Komputer lan elektronik 2022, Oktober

Cara nggawe situs web nggunakake Google Sites

Cara nggawe situs web nggunakake Google Sites

Sinau babagan cara nggawe lan nyunting situs web sampeyan kanthi gratis nganggo Google Site. Elinga yen sampeyan kudu duwe akun Google supaya bisa nggunakake Situs Google. Langkah-langkah Bagean 1 saka 5: Gawe situs sampeyan Langkah 1.

3 cara kanggo mungkasi langganan otomatis ing Instagram

3 cara kanggo mungkasi langganan otomatis ing Instagram

Apa sampeyan nate ngelingi manawa sampeyan tiba-tiba langganan macem-macem akun Instagram sing aneh? Iki kedadeyan nalika spammer ngontrol akun sampeyan. Kanggo nyegah akun Instagram saka langganan akun liyane kanthi otomatis, sampeyan kudu priksa manawa ora ana liyane kajaba sampeyan bisa ngakses.

Cara ndownload musik saka Instagram: 9 langkah (karo gambar)

Cara ndownload musik saka Instagram: 9 langkah (karo gambar)

Apa sampeyan ngerti bisa download musik saka video Instagram? Sampeyan kudu nyalin URL langsung saka kiriman umum, nggunakake pangundhuh video online, lan banjur ganti dadi MP3. Banjur simpen file kasebut menyang komputer, tablet utawa telpon.

Cara ngirim video menyang Discord: 11 langkah (karo gambar)

Cara ngirim video menyang Discord: 11 langkah (karo gambar)

Sampeyan bisa ngirim video menyang wong ing Discord nggunakake telpon, tablet, utawa komputer. Ora preduli apa platform sing digunakake, sampeyan bisa nuduhake video ukurane nganti 8MB ing saluran obrolan utawa pesen langsung. Yen sampeyan pengin bisa ngirim video sing luwih gedhe (nganti 50MB), sampeyan bisa langganan Discord Nitro kanggo nambah watesan ngirim file utawa ngunggah video menyang situs liya, kayata Google Drive utawa Dropbox, sadurunge mbukak.

3 cara kanggo ngetik simbol euro

3 cara kanggo ngetik simbol euro

Ing Prancis, umume kudu masang simbol euro (€) ing sawijining dokumen. Ngetik iku gampang, sanajan beda-beda gumantung karo piranti sing digunakake: komputer desktop, smartphone utawa tablet. Simbol iki, kaya sing liyane, bisa dipikolehi kanthi kombinasi tombol utawa kanthi milih saka sekunder karakter sekunder.

3 cara kanggo ndeleng sapa sing nyambung karo jaringan nirkabel

3 cara kanggo ndeleng sapa sing nyambung karo jaringan nirkabel

Apa ana sing nyambung menyang jaringan nirkabel tanpa sampeyan ngerti? Yen sampeyan pengin ngerti piranti sing sinambung menyang Wi-Fi, bisa banget lan ana sawetara cara kanggo nindakake! Langkah-langkah Cara 1 saka 3: Gunakake router Langkah 1.

Cara ndeleng kiriman Instagram sing diarsipake saka komputer

Cara ndeleng kiriman Instagram sing diarsipake saka komputer

Ora gampang ngakses kiriman Instagram sing diarsipake saka komputer. Nanging, sampeyan bisa nggunakake BlueStacks lan mbukak liwat aplikasi seluler saka PC utawa Mac. Sinau babagan ndeleng kiriman Instagram sing diarsipake saka komputer, amarga BlueStacks.

4 cara kanggo ndhelikake kiriman Instagram saka pangguna tartamtu

4 cara kanggo ndhelikake kiriman Instagram saka pangguna tartamtu

Ora kanggo saiki (Juni 2021) ora bisa ndhelikake kiriman tartamtu ing Instagram saka sawetara pelanggan . Isih ana setelan sing bisa ndhelikake Crita saka pangguna tartamtu, matesi kiriman sing sampeyan tingali, lan ngontrol manawa mung kanca utawa kabeh pangguna sing bisa ngakses kiriman sampeyan.

Cara nginstal Windows saka Ubuntu

Cara nginstal Windows saka Ubuntu

Sampeyan bisa nginstal Windows 10 ing komputer sing wis mbukak Ubuntu Linux. Sadurunge miwiti, priksa manawa sampeyan wis tuku lisensi Windows lan kunci produk. Aja kuwatir yen ora duwe media instalasi kanggo Windows amarga sampeyan bisa nggawe disk USB sing bisa boot saka gambar ISO sing bisa didownload.

3 cara kanggo mbusak saran ing Chrome

3 cara kanggo mbusak saran ing Chrome

Nalika ngetik query utawa URL menyang bilah alamat Chrome, Google nyaranake situs web lan istilah telusuran adhedhasar apa sing wis diketik. Saran kasebut ora mesthi relevan lan malah gawe isin. Untunge, gampang mateni saran telusuran ing Android, iPhone, iPad, utawa komputer.

