Kebijakan Privasi kanggo how-what-tutorial.com

Kebijakan Privasi kanggo how-what-tutorial.com
Kebijakan Privasi kanggo how-what-tutorial.com
Anonim

Ing how-what-tutorial.com, diakses saka how-what-tutorial.com, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi pengunjung. Dokumen Kebijakan Privasi iki ngemot jinis informasi sing diklumpukake lan direkam dening how-what-tutorial.com lan carane kita nggunakake.

Yen sampeyan duwe pitakon tambahan utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan Kebijakan Privasi, aja ragu-ragu hubungi kita.

Kabijakan Privasi iki mung ditrapake kanggo aktivitas online kita lan bener kanggo pengunjung situs web kita babagan informasi sing dituduhake lan / utawa diklumpukake. how-what-tutorial.com.

idin

Kanthi nggunakake situs web kita, sampeyan kanthi iki setuju karo Kebijakan Privasi lan setuju karo syarate.

Informasi sing kita kumpulake

Informasi pribadhi sing dijaluk sampeyan nyedhiyakake, lan alasan kenapa sampeyan dijaluk nyedhiyakake, bakal dijelasake kanthi jelas nalika sampeyan njaluk sampeyan menehi informasi pribadhi.

Yen sampeyan langsung hubungi kita, kita bisa nampa informasi tambahan babagan sampeyan kayata jeneng, alamat email, nomer telpon, isi pesen lan/utawa lampiran sing bisa ngirim kita, lan informasi liyane sing bisa milih kanggo nyedhiyani.

Nalika sampeyan ndhaptar Akun, kita bisa njaluk informasi kontak sampeyan, kalebu item kayata jeneng, jeneng perusahaan, alamat, alamat email, lan nomer telpon.

Kepiye cara nggunakake informasi sampeyan

Kita nggunakake informasi sing diklumpukake kanthi macem-macem cara, kalebu kanggo:

  • Nyedhiyakake, ngoperasikake, lan njaga situs web kita
  • Ngapikake, nggawe pribadhi, lan nggedhekake situs web kita
  • Ngerti lan nganalisa carane sampeyan nggunakake situs web kita
  • Ngembangake produk, layanan, fitur, lan fungsi anyar
  • Komunikasi karo sampeyan, kanthi langsung utawa liwat salah sawijining mitra, kalebu kanggo layanan pelanggan, kanggo menehi nganyari lan informasi liyane sing ana gandhengane karo situs web, lan kanggo tujuan marketing lan promosi.
  • Kirimi sampeyan email
  • Temokake lan nyegah penipuan

File Log

how-what-tutorial.com nderek prosedur standar nggunakake file log. File kasebut nyathet pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan bagean saka analytics layanan hosting. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), tanggal lan wektu cap, referring / metu kaca, lan bisa uga jumlah klik. Iki ora ana gandhengane karo informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi. Tujuan informasi kasebut yaiku kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ing situs web, lan ngumpulake informasi demografi.

Cookies lan Web Beacons

Kaya situs web liyane, how-what-tutorial.com nggunakake 'cookies'. Cookie iki digunakake kanggo nyimpen informasi kalebu preferensi pengunjung, lan kaca ing situs web sing diakses utawa dibukak pengunjung. Informasi kasebut digunakake kanggo ngoptimalake pengalaman pangguna kanthi ngatur isi kaca web adhedhasar jinis browser pengunjung lan/utawa informasi liyane.

Kanggo informasi luwih umum babagan cookie, waca artikel Cookies ing situs web Generate Privacy Policy.

Google DoubleClick DART Cookie

Google minangka salah sawijining vendor pihak katelu ing situs kita. Uga nggunakake cookie, dikenal minangka cookie DART, kanggo ngawula iklan kanggo pengunjung situs kita adhedhasar kunjungan menyang how-what-tutorial.com lan situs liyane ing internet. Nanging, pengunjung bisa milih nolak panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi iklan Google lan Kebijakan Privasi jaringan konten ing URL ing ngisor iki - https://policies.google.com/technologies/ads

Mitra Iklan Kita

Sawetara pengiklan ing situs kita bisa nggunakake cookie lan beacon web. Mitra pariwara kita kapacak ing ngisor iki. Saben mitra pariwara duwe Kebijakan Privasi dhewe kanggo kabijakan babagan data pangguna. Kanggo akses sing luwih gampang, kita nyambung menyang Kabijakan Privasi ing ngisor iki.

