Mobil lan kendharaan liyane 2022, Oktober

Cara nemokake kode warna mobil: 8 langkah (karo gambar)

Cara nemokake kode warna mobil: 8 langkah (karo gambar)

Sampeyan bisa kanthi gampang nutupi goresan utawa noda ing awak mobil kanthi nutupi warna cat asli mobil sampeyan. Kanggo entuk warna sing padha, pilih kode warna sing dituduhake ing stiker informasi ing njero kendaraan. Sampeyan uga bisa nemtokake kode warna kanthi nemokake Nomer Informasi Kendaraan (VIN), nomer seri sing bisa ditemokake ing dokumentasi mobil sampeyan.

3 cara kanggo nemokake kode cat ing kendaraan Ford

3 cara kanggo nemokake kode cat ing kendaraan Ford

Produsen mobil menehi kode tartamtu kanggo warna awak kendharaan. Yen Ford sampeyan butuh tutul utawa proyek cat anyar, kode warna bisa mbantu sampeyan milih jinis cat sing bener. Yen sampeyan ora bisa nemokake kode warna, sampeyan bisa nggunakake nomer registrasi mobil kanggo mbantu sampeyan.

Cara nyopir mobil otomatis: 15 langkah (karo gambar)

Cara nyopir mobil otomatis: 15 langkah (karo gambar)

Mobil kanthi transmisi otomatis luwih populer, uga sing wis duwe mobil uga sing nembe entuk. Nyetir pancen luwih gampang dibandhingake karo kendaraan sing duwe girboks manual lan sawetara uga luwih kepenak nalika lelungan dawa. Mesthine, nyopir kendharaan bermotor presuppose duwe lisensi nyopir sing bener lan ngerti Code Highway.

Cara diagnosa AC sing durung bisa digunakake

Cara diagnosa AC sing durung bisa digunakake

Nyopir nalika hawa panas ing mobil tanpa AC bisa uga ora kepenak lan mbebayani banget nalika panas banget. Diagnosis alesan AC sampeyan ora bisa digunakake bakal mbantu sampeyan mutusake manawa sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut utawa kudu ngatasi.

Cara ngisi bahan bakar: 12 langkah (karo gambar)

Cara ngisi bahan bakar: 12 langkah (karo gambar)

Stasiun layanan karo petugas pompa saya langka. Layanan mandhiri bisa ngirit wektu lan dhuwit, nanging sampeyan kudu ngerti cara ngisi tank kanthi bener. Sampeyan kudu sinau cara ngoperasikake pompa bensin, pilih bahan bakar sing tepat lan ngisi bensin supaya bisa cepet bali ing dalan.

4 cara kanggo ngilangi bau tembakau ing mobil

4 cara kanggo ngilangi bau tembakau ing mobil

Yen sampeyan nembe tuku mobil duweke perokok lan ambune rokok, utawa sampeyan dhewe minangka tukang ngrokok, sampeyan bisa ngilangi bau tembakau kanthi cara sing bener. Sampeyan mung kudu ngresiki mobil kanthi cepet, nggunakake kombinasi freshener udara alami lan kimia, lan mobil bakal mambu maneh.

3 cara kanggo nambah ban sampeyan

3 cara kanggo nambah ban sampeyan

Apa sampeyan wis krasa rada rata akhir-akhir iki? Raplapla, tanpa peps? Mungkin malah alus alus? Dadi ban iku urip rekasa. Ora masalah. Sampeyan bakal nuduhake pemilik babagan cara ngembangake maneh lan ngati-ati, supaya sampeyan bisa ngupayakake dalan!

Cara ngatasi phobia nyopir sampeyan: 13 langkah (karo gambar)

Cara ngatasi phobia nyopir sampeyan: 13 langkah (karo gambar)

Sawetara wong ujar manawa dheweke ora seneng nyopir utawa wedi yen mundur ing rodha. Yen sampeyan wedi yen nyopir, sampeyan bakal nandhang kasusahan, bisa uga phobia nyopir. Fobia khusus iki bisa nggawe sampeyan rumangsa yen urip sampeyan ana ing bebaya nalika ana ing mobil.

Cara nginstal radio mobil (nganggo gambar)

Cara nginstal radio mobil (nganggo gambar)

Ngganti utawa nginstal radio mobil minangka operasi sing gampang banget. Iki minangka subyek artikel iki. Ing kene, sampeyan menehi saran umum babagan ngilangi lan nginstal, amarga ngerti manawa sawetara model radio mobil mbutuhake wektu luwih suwe kanggo nginstal.

3 cara kanggo ngirit bahan bakar

3 cara kanggo ngirit bahan bakar

Harga bahan bakar saiki saya mudhun, nanging mung sawetara. Bahan bakar minangka biaya utama kluwarga, mula wayahe kudu nggunakake tumindak lan tumindak sing sederhana sing bakal ngirit akeh dhuwit. Sampeyan bakal ngerti manawa ana puluhan tumindak sing, sajrone siji utawa luwih taun, bakal ngirit ratusan liter.

