Festivitas lan tradhisi 2022, Oktober

Cara nggawe kue popok motor

Cara nggawe kue popok motor

Gawe sukses jedhing bayi sabanjure lan desain kue popok sing bentuk sepeda motor kanggo calon ibu. Cocog kanggo penggemar motor utawa mung wong sing seneng barang sing apik, buku iki ora mbutuhake katrampilan, cukup materi, lan wektu sithik.

Cara nggawe kranjang Paskah kanggo bocah: 9 langkah (nganggo gambar)

Cara nggawe kranjang Paskah kanggo bocah: 9 langkah (nganggo gambar)

Paskah minangka wektu sing nyenengake kanggo bocah-bocah. Ora ana barang kaya kranjang kerajinan tangan kuno kanggo miwiti Paskah kanthi wiwitan. Gawe kranjang Paskah sing paling lucu (sanajan gampang) supaya seneng! Langkah-langkah Bagean 1 saka 2:

Cara nggawe piñata (nganggo gambar)

Cara nggawe piñata (nganggo gambar)

Nawakake piñata ing pesta yaiku cara sing apik kanggo nghias lan nyenengake para tamu kanthi bebarengan. Ngandika, sampeyan ora prelu metu lan tuku piñata kanggo pesta sabanjure. Gawe piñata dhewe lan sampeyan bakal nemokake yen seneng banget bisa digunakake kaya gunane!

3 cara kanggo nanggapi nalika sugeng ambal warsa

3 cara kanggo nanggapi nalika sugeng ambal warsa

Iki ulang tahunmu! Apik banget yen ndeleng kanca-kanca ngucapake selamat ulang tahun, nanging cara paling pas kanggo njawab? Yen sampeyan ana ing ngarepe wong kasebut, cukup ucapake "Matur suwun". Yen ana ing media sosial utawa email, wangsulane bisa uga beda, nanging gampang dipelajari.

3 cara kanggo ngerti ulang taune wong

3 cara kanggo ngerti ulang taune wong

Ora dadi masalah yen sampeyan ora bisa kelingan nalika kanca ngrayakake ulang taune utawa sampeyan mung pengin ngejut wong sing nembe ketemu, ana sewu siji cara kanggo ngerti tanggal laire wong tanpa kudu takon. Aja dipercaya situs web sing ngaku ngerti ulang taune wong, amarga bakal asring njaluk sampeyan mbayar lan ora mesthi dipercaya.

Cara ngatur pesta (nganggo gambar)

Cara ngatur pesta (nganggo gambar)

Pesta sing hebat banget ngluwihi artikel sing kudu ditindakake, amarga sampeyan ora ngerti partai kasebut sukses nganti kedadeyan kasebut. Sampeyan ora bisa ngerti sadurunge. Iki minangka kombinasi saka sawetara prekara sing penting: organisasi sing apik, nasib sing luar biasa, cuaca sing apik, wong sing duwe swasana paling apik lan pertukaran sing apik!

Cara nyiyapake pesta

Cara nyiyapake pesta

Pesta sing sampeyan tampa bisa dadi sorotan ing urip sosial sampeyan. Nanging, nyiapake acara kaya ngono uga bisa menehi stres. Sampeyan kudu klamben sing cocog lan nduwe semangat pesta supaya bisa nikmati kanthi lengkap. Apa sampeyan arep menyang pesta dhewe utawa karo kanca, ana akeh cara kanggo nyiapake supaya kabeh bisa dadi sing paling apik.

Cara ngrayakake Chanukah: 7 langkah (karo gambar)

Cara ngrayakake Chanukah: 7 langkah (karo gambar)

Sanajan kadhang diarani "Natal Yahudi," Hanukkah sejatine minangka preinan sing beda banget. Hanukkah dikenal karo wong-wong Yahudi minangka "Festival Lampu". Pancen, pesta kasebut dianakake sekitar 8 lilin, saben dina saben partai.