Google: policies.google.com/technologies/ads

Kabijakan Privasi Mitra Iklan

Sampeyan bisa takon dhaptar iki kanggo nemokake Kebijakan Privasi kanggo saben mitra pariwara how-what-tutorial.com.

Server iklan pihak katelu utawa jaringan iklan nggunakake teknologi kaya cookie, JavaScript, utawa Web Beacon sing digunakake ing pariwara lan tautan sing katon ing how-what-tutorial.com, sing dikirim langsung menyang browser pangguna. Dheweke kanthi otomatis nampa alamat IP nalika kedadeyan kasebut. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye pariwara lan/utawa nggawe pribadhi konten pariwara sing sampeyan deleng ing situs web sing dibukak.

Elinga yen how-what-tutorial.com ora duwe akses menyang utawa ngontrol cookie iki sing digunakake dening pengiklan pihak katelu.

Kabijakan Privasi Pihak Katelu

how-what-tutorial.com Kebijakan Privasi ora ditrapake kanggo pengiklan utawa situs web liyane. Dadi, kita menehi saran supaya sampeyan takon karo Kebijakan Privasi saka server iklan pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci. Bisa uga kalebu praktik lan instruksi babagan cara milih metu saka opsi tartamtu.

Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie liwat opsi browser individu. Kanggo mangerteni informasi sing luwih rinci babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu, bisa ditemokake ing situs web browser.

Hak Privasi CCPA (Aja Adol Informasi Pribadiku)

Ing CCPA, antarane hak liyane, konsumen California duwe hak kanggo:

Nyuwun supaya bisnis sing ngumpulake data pribadhi konsumen mbukak kategori lan potongan data pribadhi tartamtu sing diklumpukake bisnis babagan konsumen.

Nyuwun supaya bisnis mbusak data pribadhi babagan konsumen sing diklumpukake bisnis.

Nyuwun supaya bisnis sing adol data pribadhi konsumen, ora ngedol data pribadhi konsumen.

Yen sampeyan njaluk panjaluk, kita duwe sewulan kanggo nanggapi sampeyan. Yen sampeyan pengin nggunakake hak kasebut, hubungi kita.

Hak Pangreksan Data GDPR

Kita pengin nggawe manawa sampeyan ngerti kabeh hak perlindungan data sampeyan. Saben pangguna nduweni hak kanggo:

Hak kanggo ngakses - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk salinan data pribadhi. Kita bisa ngisi ragad cilik kanggo layanan iki.

Hak kanggo mbenerake - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita mbenerake informasi sing sampeyan yakin ora akurat. Sampeyan uga duwe hak kanggo njaluk supaya kita ngrampungake informasi sing sampeyan yakin ora lengkap.

Hak mbusak - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita mbusak data pribadhi, ing kahanan tartamtu.

Hak kanggo matesi pangolahan - Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita matesi pangolahan data pribadhi, ing kahanan tartamtu.

Hak kanggo mbantah pangolahan - Sampeyan duwe hak kanggo mbantah pangolahan data pribadhi, ing kahanan tartamtu.

Hak kanggo portabilitas data - Sampeyan duwe hak njaluk supaya kita ngirim data sing wis diklumpukake menyang organisasi liyane, utawa langsung menyang sampeyan, ing kahanan tartamtu.

Yen sampeyan njaluk panjaluk, kita duwe sewulan kanggo nanggapi sampeyan. Yen sampeyan pengin nggunakake hak kasebut, hubungi kita.

Informasi Anak

Bagean liya saka prioritas kita yaiku nambahake proteksi kanggo bocah nalika nggunakake internet. Kita ngajak wong tuwa lan wali supaya mirsani, melu, lan/utawa ngawasi lan nuntun kegiatan online.

how-what-tutorial.com ora sengaja ngumpulake Informasi Identifikasi Pribadi saka bocah-bocah ing umur 13. Yen sampeyan mikir yen anak sampeyan nyedhiyakake informasi kaya iki ing situs web kita, kita banget ngajak sampeyan langsung hubungi kita lan kita bakal nindakake upaya sing paling apik kanggo mbusak kasebut kanthi cepet. informasi saka cathetan kita.

Popular dening topik