Hobi 2022, Oktober

3 cara kanggo nambah balon foil aluminium

3 cara kanggo nambah balon foil aluminium

Balon nggawe swasana sing nyenengake lan nyenengake. Balon aluminium digawe saka sawetara lapisan logam sing lancip, dipasang ing nilon. Akibate, dheweke luwih akeh keropos lan bisa dadi luwih dawa tinimbang balon lateks. Sampeyan bisa kanthi gampang nggedhekake, nganggo jerami lan paru-paru utawa kanthi pompa udara manual.

Cara ngencengi sikil celana: 15 langkah (kanthi gambar)

Cara ngencengi sikil celana: 15 langkah (kanthi gambar)

Celana tapered apik gayane lan bakal langsung nganggo klambi apa wae. Nanging, celonone asring banget ngeculake lan ngrekrut tukang ngaput profesional bisa larang. Nyentuh sikil ngisor sampeyan dhewe pancen gampang banget supaya bisa luwih pas lan ngirit dhuwit.

Cara muter bingo: 14 langkah (karo gambar)

Cara muter bingo: 14 langkah (karo gambar)

Mbengok " BINGO Bisa dadi sumber kepuasan sing luar biasa. Temokake game kesempatan iki lan tindakake langkah-langkah sabanjure kanggo sinau cara muter bingo Amerika, bingo Inggris utawa Australia utawa bingo online. Langkah-langkah Bagean 1 saka 3:

Cara ngeringake mawar: 14 langkah (kanthi gambar)

Cara ngeringake mawar: 14 langkah (kanthi gambar)

Kita asring diwenehi kembang mawar ing acara khusus lan kadhang kala manawa kita ngelingi wektu kasebut. Sayange, dheweke bakal sirna sajrone seminggu. Mawar pangatusan saka buket pesta utawa ditampa ing prom utawa mung pangatusan saka kebon kita minangka cara paling apik kanggo nggawe kenangan sing bakal tahan nganti pirang-pirang taun.

Cara ngekstrak minyak esensial (nganggo gambar)

Cara ngekstrak minyak esensial (nganggo gambar)

Minyak esensial minangka minyak konsentrat sing akeh diekstrak saka tanduran aromatik kaya lavender lan rosemary. Ana sekitar 700 tanduran sing ngemot minyak esensial sing migunani lan ana sawetara cara kanggo ngekstrak, sing paling umum yaiku distilasi.

Cara garing lavender: 11 langkah (karo gambar)

Cara garing lavender: 11 langkah (karo gambar)

Lavender, kembang cilik sing alus lan wangi, gampang dikeringake lan diawetake supaya bisa nggawe sachet aroma utawa bisa digabung karo susunan kembang sing garing. Kanggo garing lavender, penting panen kembang ing wektu sing pas, yen duwe warna paling padhang lan aroma sing paling legi.

Cara nggawe sabun ireng: 15 langkah (nganggo gambar)

Cara nggawe sabun ireng: 15 langkah (nganggo gambar)

Sabun ireng yaiku sabun sing ora ana gandum saka potash. Wong-wong ing Afrika Kulon nggunakake pirang-pirang atus taun kepungkur kanggo ngresiki kulit lan mbuwang kulit kanthi lembut. Produk iki uga bisa ngatasi masalah kulit kaya ruam ing sawetara wong.

5 cara kanggo garing kembang

5 cara kanggo garing kembang

Apa sampeyan pengin omah tetep mekar sanajan musim salju? Sampeyan bisa entuk kanthi ngeringake kembang favorit. Ana macem-macem cara kanggo nindakake iki lan sing paling lucu yaiku eksperimen kanggo nemokake metode sing paling cocog kanggo macem-macem spesies.

Cara nggawe minyak cengkeh: 13 langkah (kanthi gambar)

Cara nggawe minyak cengkeh: 13 langkah (kanthi gambar)

Cengkeh yaiku kuncup kembang wit cengkeh. Dheweke ngemot pirang-pirang zat sing menarik, kalebu eugenol. Minyak cengkeh minangka persiyapan alami sing digunakake kanggo ngenthengake permen karet sawise ngilangi untu kanggo njupuk mung siji conto.

Cara nggawe macrame (nganggo gambar)

Cara nggawe macrame (nganggo gambar)

Macrame minangka seni utas utawa tali knotting kanggo nggawe barang dekoratif utawa migunani. Kanggo miwiti proyek kanthi bener, pilih bahan sing tepat lan ruang kerja sing bener. Kaping pisanan, sampeyan kudu sinau knots macrame sing gampang.

