nganggo gambar)

Sampeyan bisa uga mikir manawa ngatur protes minangka tugas sing angel banget. Iki bisa kedadeyan yen sampeyan ora duwe katrampilan organisasi lan perencanaan. Nanging yakinlah, amarga kita bakal bisa ndeleng cara nindakake, wiwit saka persiyapan, sing bisa nganti pirang-pirang wulan, nganti dina manifestasi.

Cara nampa tamu (nganggo gambar)

Cara nampa tamu (nganggo gambar)

Kita bisa uga isih adoh saka dina daging sing diuyuh lan icing cupcake sing alus, nanging seni hiburan isih misuwur. Yen sampeyan pesta, formal utawa informal, lan sampeyan ora ngerti arep miwiti, mula sampeyan bakal dijamin. Luwih gampang saka swarane:

4 cara kanggo dadi inspirasi

4 cara kanggo dadi inspirasi

Yen sampeyan nyoba nulungi wong liya supaya ora ngombe, yen sampeyan nggawe wong nuduhake amal kanggo sing ora duwe omah, utawa yen sampeyan nyoba supaya karyawan menehi maksimal ing pakaryan, ana sawetara cara sing bisa ditrapake kanggo macem-macem konteks kasebut.

3 cara kanggo netepake katresnan

3 cara kanggo netepake katresnan

Sampeyan bisa uga ngrungokake referensi tresna saben dina, nanging angel uga bisa ditetepake. Katresnan tegese beda karo macem-macem wong, lan sampeyan bisa uga nemoni macem-macem jinis katresnan, gumantung saka kahanane. Yen sampeyan pengin nemtokake katresnan kanggo awake dhewe, sampeyan kudu miwiti ngenali jinis katresnan, kayata katresnan romantis lan katresnan sing grapyak.

Kepiye supaya bisa dipercaya wanita

Kepiye supaya bisa dipercaya wanita

Entuk kapercayan wanita ora mesthi gampang, luwih-luwih yen dheweke duwe alesan curiga karo sampeyan. Nanging, yen sampeyan bisa nggawe dheweke yakin yen sampeyan bocah sing bisa dipercaya sing mung pengin ngurus, sampeyan bakal bisa nggayuh sesambetan sing tetep.

Cara nduwe teken sing apik: 11 langkah (karo gambar)

Cara nduwe teken sing apik: 11 langkah (karo gambar)

Tandha tangan iku penting, utamane supaya bisa dingerteni kanthi sah, nanging uga kanggo nyebut pribadine. Tampilan tandha tangan sampeyan menehi tandha babagan sikap umum, kepribadian lan sosial. Nambahake teken sampeyan supaya dadi alat profesional sing larang, lan kenapa ora, obyek sing kepenak dhewe.

4 cara kanggo nuduhake kadewasan

4 cara kanggo nuduhake kadewasan

Kadewasan dudu masalah umur. Ana wong sing cukup umure mung nem taun lan liyane sing duwe bocah sanajan wolung puluh taun. Nyatane, yaiku babagan cara mikir lan tumindak sampeyan dhewe lan wong liya. Dadi, yen argumen lan obrolan bocah cilik nggawe sampeyan kesel, lan sampeyan pengin wong-wong sing ana ing sekitar sampeyan supaya luwih ngajeni, coba cara ing ngisor iki kanggo sinau babagan carane luwih diwasa.

Cara jujur ​​tanpa kasar: 14 langkah (karo gambar)

Cara jujur ​​tanpa kasar: 14 langkah (karo gambar)

Sinau kanggo jujur ​​tanpa nglarani wong liya bakal ngidini sampeyan komunikasi kanthi efektif lan nggawe hubungan sing luwih sehat karo wong-wong ing sekitar sampeyan. Elinga marang perasaan wong liya lan pilih cara sing grapyak lan ora ngancam.