Kepiye cara nginep taun anyar karo kulawarga

Kepiye cara nginep taun anyar karo kulawarga

Nglampahi malam taun baru ing omah karo kulawarga bisa dadi kesempatan sing apik kanggo ikatan, seneng-seneng, lan miwiti taun anyar karo wong sing dikasihi. Kemungkinan kanggo panganan, ngombe, game lan kegiyatan ora ana enteke, mula ngrayakake Taun Anyar ing omah bisa dadi cara sing apik kanggo seneng-seneng.

Cara ngrayakake Dina Bapak: 12 langkah (karo gambar)

Cara ngrayakake Dina Bapak: 12 langkah (karo gambar)

Dina Rama wis dirayakake luwih saka 100 taun, ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad lan tanggal sing beda-beda. Ing Amerika Serikat, Inggris lan Prancis, dirayakake ing dina Minggu kaping telu wulan Juni. Gawe pesta iki dadi dina sing ora iso dilalekake lan tuduhna marang bapakne apa tegese kanggo sampeyan.

Cara ngrayakake Dina St. Patrick: 11 langkah (karo gambar)

Cara ngrayakake Dina St. Patrick: 11 langkah (karo gambar)

Dina Saint Patrick minangka preinan budaya lan agama sing dirayakake tanggal 17 Maret lan ngajeni santo pangreksa Irlandia. Preinan iki mengeti tekane agama Kristen ing Irlandia, uga budaya lan warisan Irlandia. Dina St Patrick saiki dirayakake dening akeh wong ing saindenging jagad, Irlandia utawa ora, kanthi panganan, omben-omben lan prekara-prekara sing wernane ijo.

Cara melu bendera nasional Amerika: 7 langkah (karo gambar)

Cara melu bendera nasional Amerika: 7 langkah (karo gambar)

Gendera nasional Amerika Serikat dilipat miturut protokol resmi lan digawe kanthi adat, kanthi bentuk segitiga sing tajam sing bisa ditampilake ing antarane rong demonstrasi penerbangan. Langkah-langkah Langkah 1. Gendhakake gendera karo mitra Mesthi ana wong loro kanggo melu gendera kanthi bener.

3 cara kanggo ngrameke Divali

3 cara kanggo ngrameke Divali

Divali, Festival Lampu ing jagad India, suwene 5 dina lan ngrayakake kemenangan sing apik tinimbang piala, uga wiwitan anyar. Ing taun 2018, Divali kedadeyan tanggal 5 nganti 9 November. Ing 2019, partai kasebut bakal dianakake wiwit tanggal 27 nganti 31 Oktober.

Cara nyiyapake pesta ulang taun kejutan

Cara nyiyapake pesta ulang taun kejutan

Sampeyan bisa uga mikir yen ngrencanakake pesta kejutan iku gampang, nanging supaya sukses, sampeyan butuh minimal rencana. Temtokake sawetara dhasar gumantung karo jinis pesta sing sampeyan rencanakake, lan pikirake babagan selera pesta ulang tahun.

Cara ngrayakake Taun Anyar Tionghoa (nganggo gambar)

Cara ngrayakake Taun Anyar Tionghoa (nganggo gambar)

Taun Anyar Tiongkok, uga diarani Imlek Imlek utawa Festival Musim Semi Tiongkok, duwe teges khusus ing festival lan preinan Tiongkok. Suwene suwene limalas dina pisanan saka tanggalan lunar Tionghoa sing diwiwiti antara 21 Januari lan 21 Februari tanggalan Gregorian, gumantung saka taun.

3 cara kanggo ngrayakake solstice musim panas

3 cara kanggo ngrayakake solstice musim panas

Riyaya solstice musim panas wis suwe banget lan macem-macem tradhisi dikembangake ing acara iki. Ing belahan bumi sisih lor, biasane dirayakake tanggal 21 Juni, lan ing belahan bumi sisih kidul, tiba ing 21 Desember. Kanggo ngoptimalake solstice musim panas, gunakake alam lan cahya kanthi nindakake kegiatan ing njobo, kayata nggawe karangan kembang, ngolah kebon utawa nglangi ing segara.