3 cara kanggo nyelehake buku ing Sedulur

3 cara kanggo nyelehake buku ing Sedulur

Ana macem-macem cara kanggo nambah ebook menyang Amazon Kindle. Sampeyan bisa nindakake iki saka situs web Amazon liwat Wi-Fi. Sampeyan uga bisa nggunakake alamat email utawa kabel USB Kindle kanggo ngirim e-book saka komputer. Langkah-langkah Cara 1 saka 3:

Cara ndhelikake kanca bebarengan ing Facebook ing Android

Cara ndhelikake kanca bebarengan ing Facebook ing Android

Alasan utawa alesan liyane, sampeyan bisa uga ndhelikake kanca sing padha karo pangguna liyane ing Facebook. Elinga yen sampeyan bisa nindakake iki kanthi nggunakake piranti Android. Nalika kabeh Daftar Kanca bisa didhelikake saka sapa wae, siji-sijine cara kanggo ndhelikake kanca sampeyan yaiku njaluk kanca supaya ndhelikake Dhaptar Kanca.

Cara mbusak akun Messenger ing piranti Android

Cara mbusak akun Messenger ing piranti Android

Apa sampeyan rumangsa mbusak akun sing ora digunakake saka aplikasi Facebook Messenger ing telpon Android utawa tablet? Elinga yen kanthi mangkono, akun kasebut ora bakal dibusak saka server utawa database Facebook. Nyatane, mung informasi mlebu sing bakal mbusak app.

Cara ndownload game kanggo PSP: 14 langkah (karo gambar)

Cara ndownload game kanggo PSP: 14 langkah (karo gambar)

Sampeyan bisa ndownload game PSP lan PS1 menyang PSP. Sadurunge nindakake apa-apa, sampeyan kudu priksa manawa console sampeyan duwe firmware paling anyar. Sampeyan uga kudu nginstal firmware khusus. Pungkasan, sampeyan kudu cara kanggo nyambungake media PSP utawa Memory Stick Duo menyang komputer.

4 cara kanggo ndownload Microsoft Excel

4 cara kanggo ndownload Microsoft Excel

Aplikasi Microsoft Excel bisa didownload menyang komputer desktop, telpon utawa tablet sampeyan. Sanajan Microsoft Excel kanggo desktop mung bisa didownload karo program liyane sing ana ing Microsoft Office, sampeyan duwe pilihan kanggo ndownload dhewe ing iOS lan Android.

3 cara kanggo dadi populer ing TikTok

3 cara kanggo dadi populer ing TikTok

TikTok minangka jaringan sosial sing pangguna gumantung karo lagu populer kanggo nggawe video skit lan puter maneh. Kanggo entuk popularitas ing TikTok, gawe video sing bakal narik kawigaten pangguna akeh. Pilih kanggo nembang bareng utawa nari utawa milih video lucu.

4 cara kanggo mbusak proteksi saka sheet Excel

4 cara kanggo mbusak proteksi saka sheet Excel

Sampeyan bisa mbusak proteksi saka sheet ing workbook Microsoft Excel ing Windows utawa macOS. Yen sheet dilindhungi sandhi lan sampeyan ora ngerti, sampeyan bisa nggunakake Google Sheets utawa skrip VBA (ing versi Excel sing luwih dhisik) kanggo mbusak proteksi.

3 cara kanggo nyelehake kartrid tinta ing printer

3 cara kanggo nyelehake kartrid tinta ing printer

Apa sampeyan nate tuku printer anyar utawa wis waktune ngganti kartrid tinta kosong ing printer saiki, nyisipake kartrid mung mbutuhake sawetara menit. Sawise printer urip, jupuk kartrid anyar saka kemasane, bukak nampan tinta, lan ganti kartrid lawas nganggo kartrid sing anyar.

7 cara kanggo mateni cookie

7 cara kanggo mateni cookie

Umumé, cookie disimpen minangka standar ing browser Internet komputer. Dheweke ngidini sampeyan njaga setelan lan informasi kaca web sing wis dibukak. Kadhangkala bisa digunakake kanggo nglacak pangguna lan ngirim pariwara target. Sawetara wong seneng mateni amarga privasi lan sampeyan duwe pilihan kanggo mblokir cookie ing browser web sing paling akeh.

9 cara kanggo mbusak cookie saka browser

9 cara kanggo mbusak cookie saka browser

Kanggo nambah kinerja browser utawa mbusak informasi pribadi ing komputer umum, sampeyan bisa mbusak cookie ing Google Chrome, Safari, Firefox, Microsoft Edge utawa Internet Explorer. Cookie minangka data sing disimpen ing browser sing ngidentifikasi konten sing sampeyan deleng kanggo difasilitasi, antara liya, nggawe profil, tampilan kaca web tartamtu utawa ngisi informasi kanthi otomatis.