Cara ngasorake (nganggo gambar)

Cara ngasorake (nganggo gambar)

Miturut lagu negara lawas "Pancen angel andhap asor yen sampeyan sampurna ing saben prekara." Mesthi, ora akeh wong sing nganggep awake sampurna ing saben cara. Nanging, andhap asor tetep angel banget, utamane ing masyarakat sing nyengkuyung persaingan lan individualisme.

Kepiye cara ketemu wong anyar

Kepiye cara ketemu wong anyar

Kita kabeh ngerti manawa kesan kaping pisanan penting ing sawijining tanggal. Yen sampeyan pengin njupuk inisiatif kanggo ngubungi lan nggawe kanca anyar, nanging ora pengin keprungu aneh, penting kanggo nggawe keseimbangan ing antarane sing bakal nuduhake minat lan dadi wong sing ana.

3 cara kanggo nyenengake bocah wadon

3 cara kanggo nyenengake bocah wadon

Ora mesthi gampang nyenengake bocah wadon sing nesu. Dheweke bisa uga butuh rangkulan, tresno sithik, utawa mung dewekan. Kepiye sampeyan ngerti apa sing bisa ditindakake kanggo mbantu dheweke supaya luwih apik lan ora ngrampungake? Waca artikel iki kanggo sinau babagan tumindak ing kahanan kasebut.

3 cara supaya luwih tresno

3 cara supaya luwih tresno

Kasmaran minangka ekspresi fisik saka perasaan. Katresnan biasane digandhengake karo katresnan lan sesambetan sing tetep amarga yen ditulis kanthi konsisten, bakal ndadekake wong liya padha rukun. Panliten nuduhake manawa bocah sing nampa tresno fisik sajrone bocah wis diwasa dadi wong diwasa sing kurang stres.

3 cara supaya tepat waktu

3 cara supaya tepat waktu

Kasep kanggo saben janji lan saben acara ngepenakke awak dhewe lan bisa nyebabake wong liya kepengin weruh apa sejatine sampeyan minangka wong sing bisa dipercaya. Sampeyan bisa uga pengin bisa uga tepat wektu ing endi wae, nanging tepat wektu ora umum kanggo kabeh wong.

Cara ndhukung emosional karo wong: 12 langkah (karo gambar)

Cara ndhukung emosional karo wong: 12 langkah (karo gambar)

Sampeyan bisa uga duwe karep alami kanggo nulungi wong-wong sing ngalami jaman kangelan. Nanging, yen sampeyan ora ngati-ati, bisa uga ujar utawa tumindak sing bisa nyengsarakke liyane. Yen dipikirake, mupangate sinau teknik efektif sing digunakake nalika nyedhiyakake dhukungan emosional kanggo wong liya.

Cara mungkasi gosip: 10 langkah (karo gambar)

Cara mungkasi gosip: 10 langkah (karo gambar)

Asring diarani manawa kita ora kudu nanggepi desas desus yen ora bakal diwenehi panganan. Penelitian ilmiah cenderung mbuktekake manawa iki saran sing ala. Cara desas-desus nalika pamilihan umum AS pungkasan mesthine negesake manawa cara anyar kanggo ndeleng samubarang sing bener.

Cara ngatasi ditolak: 14 langkah (karo gambar)

Cara ngatasi ditolak: 14 langkah (karo gambar)

Penolakan, manawa ing katresnan, ing kantor, dening kanca-kanca, kanggo nerbitake buku utawa ing lapangan liyane, dudu prekara sing bisa nyebabake rasa seneng sampeyan. Penolakan minangka perasaan sing ora enak lan bisa uga katon asring banget, nanging sampeyan ora bisa ngatasi semangat.

Cara Ora Nggawe Gosip: 9 Langkah (Kanthi Gambar)

Cara Ora Nggawe Gosip: 9 Langkah (Kanthi Gambar)

Sanajan gosip ora mesthi dadi perkara sing ala, nanging bisa gawe piala. Becik golek cara kanggo matesi kecenderungan gosip karo wong liya. Langkah-langkah Bagean 1 saka 2: aja nganti nyoba gosip Langkah 1. Ngurutake gosip negatif lan liyane Ora kabeh gosip iku ala, mula ora prelu ngilangi saka urip sampeyan kabeh.