Cara nyelehake lantern mabur: 7 langkah (karo gambar)

Cara nyelehake lantern mabur: 7 langkah (karo gambar)

Lentera mabur (kadhang kala diarani lantern "Konming", jenenge tradhisional) yaiku balon udara panas cilik sing biasane digawe saka bingkai logam utawa pring sing ditutupi kertas tisu. Sampeyan bisa tuku lantern mabur kanthi sawetara dolar, nanging sampeyan uga bisa kanthi gampang nggunakake bahan sing sederhana.

Cara mbuwang pesta sing apik (nganggo gambar)

Cara mbuwang pesta sing apik (nganggo gambar)

Apa sampeyan ngrancang plancongan ing wengi utawa pesta bareng kanca, sampeyan pengin tamu seneng-seneng. Kanthi nindakake persiyapan dhasar lan ngundang klompok wong sing dinamis, sampeyan bisa mesthekake yen acara kasebut sukses. Merencanakake pesta sing apik yaiku babagan persiapan, yen sampeyan ngatur kanthi cukup, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan lan tamu seneng-seneng.

Cara milih hadiah ulang tahun (nganggo gambar)

Cara milih hadiah ulang tahun (nganggo gambar)

Nalika ulang tahun sampeyan, sampeyan bisa uga bakal ngrasakake kabeh idham-idham. Apa sing bakal sampeyan omongake karo mbah putri nalika dheweke nelpon sampeyan takon apa sing sampeyan karepake? Paling apik, sampeyan kudu nggawe dhaptar ide hadiah sing khusus kanggo kapentingan sampeyan.

Cara menehi pacar ulang tahun sing ora iso lali

Cara menehi pacar ulang tahun sing ora iso lali

Ngrameke wong sing paling penting kanggo kita, mula nindakake siji prekara: menehi perhatian. Ora ana program dekoding ing NET sing bisa ngerteni apa sing dikarepake pacar ing saindenging jagad, apa maneh pacar sampeyan. Nggoleki hadiah sing sampurna utawa pesta sing direncanakake kanthi sampurna bisa dadi stres.

Cara nggawe kostum ibu (nganggo gambar)

Cara nggawe kostum ibu (nganggo gambar)

Pengin macak minangka ibu kanggo medeni kabeh wong kanggo Halloween? Gampang banget nggawe kostum sing apik banget saka barang-barang sing wis ana ing omah utawa yen sampeyan bisa tuku kanthi murah saka toko barang. Tindakake pandhuan cara umum babagan cara njaluk kostum ibu sing apik banget kanggo Halloween sabanjure (utawa kanggo dina Jumuah iki utawa kanggo makan siang sesuk sing bisa digunakake utawa kapan wae).

Cara nyiyapake bengi mabuk

Cara nyiyapake bengi mabuk

Mugo-mugo ngombe ing wayah wengi bisa dadi kesempatan kanggo seneng-seneng karo kanca-kanca. Nanging, yen sampeyan durung siyap, bisa uga nyebabake kahanan sing ora nyenengake kayata mabuk utawa luwih elek. Kanggo nyiapake ing wayah wengi, elinga aturan telung Ps:

Cara nggawe kertu ucapan sing apik sajrone sepuluh menit

Cara nggawe kertu ucapan sing apik sajrone sepuluh menit

Sampeyan bisa nggawe kertu ucapan sing sederhana nanging apik banget mung 10 menit. Kertu gawenan tangan mesthi dihargai lan luwih pribadi tinimbang sing ana ing toko. Kanggo kegiatan iki, sampeyan butuh wolung barang sing umum banget: alat sing ngasilake tulisan sing apik, stok kertu utawa karton sing tipis, pita, gunting, tongkat lem, penguasa cilik, potlot lan piso.

3 cara kanggo milih hadiah ulang taun kanggo pacar anyar sampeyan

3 cara kanggo milih hadiah ulang taun kanggo pacar anyar sampeyan

Pacar sampeyan sing anyar ngrayakake ulang taune, nanging sampeyan ora ngerti apa sing bakal dijupuk. Rahasia kasebut yaiku ora nyoba menehi hadiah gedhe nalika sesambetan lan, sekaligus, nuduhake manawa sampeyan durung lali ulang taune. Saiki wayahe nggawe kesan apik!