3 cara kanggo nyegah watesan umur ing video YouTube

3 cara kanggo nyegah watesan umur ing video YouTube

Yen video YouTube duwe watesan umur, sampeyan bakal dijaluk mlebu menyang akun lan verifikasi umur sampeyan. Sadurunge akeh solusi kanggo ngliwati proses verifikasi iki, kalebu situs web kaya NSFWYouTube lan Listen on Repeat, sing ngidini sampeyan nonton video sing dipilih tanpa mlebu.

Cara ngidini instalasi aplikasi saka pangembang sing ora dingerteni ing Mac

Cara ngidini instalasi aplikasi saka pangembang sing ora dingerteni ing Mac

Sawetara piranti lunak sing pengin sampeyan instal ing Mac bisa uga ora disetujoni dening Apple. Versi sistem operasi menehi tandha paling akeh program minangka "saka pangembang sing ora dingerteni" banjur sampeyan kudu tindakake sawetara langkah kanggo nginstal.

8 cara kanggo mateni iklan ing YouTube

8 cara kanggo mateni iklan ing YouTube

Sampeyan bisa nyegah tampilan pariwara ing YouTube kanthi tuku langganan YouTube Premium utawa nginstal ekstensi gratis ing browser. YouTube Premium mbusak iklan ing kabeh platform sing wis mlebu. Ekstensi Adblock Plus bisa nggawe blokir pariwara ing browser web apa wae.

4 cara kanggo nonton video YouTube ing mode offline

4 cara kanggo nonton video YouTube ing mode offline

Sampeyan bisa ndownload video YouTube menyang komputer, telpon utawa tablet kanggo nonton mengko. Yen sampeyan dadi langganan YouTube Premium, sampeyan bisa kanthi gampang ndownload video kanggo ndeleng offline ing aplikasi YouTube. Yen ora, sampeyan kudu nggunakake konverter kaya OnlineVideoConverter kanggo ngowahi konten dadi file sing bisa didownload.

3 Cara Download Video YouTube ing Mac

3 Cara Download Video YouTube ing Mac

Sampeyan bisa nyimpen video YouTube ing Mac supaya bisa nonton offline. Yen sampeyan ora sabar ngenteni nalika video diputer, sampeyan bisa nyimpen nganggo alat potret layar QuickTime. Yen sampeyan kesusu lan siyap kanggo ndownload aplikasi pihak katelu, sampeyan bisa nggunakake VLC Media Player lan ClipGrab (kalorone gratis) kanggo ndownload video kasebut.

Cara nyalin URL video saka YouTube ing Android

Cara nyalin URL video saka YouTube ing Android

Sampeyan seneng nonton video YouTube nganggo telpon sing cocog karo sistem operasi Android. Yen sampeyan pengin nuduhake video karo wong sing sampeyan kenal, sampeyan kudu nyalin tautan kasebut supaya bisa dikirim menyang wong liya. Gampang banget lan butuh sawetara detik.

Cara nuduhake link video YouTube ing wektu tartamtu

Cara nuduhake link video YouTube ing wektu tartamtu

Yen sampeyan pengin nuduhake video YouTube ing wektu tartamtu, ana cara kanggo nggawe link sing bakal langsung mbukak video kasebut ing wektu sing dipilih. Langkah-langkah Cara 1 saka 2: Salin link video Langkah 1. Bukak YouTube Nggunakake browser sampeyan, bukak https:

Cara ndownload subtitle saka video YouTube

Cara ndownload subtitle saka video YouTube

Apa sampeyan ngerti bisa download subtitle kanggo video YouTube? Ana aplikasi online gratis sing ngidini sampeyan ndownload minangka teks (.txt) utawa file subtitle, nanging sampeyan uga bisa nyalin lan nempel transkrip langsung saka YouTube.

3 cara kanggo metu saka YouTube

3 cara kanggo metu saka YouTube

Sampeyan bisa kanthi gampang metu saka akun YouTube saka komputer, telpon utawa tablet. Nanging, ora bisa metu saka YouTube ing Android tanpa log metu saka kabeh aplikasi Google liyane sing disambung menyang akun sampeyan. Langkah-langkah Cara 1 saka 3:

Cara Download Film Lengkap saka YouTube nganggo YouTube Downloader

Cara Download Film Lengkap saka YouTube nganggo YouTube Downloader

Nemokake film lengkap ing YouTube lan pengin sampeyan ora kudu ngowahi video saben limalas menit? Kanthi Downloader YouTube lan piranti lunak gabung video, sampeyan bisa nggabungake kabeh video kasebut lan nggawe film lengkap! Langkah-langkah Langkah 1.