Cara ngatur pesta koktail: 15 langkah

Cara ngatur pesta koktail: 15 langkah

Pesta koktail minangka cara sing apik kanggo nggabungake kanca, lawas lan anyar, sajrone ngombe lan ngemil ing swasana sing nyenengake. Amarga pesta koktail biasane mung sawetara jam lan ora melu mangan, mula gampang diatur. Pilih papan sing pas, kumpul kabeh bahan lan atur pesta koktail sing ora iso lali!

Cara komunikasi luwih apik ing sesambetan

Cara komunikasi luwih apik ing sesambetan

Komunikasi bisa uga kerja keras. Mula komunikasi minangka kunci kanggo sesambetan sing tetep. Yen sampeyan pengin komunikasi sing luwih apik ing sesambetan, sampeyan ora mung kudu bisa menehi ide, nanging uga bisa "ngrungokake" mitra sampeyan.

Cara nduwe badonkadonk (nganggo gambar)

Cara nduwe badonkadonk (nganggo gambar)

Sajrone sawetara taun kepungkur, bongkotan plump (uga dikenal kanthi jeneng badonkadonk) wis ngrebut jagad pakean wanita. Akeh selebriti kaya Beyoncé, Jennifer Lopez lan Kim Kardashian asring diarani sing pertama banget miwiti tren iki. Sanajan potensial duwe badonkadonk umume gumantung ing genetika, sampeyan isih duwe kemungkinan nyata kanggo nggawe otot lan nambah mburi sampeyan kanthi olahraga, ngetutake panganan sing diwenehake lan milih klambi sing apik.

3 cara kanggo golek wong

3 cara kanggo golek wong

Ing jaman komputer, kabeh wong ninggalake jejak digital. Lan yen wong kasebut ora duwe, ayo, ayo digali luwih jero. Ora angel ngerti cara nglacak wong sing digoleki. Langkah-langkah Cara 1 saka 3: Temokake wong online Langkah 1.

Cara nggawe kanca lan pengaruhe wong

Cara nggawe kanca lan pengaruhe wong

Luwih saka subyek buku psikologi sing sukses, nggawe kanca lan bisa pengaruh ing wong, sejatine minangka target sing umume digayuh. Nanging, sampeyan kudu sabar, latihan lan kekuatan karakter. Langkah-langkah Bagean 1 saka 2: ngontrol tampilan sampeyan Langkah 1.

Cara menehi hasil karo wong sing negatif

Cara menehi hasil karo wong sing negatif

Kabeh wong duwe kolega ing kantor utawa kanca sing nyedhot kabeh tenaga sing sampeyan lakoni, sing terus-terusan sambat manawa kabeh jagad kasebut nglawan dheweke. Sayange, sampeyan kudu sabar karo wong-wong negatif ing urip sampeyan. Nanging, pola mikir sing negatif bisa nduwe pengaruh marang kesejahteraan sampeyan, mula pentinge kanggo nyegah.

Kepiye carane uwal saka cengkramane wong sing ora sehat

Kepiye carane uwal saka cengkramane wong sing ora sehat

Sampeyan lagi swasana banget. Dina sampeyan mlaku kanthi apik. Sampeyan dumadakan rumangsa lemes banget karo semangat sampeyan ing kaos kaki. Ngopo Sampeyan bisa uga wis nyebrang karo wong sing ora sopan, wong sing mantra ing swasana sampeyan.