Cara ngatur pesta ulang taun

Cara ngatur pesta ulang taun

Mbuwang pesta ulang taun nyenengake lan ngepenakke. Kanggo nggawe pesta sing apik, ana akeh elemen sing kudu dipikirake lan sampeyan kudu nggawe acara kasebut sukses. Ana langkah sing bisa ngidini sampeyan mbuwang pesta ulang tahun sing apik kanggo kabeh wong melu lan seneng-seneng.

4 cara kanggo nebus awake dhewe amarga lali karo ulang taune wong liya

4 cara kanggo nebus awake dhewe amarga lali karo ulang taune wong liya

Kanggo akeh wong, tanggal lair minangka dina sing istimewa. Ora kabeh wong nganakake pesta utawa nyanyi "Selamat Ulang Tahun" sedina muput, nanging umume kabeh wong rumangsa beda-beda, istimewa ing dina iki. Kelalen ulang tahune wong sing dikasihi ora mung nyebabake rasa luput marang wong sing lali, nanging uga nggawe wong kasebut rumangsa ditinggal.

3 cara kanggo milih hadiah kanggo ngrayakake wulan pertama hubungan

3 cara kanggo milih hadiah kanggo ngrayakake wulan pertama hubungan

Kabeh ulang taun minangka tonggak sejarah, nanging ana sawetara sing ora nyenengake minangka wulan pertama hubungan. Apa kita kudu ngrayakake apa ora? Apa sampeyan kudu menehi hadiah kanggo wong sing dikasihi? Yen sampeyan milih, kepiye sampeyan menehi ngerti manawa sampeyan duwe perasaan sing apik babagan hubungan kasebut tanpa dheweke yakin yen sampeyan wis ngrencanakake pesta kawinan?

3 cara kanggo nggawe kertu ulang taun

3 cara kanggo nggawe kertu ulang taun

Seneng banget ngrayakake ulang tahune kanca utawa wong sing dikasihi kanthi cara sing nyenengake. Sampeyan luwih suwe nggawe kertu tinimbang tuku, nanging usaha sampeyan bakal entuk nalika sampeyan menehi kertu ulang taun kanggo wong sing dipratelakake.

Cara ngatur pesta ulang taun (kanthi gambar)

Cara ngatur pesta ulang taun (kanthi gambar)

Ora cukup kanggo tampil lan mesem kanggo ngatur pesta ulang taun sing sukses, yaiku kanggo bocah, bocah enom utawa wong diwasa, sanajan faktor loro kasebut mesthi penting. Sampeyan kudu nggawe pondasi sing kuat kanggo sukses partai kanthi luwih dhisik milih jinis pesta sing cocog kanggo sampeyan lan ngrancang rinciane, kayata panganan, minuman, dekorasi, lan pertunjukan.

Cara pengin ulang tahun sing seneng: 12 langkah (karo gambar)

Cara pengin ulang tahun sing seneng: 12 langkah (karo gambar)

Apa sampeyan nggolek cara paling apik kanggo ngucapake selamat ulang taun kanggo wong sing sampeyan tresnani? Apa sampeyan rumangsa ujar sing luwih nesu tinimbang "selamat ulang taun?" Ana macem-macem opsi lan kemungkinan sing bisa dicoba.

Cara nggawe kertu ulang taun 3D

Cara nggawe kertu ulang taun 3D

Yen sampeyan bakal ngrayakake ulang taune wong sing ditresnani, sampeyan bisa menehi kesan karo kertu ucapan 3D. Iki tumindak sing artine akeh lan nggawe luwih individual dibandhingake karo kertu sing bisa dituku ing toko, supaya sampeyan bisa ngucapake selamat ulang tahun kanthi cara sing tepat.

3 cara kanggo nyipta tas hadiah

3 cara kanggo nyipta tas hadiah

Kantong kado nggawe ekstra apik kanggo preinan, nanging uga kalebu tradhisi nalika pesta (uga diarani tas sambutan) utawa ing konvensi profesional. Kanthi milih hadiah sing tepat, sampeyan bakal nggawe pesta, pesta utawa acara liyane sing ora iso lali!