Cara menehi komentar link menyang momen tartamtu ing video YouTube

Cara menehi komentar link menyang momen tartamtu ing video YouTube

Sinau babagan cara masang tandha wektu menyang komentar sing nyambung menyang titik tartamtu ing video YouTube. Langkah-langkah Cara 1 saka 2: Komentarake link menyang titik ing video YouTube ing ponsel Langkah 1. Bukak YouTube Aplikasi diwakili dening segitiga putih sing digambar ing latar mburi abang.

Cara nggunakake YouTube tanpa akun Gmail: 13 langkah (karo gambar)

Cara nggunakake YouTube tanpa akun Gmail: 13 langkah (karo gambar)

Supaya bisa mlebu YouTube, sampeyan kudu duwe akun Google. Nanging, pangguna sing wis duwe akun email (utawa sing ora pengin akun Gmail) bisa nggawe Akun Google nggunakake alamat sing valid liyane. Kanggo nindakake iki, cukup bukak kaca kanggo nggawe akun Google tanpa Gmail saka browser web lan isi formulir (aplikasi seluler ora nawakake pilihan iki, nanging sampeyan bisa nggunakake browser seluler).

Cara dadi peretas: 12 langkah (karo gambar)

Cara dadi peretas: 12 langkah (karo gambar)

Ana jagad, budaya sing dituduhake, sing kalebu programer, ahli lan asisten jaringan. Iki minangka lingkungan sing bisa dilacak sajrone puluhan taun, diwiwiti karo mikrokomputer jaringan pisanan lan eksperimen pisanan ing ARPANET. Pendhukung budaya iki menehi jeneng "

Cara nemokake kapasitas RAM maksimum ing komputer

Cara nemokake kapasitas RAM maksimum ing komputer

RAM (Random Access Memory) minangka memori sing digunakake komputer kanggo nyimpen data saka program sing digunakake. Umume, yen memori RAM saya dhuwur, luwih akeh sampeyan bisa mbukak macem-macem program sekaligus. Nanging, jumlah RAM sing bisa sampeyan instal ing komputer gumantung saka hard drive lan sistem operasi komputer.

Cara ngetik luwih cepet ing keyboard: 15 langkah (karo gambar)

Cara ngetik luwih cepet ing keyboard: 15 langkah (karo gambar)

Ora ana cara utawa trik rahasia kanggo sinau ngetik kanthi luwih cepet ing keyboard. Wiwitane bisa nguciwani, nanging tegese sapa wae bisa ngetik kanthi luwih cepet kanthi wektu lan latihan. Sawise sampeyan bisa ngetik tanpa ndeleng tombol, sampeyan bakal krasa driji saya cepet.

Cara klone (salinan) hard drive ing Windows XP

Cara klone (salinan) hard drive ing Windows XP

Yen sampeyan ngganti hard drive kanggo nganyari utawa yen drive sing ana saiki wis nuduhake kekurangan, sampeyan kudu nganggep kloning kasebut. Kloning disk kalebu nggawe salinan "bit-by-bit" menyang disk liyane, sing bakal ngidini sampeyan njaga sistem operasi, uga data lan program sing utuh lan siyap digunakake maneh kanthi anyar.

Cara ngresiki layar laptop kanthi produk rumah tangga

Cara ngresiki layar laptop kanthi produk rumah tangga

Layar komputer cenderung narik bledug kanthi alami lan gampang nglumpukake kabeh jinis rereget liyane sing katon suwe saya suwe lan bisa nggawe supaya ora menarik lan kadang ora nyenengake. Penting kanggo ngresiki layar laptop kanthi produk sing ora agresif, amarga lumahing bisa gampang rusak.

3 cara kanggo nuduhake folder sing didhelikake

3 cara kanggo nuduhake folder sing didhelikake

Ing sistem Windows lan Mac, sawetara file lan folder sing ngemot data sing kritis tumrap kinerja sistem operasi didhelikake. Folder sing didhelikake bisa dideleng kapan wae, nggunakake Control Panel ing Windows PC, lan Terminal ing sistem Mac.

Cara ndownload buku ing Kindle (nganggo gambar)

Cara ndownload buku ing Kindle (nganggo gambar)

Sampeyan bisa ndownload ebook sing mentas dituku utawa ana ing perpustakaan, langsung menyang Kindle, utawa ing aplikasi Kindle ing komputer, telpon, utawa tablet. Langkah-langkah Bagean 1 saka 7: Download Buku Anyar menyang Sedulur Langkah 1.

Cara sinau HTML

Cara sinau HTML

HTML minangka singkatan saka Basa Markup Teks Hyper , yaiku kode utawa luwih becik basane, digunakake kanggo nggawe situs Internet. HTML bisa uga angel yen sampeyan durung nate nindakake program sadurunge, nanging sing dibutuhake mung editor teks biasa lan browser web.