Cara nggawe kanca anyar ing sekolah menengah

Cara nggawe kanca anyar ing sekolah menengah

Nemokake kanca ing SMA mesthi gampang, amarga prosese mbutuhake wektu akeh. Nanging, yen sampeyan pengin golek lan nggawe kanca anyar, ana sawetara strategi sing bisa digunakake kanggo mbantu sampeyan nambah kanca. Langkah-langkah Bagean 1 saka 3:

Cara ngeluh ing restoran: 8 langkah (karo gambar)

Cara ngeluh ing restoran: 8 langkah (karo gambar)

Kanthi sinau sambat kanthi sopan ing restoran, sampeyan bakal ora nggawe adegan lan bisa mbenerake kesalahan sadurunge nerusake wayah wengi sing apik. Kanggo sambat tanpa kasar, isin utawa angel, sampeyan kudu langsung tumindak, tetep tenang, jelasake keluhan sampeyan kanthi jelas, lan kadang mbutuhake campur tangan saka atasan.

3 cara kanggo nemokake wong sing kasengsem

3 cara kanggo nemokake wong sing kasengsem

Wong sing duwe minat yaiku wong sing kapentingan utamane yaiku kekayaan pasangane lan apa sing bisa ditindakake. Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa wong-wong kasebut asring njaluk mitra supaya menehi hadiah sing larang, utangan utawa menehi dhuwit.

3 cara kanggo golek wong sing tresnani sing ilang utawa ilang kanthi online

3 cara kanggo golek wong sing tresnani sing ilang utawa ilang kanthi online

Apa sampeyan kepengin weruh kepiye carane miwiti nggoleki wong sing ilang utawa ilang nggunakake Internet? Artikel iki bakal nuduhake apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo nemokake bocah, kanca utawa anggota kulawarga sing wis suwe sampeyan ilang.

3 cara supaya sampeyan ditinggal dhewe

3 cara supaya sampeyan ditinggal dhewe

Apa sampeyan kerep banget sibuk, introvert, nesu utawa depresi? Sampeyan bisa uga kudu ngindhari wong utawa klompok tartamtu, yen ana syarat sing ditrapake kanggo sampeyan. Kajaba sampeyan luwih seneng kabeh wong nyerah marang sampeyan. Kadhangkala, kita bisa ngrasakake kasenengan kanthi nyepi.

Kepiye carane rumangsa ditampa yen sampeyan duwe etnis liyane

Kepiye carane rumangsa ditampa yen sampeyan duwe etnis liyane

Yen sampeyan dikepung karo wong-wong sing kabeh budaya padha lan sampeyan siji-sijine beda latar, sampeyan bisa uga rumangsa ora kalebu. Sampeyan bisa uga ana ing kahanan kasebut amarga sampeyan manggon ing luar negeri, mula sampeyan wis mlebu budaya sing anyar kanggo sampeyan utawa kulawarga sampeyan wis pindhah menyang kutha anyar utawa sampeyan wis diadopsi dening sedulur.

Cara menehi hasil karo tangga teparo sing grapyak banget: 15 langkah (karo gambar)

Cara menehi hasil karo tangga teparo sing grapyak banget: 15 langkah (karo gambar)

Bisa ngganggu lan isin yen ngadhepi tangga teparo sing apikan banget. Sampeyan bisa uga rumangsa kudu nylametake pangrasane kanthi sabar, nanging kudu eling yen ana sawetara langkah sing bisa ditindakake kanggo ngatasi masalah iki. Kanthi nasib sithik, sing terakhir bakal ngerti kanthi cepet pesen sing sampeyan coba pesen nalika bola-bali ngindhari dheweke utawa nemokake cara kanggo mungkasi obrolan kanthi sopan.

Kepiye golek wong sing lagi wae ketemu

Kepiye golek wong sing lagi wae ketemu

Apa sampeyan nate ketemu karo wong, ngobrol kanthi apik, nanging lali takon nomer telpon utawa alamat sadurunge budhal? Kesalahan iki luwih umum tinimbang sing sampeyan kira lan malah ana situs web sing darmabakti kanggo nemokake wong sing sampeyan ketemu tanpa bisa ditemokake.