Cara nggawe kostum Harley Quinn

Cara nggawe kostum Harley Quinn

Harley Quinn minangka karakter penjahat wanita paling apik ing episode Batman. Dadi ora nggumunake manawa akeh wanita nganggo kostum iki kanggo Halloween utawa pesta busana mewah. Ngandika, sampeyan bakal dadi edan kaya Harley Quinn yen sampeyan arep tuku kostum nalika bisa nggawe dhewe.

Cara ngatasi ulang tahun sing ala: 13 langkah (karo gambar)

Cara ngatasi ulang tahun sing ala: 13 langkah (karo gambar)

Sampeyan bisa uga wis ulang taun sing ora apik. Kayane ora adil yen sampeyan duwe dina sing ala nalika ulang taun, amarga ing dina khusus iki, kabeh kudu nggawe sampeyan seneng. Nanging amarga sampeyan ngarep-arep ulang tahune kanthi ora sabar, dina iki asring bisa nguciwani lan nyebabake perasaan blaka sawise pahargyan.

Cara nggawe kertu ulang taun sing sederhana

Cara nggawe kertu ulang taun sing sederhana

Ana akeh cara kanggo nggawe kertu ulang taun, lan sampeyan ora kudu ngenteni akeh wektu kanggo nindakake apa wae sing dikarepake. Nggawe kertu ulang taun sing gampang kanthi cepet lan gampang. Luangake sawetara menit kanggo ngetrapake kabeh kreativitas lan nggawe kertu ulang taun sing sampurna ing wektu, tepat wektu kanggo D-Day.

Cara nggawe lengkungan kanthi bal pantai kanggo pesta

Cara nggawe lengkungan kanthi bal pantai kanggo pesta

Sampeyan duwe pilihan kanggo nambah faktor "kejutan" menyang pesta musim panas sabanjure kanthi nggawe lengkungan bola pantai kanggo tamu. Sanajan kayane angel, nggawe lengkungan iki gampang banget lan murah. Kanggo nggawe dekorasi pesta sing nyenengake iki, sampeyan butuh bal pantai, tabung batin (uga dikenal minangka cincin renang), lem lateks, sawetara piranti rumah tangga, lan pitulung saka sawetara kanca.

Cara nggawe pesta ulang taun kanggo kanca

Cara nggawe pesta ulang taun kanggo kanca

Kanca paling sampeyan amarga bakal ngrayakake ulang taune lan sampeyan pengin menehi pesta ulang taun sing apik. Gumantung saka selera, sampeyan bisa ngatur nedha bengi kanthi tema cilik ing omah, pesta gedhe karo kulawarga lan kanca utawa mung pesta kejutan.

4 cara kanggo nggawe kostum Catwoman

4 cara kanggo nggawe kostum Catwoman

Catwoman minangka pilihan kostum sing apik - dheweke makili wanita sing kuat lan apik banget, lan kostum dheweke gampang dingerteni, sanajan ana owah-owahan kostum nakal sing wis dilakoni pirang-pirang taun kepungkur. Kostum Catwoman sing paling misuwur nganti saiki bisa dibantah minangka kostum Michelle Pfeiffer sing misuwur ing "

Cara golek hadiah ulang tahun kanggo pacar

Cara golek hadiah ulang tahun kanggo pacar

Pria duwe reputasi (kadang-kadang pantes) amarga angel disenengi nalika blanja. Tekanan tikel kaping pindho nalika nemokake hadiah ulang taun sing sampurna. Sanajan ora bisa ditemokake, saben wanita ora bisa nemokake hadiah ulang taun kanggo pacare sing bakal dikepengini.

4 cara kanggo ngatur partai sing sukses

4 cara kanggo ngatur partai sing sukses

Pesta mesthi ngremenake, nanging kanggo sing ngatur, bisa dadi ngipi elek! Aja padha sumelang. Ana sawetara pilihan penting sing kudu digawe (nomer tamu, lokasi, hiburan, lsp), nanging yen prekara iki dirampungake, sampeyan mung kudu ngrampungake.