Cara nyiyapake minyak lavender (kanthi gambar)

Cara nyiyapake minyak lavender (kanthi gambar)

Luwih larang amarga aroma lan penakeane, lenga lavender uga bisa digunakake kanggo ngatasi iritasi utawa ciloko, mbantu turu, utawa mung nggawe minyak pijet santai. Oli utawa balsem lavender sing wis disedhiyakake ing artikel iki nyaranake sampeyan nggawe pilihan sing apik ing omah amarga gampang disiyapake, sampeyan bisa nggunakake lavender kaya sing dikarepake, lan asile siap kerja.

4 cara kanggo ngenali mutiara nyata

4 cara kanggo ngenali mutiara nyata

Beda karo mutiara asli saka mutiara tiruan, dudu hak istimewa para permata! Kanthi ilmu lan praktik sethithik, bisa dingerteni mutiara nyata sajrone sawetara menit. Sawetara tes dhasar bisa mbantu sampeyan ngindhari scam utawa ngerti sejatine kalung mutiara sing sampeyan tampa minangka hadiah utawa pusaka.

Cara nggawe sabun cair (nganggo gambar)

Cara nggawe sabun cair (nganggo gambar)

Apa rumah tangga sampeyan ngonsumsi sabun cair kanthi cepet lan jumlah akeh? Sabun cair sing dituku ing toko bisa larang, apamaneh yen nggunakake sabun kanthi bahan alami. Napa sampeyan mbayar $ 3-7 ing sak botol sabun cair yen sampeyan bisa entuk ing omah?

Cara nyametake kulit: 14 langkah (kanthi gambar)

Cara nyametake kulit: 14 langkah (kanthi gambar)

Yen sampeyan mburu kidang utawa kewan liyane kanggo daginge, kenapa ora nganggo ndhelikake uga? Sepotong kulit alus iki bisa digunakake kanggo nggawe sepatu, sandhangan utawa malah dadi dekorasi yen sampeyan nggantungake ing tembok. Sampeyan mung kudu nambani kulit kanthi proses penyamakan.

Cara nggawe hydrosol lavender: 12 langkah (karo gambar)

Cara nggawe hydrosol lavender: 12 langkah (karo gambar)

Lavender hydrosol asring digunakake kanggo wangi sandhangan utawa seprei. Aplikasi cilik sadurunge nyetrika bakal menehi aroma lavender sing lembut lan seger kanggo umume kain. Sampeyan uga bisa nggunakake kanggo ngrusak ruangan utawa prabotan aroma.

Cara mbusak sealant silikon saka tangan sampeyan

Cara mbusak sealant silikon saka tangan sampeyan

Seal silikon minangka zat sing bisa migunani kanggo akeh pekerjaan ing omah sampeyan. Kualitas adhesi lan konsistensi nggawe bahan sing apik banget kanggo ngisi retakan ing tembok njaba lan kayata anti banyu ing papan sing ana ing halaman, kayata.

3 cara kanggo nggawe lem pati gandum

3 cara kanggo nggawe lem pati gandum

Pati sayuran lan banyu wis dicampur pirang-pirang atus taun kepungkur kanggo nggawe lem. Pemain jalanan lan pamrentah nampilake poster kanthi lem adhedhasar tepung sing padha. Ing kegiatan manual, digunakake kanggo nggawe macan papier utawa potongan lem.

Cara nggawe plastik saka kertas

Cara nggawe plastik saka kertas

Lempeng pemodelan kertas minangka bahan patung sing murah lan gampang digunakake saka kertas toilet lan sawetara bahan sing kasedhiya ing departemen supermarket DIY. Iki minangka alternatif kanggo strip kertas mache, luwih gampang dimodelake lan menehi asil sing luwih realistis lan luwih alus lan bisa diwujudake kanthi rinci.

Cara nyebrang jahitan (nganggo gambar)

Cara nyebrang jahitan (nganggo gambar)

Apa sampeyan sulaman? Yen mangkono, salah sawijining jahitan dhasar sing kudu dikuasai yaiku jahitan silang. Teknik kuno iki, sing ditindakake ing pirang-pirang budaya, uga diarani "jahitan sing dietung". Gambar ing ngisor iki bakal nuduhake sampeyan cara nggarap piring plastik lan utas, kanggo mbantu sampeyan kanthi cepet ngerti teknik sulaman.

Cara cosplay (nganggo gambar)

Cara cosplay (nganggo gambar)

Cosplay pancen akeh gaweyan, sampeyan milih dhewe, wis nggawe adat, utawa tuku. Sampeyan kudu ngenteni akeh wektu kanggo nggoleki lan nganggo kostum sampeyan. Yen wis rampung, sampeyan isih kudu nambah detail, kayata gaya rambut utawa dandanan.

Cara nggawe gunungapi (nganggo gambar)

Cara nggawe gunungapi (nganggo gambar)

Gunung geni minangka proyek ilmiah asli, utamane kanggo bocah. Yen sampeyan durung ngerti apa sing bakal ditawakake kanggo eksperimen sains, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe gunung geni! Gawe adonan nggunakake barang-barang rumah tangga umum lan bentukna apa wae sing sampeyan karepake.

Cara muter Marco Polo: 11 langkah (karo gambar)

Cara muter Marco Polo: 11 langkah (karo gambar)

"Marco Polo" minangka game kolam renang sing nyenengake. Iki dimainake karo telu utawa luwih pemain lan bisa nginep awan ing kolam renang karo kanca-kanca. Miturut sawetara wong, game kasebut diarani jenenge jenenge penjelajah Venesia, Marco Polo, amarga kaya "

6 cara nggawe wayang

6 cara nggawe wayang

Jagad wayang: bisa uga luwih apik tinimbang kita lan beda-beda! Kita bakal ndeleng ing kene carane nggawe boneka saka kertas, kaos sikil, cangkir karton, sing dirasakake… nganti Muppet nyata kaya Jim Henson! Sampeyan bakal enggal duwe rombongan wayang kanthi maca kaca iki!

Cara ngrokok cerutu: 15 langkah (karo gambar)

Cara ngrokok cerutu: 15 langkah (karo gambar)

Rokok yaiku cara sing apik kanggo santai utawa ngrayakake. Sadurunge ngrokok, sampeyan kudu ngerti cara milih sing bener, dipotong, lan dipadhang. Rokok iku biasane asale saka rasa lan aroma sing kudune dirasakake tinimbang dihirup kukus. Siap-siyap lan sampeyan bakal bisa ngrokok cerutu kaya pro kanthi cepet.

4 cara supaya wektu sampeyan luwih cepet

4 cara supaya wektu sampeyan luwih cepet

Apa sampeyan ing omah bosen utawa ngenteni kedadeyan alon-alon? Kaya kita kabeh, sampeyan mesthi duwe momen sing ora bakal dilalekake. Uga ana dina sing kayane ora ana enteke. Untunge, kanthi nggawe pengaturan sing bener, sampeyan bakal lali wektu nalika bosen, ing rapat kerja, ing kelas, nalika ngarepake wong liya utawa sajrone plancongan sing dawa lan monoton.

Cara nggawe game jagung (karo gambar)

Cara nggawe game jagung (karo gambar)

Ing Amerika Serikat lan utamane ing Midwest, game "lubang jagung", uga diarani "Baggo" utawa "Bags", minangka game skill nalika rong tim saingan. Tujuane game yaiku ngirim tas keren jagung, kadang kacang buncis, menyang bolongan ing papan kayu sing miring.

Cara nggawe go-kart sampeyan: 15 langkah (karo gambar)

Cara nggawe go-kart sampeyan: 15 langkah (karo gambar)

Ora ana sing nyenengake semangat supaya luwih cepet tinimbang nyopir kart. Sampeyan bisa ngentekake pirang-pirang dina kanggo nggabungake go-kart sampeyan dhewe, ora saka awal utawa saka kit, amarga kegiatan garasi sing sampurna kanggo mekanika hobi kabeh umur.

Cara nggawe boneka lempung: 10 langkah (kanthi gambar)

Cara nggawe boneka lempung: 10 langkah (kanthi gambar)

Apa ora bisa seneng karo boneka? Sampeyan bisa muter, lan ana macem-macem jinis jutaan! Yen sampeyan pengin duwe boneka dhewe, kenapa ora nggawe saka lempung? Iki minangka kesempatan sing apik kanggo nggawe tangan sampeyan, sing luwih pribadi!

3 cara kanggo nggawe bank piggy

3 cara kanggo nggawe bank piggy

Bank piggy duwe macem-macem panggunaan. Sampeyan ngidini sampeyan nyimpen tabungan, nglumpukake sumbangan kanggo acara khusus lan penggalangan dana, utawa njaga pangowahan ing omah. Nggawe kasebut minangka proyek sing cukup cepet lan gampang, sing uga ngidini bocah-bocah melu seneng kerajinan.

4 cara kanggo nggawe topeng Batman

4 cara kanggo nggawe topeng Batman

Batman minangka ikon sing sejatine kanggo bocah lan wong diwasa. Yen sampeyan pengin macak dadi pahlawan super, topeng Batman minangka aksesoris sing apik. Sampeyan mung pengin nutupi mripat utawa pengin nutupi kabeh, ana topeng Batman sing cocog kanggo sampeyan.

5 cara supaya sibuk nalika bosen

5 cara supaya sibuk nalika bosen

Sawetara wong pengin bosen (jelas), nanging ana sawetara cara kanggo ngowahi kahanan iki dadi wektu sing luwih nyenengake. Sampeyan mung kudu golek prekara kanggo ngrebut awak dhewe lan ora suwe sampeyan bakal bosen! Langkah-langkah Langkah 1.

Cara nggawe boneka driji: 12 langkah (karo gambar)

Cara nggawe boneka driji: 12 langkah (karo gambar)

Boneka driji minangka dolanan sing nyenengake kanggo kabeh umur. Kanthi imajinasi sing sithik, sampeyan bisa nggawe wayang sing katon kaya sing dikarepake. Boneka driji sing gampang banget gampang digawe lan dadi proyek seni plastik sing apik banget.

Cara nggawe kuping Minnie (nganggo gambar)

Cara nggawe kuping Minnie (nganggo gambar)

Kekasih Mickey bisa uga duwe kuping sing padha karo kekasihe, nanging uga busur sing lucu. Ing sawetara klambi khusus, dheweke uga katon nganggo wreath, topi Santa lan aksesoris pesta liyane. Mesthine, kupinge mesthi ireng lan gandhewo biasane abang nganggo titik-titik polka putih, nanging sampeyan bisa naleni busur nganggo warna lan pola sing disenengi.

Cara geocach: 13 langkah (karo gambar)

Cara geocach: 13 langkah (karo gambar)

Geocaching minangka hobi sing saya populer saben dina. Hobi sehat sing kalebu nyenengake bisa dinikmati dening kabeh wong. Iki uga apik kanggo kulawarga, kanca, kelas lan klompok nom-noman sing pengin sinau kerja ing klompok. Game kasebut kalebu nggunakake GPS portebel kanggo nggawa sampeyan menyang tujuan, ing endi wadhah (utawa "

Cara nyiyapake akuarium iwak emas sing sehat

Cara nyiyapake akuarium iwak emas sing sehat

Akuarium iwak mas mesthi katon apik ing omah. Yen sampeyan pengin miwiti, sampeyan kudu ngitung jumlah iwak emas amarga butuh papan sing akeh. Yen sampeyan pengin iwak emas buntut utawa sawetara individu saka macem-macem ornamen sing luwih asli, sampeyan butuh akuarium sing cukup gedhe.

Cara muter ndhelik: 13 langkah (karo gambar)

Cara muter ndhelik: 13 langkah (karo gambar)

Cachecache minangka game sing didhelikake para pemain lan sing liyane nyoba nemokake. Iki minangka game sederhana, sanajan sawetara variasi katon suwe-suwe. Ora preduli saka varian (ana sawetara), sampeyan mung kudu muter yaiku sawetara kanca lan trampil mburu lan ndhelik.

Cara ngatur game uwal (karo gambar)

Cara ngatur game uwal (karo gambar)

Game uwal yaiku cara kanggo seneng-seneng karo kulawarga utawa kanca kanthi ngrampungake teka-teki minangka tim. Ana pirang-pirang cara kanggo ngrancang lan nghias ruangan supaya game bisa nyenengake lan supaya saben pemain seneng ngrasakake.

Cara nggawe panah karo potlot

Cara nggawe panah karo potlot

Apa sampeyan pengin ngerti cara nggawe busur panah sing bisa digunakake lan ora regane repes? Mangkene cara apik kanggo nggunakake perlengkapan sekolah ing omah sampeyan. Langkah-langkah Langkah 1. Siapke tong "Tong" minangka pangkal panah, bagean sing unsur liyane mandheg.

Cara ngatasi jam kanthi cepet: 12 langkah (karo gambar)

Cara ngatasi jam kanthi cepet: 12 langkah (karo gambar)

Sampeyan ngarepake wektu tartamtu ing dina, nanging sayang sampeyan isih isih butuh wektu sakjam. 60 menit bisa uga katon kaya wektu sing suwe, nanging kanthi sawetara ide sampeyan bisa entuk ide kanthi cepet. Langkah-langkah Cara 1 saka 2:

Cara nggawe lengkungan: 7 langkah (karo gambar)

Cara nggawe lengkungan: 7 langkah (karo gambar)

Apa sampeyan duwe sesanti gaib babagan bencana sing bakal teka? Apa sampeyan nyawa sing mursid pungkasan sing ditinggalake ing Bumi bebas saka kabeh kekerasan, ala lan korupsi? Sampeyan bisa slamet liwat Banjir sabanjure kanthi nggawe bahtera dhewe lan nggawa loro kewan kanthi spesies sing padha, yaiku lanang lan wadon.