Cara Ngowahi Blade Wiper: 8 Langkah (Kanthi Gambar)

Cara Ngowahi Blade Wiper: 8 Langkah (Kanthi Gambar)

Amarga agul-agul wiper digawe saka karet, mula saben dina udan udan salju lan bledug ilang saben dina. Sampeyan mesthi bisa nggawa mobil menyang garasi supaya bisa diganti, nanging gampang banget kanggo ngganti. Instalasi meh padha karo kabeh mobil.

Cara ngetung konsumsi bahan bakar sampeyan: 9 langkah (karo gambar)

Cara ngetung konsumsi bahan bakar sampeyan: 9 langkah (karo gambar)

Kanthi rega mundhak ing pompa, konsumsi bahan bakar saya saya penting. Ngerti sepira bensin kendaraan sampeyan sing nggunakake luwih saka 100 kilometer (l / 100 km) bisa mbantu sampeyan napsu lan pengaruhe ing dompet sampeyan. Ngerti cara ngetung konsumsi rata-rata iki migunani kanggo ngramal akeh paramèter liyane.

Cara nyetel lampu mobil sampeyan: 9 langkah (nganggo gambar)

Cara nyetel lampu mobil sampeyan: 9 langkah (nganggo gambar)

Sapa sing ora nate wuta karo lampu-lampu mobil ing ngarep utawa ora ngerti yen lampu-lampue ora padhang kanthi apik? Yen sampeyan mung bisa madhangi yaiku pundhak dalan, utawa yen driver sing bakal teka terus-terusan sumunar lampu sampeyan, ana sing salah:

Cara ngganti ban mobil: 14 langkah (karo gambar)

Cara ngganti ban mobil: 14 langkah (karo gambar)

Apa sampeyan nate nemokake ing pinggir dalan kanthi ban sing rata? Apa sampeyan pengin bisa ngowahi tanpa nggunakake pitulung saka wong liya? Untunge, ngganti ban iku gampang lan sampeyan mung kudu miwiti. Langkah-langkah Langkah 1.

Cara nyopir (nganggo gambar)

Cara nyopir (nganggo gambar)

Driving minangka salah sawijining katrampilan sing paling migunani ing saindenging jagad. Nanging sadurunge miwiti nyopir, elinga manawa nyopir minangka hak istimewa, dudu hak, lan sampeyan kudu sinau dadi driver sing tanggung jawab sadurunge nguripake tombol kontak.

Cara nyopir van (nganggo gambar)

Cara nyopir van (nganggo gambar)

Truk pickup minangka pilihan sing cocog kanggo sapa wae sing pengin ngeterake akeh tanpa kudu ngentekake dhuwit akeh kanggo kendaraan gedhe. Iki amarga mobil jenis iki luwih cilik tinimbang semi-trailer lan rada gedhe tinimbang mobil biasa lan pancen murah, dadi pilihan sing sampurna.

3 cara kanggo ndandani kunci kontak sing ora bakal diuripake

3 cara kanggo ndandani kunci kontak sing ora bakal diuripake

Kadhangkala kedadeyan nalika njupuk mobil sampeyan, sampeyan ora bisa nguripake kunci kontak lan, kaya-kaya kebetulan, mesthi nalika sampeyan kesusu! Penyebab kejang kasebut kalebu pirang-pirang. Kadhangkala, iki minangka cacat desain ing sistem pengapian ing model tartamtu, nanging asring asring masalah sing mengaruhi kendaraan apa wae.

Cara Nggawe Buggy: 7 Langkah (Kanthi Gambar)

Cara Nggawe Buggy: 7 Langkah (Kanthi Gambar)

Apa sampeyan pengin duwe buggy? Mobil offroad iki pancen nyenengake lan sampeyan bisa kanthi gampang nggayuh kereta kanthi ngowahi Volkswagen Beetle lawas! Cukup gampang kanggo nemokake bagean sing dibutuhake kanggo ngowahi Beetle lan nggawe mobil tanpa mbuwang dhuwit akeh.

Cara nguripake kiwa: 12 langkah (kanthi gambar)

Cara nguripake kiwa: 12 langkah (kanthi gambar)

Penunggang roda loro lan pengendara kudu ngerti cara sing bener kanggo menehi tandha belokan kiwa, yaiku sinyal tangan utawa sinyal mekanik. Sampeyan kudu ati-ati, amarga sampeyan nglintasi lalu lintas sing tekane sejajar lan jejeg. Sinyal sing digawe kanthi tangan mangiwa ngiwa beda karo sisih dalan sing dikepengini mobil.

3 cara kanggo mbukak kunci mobil sampeyan saka salju

3 cara kanggo mbukak kunci mobil sampeyan saka salju

Macet ing salju, apa mobil sampeyan wis mudhun ing dalan utawa salju nalika diparkir, bisa dadi frustasi. Nanging, sanajan sampeyan angel banget supaya dheweke ora bisa lunga saka kana, ana sawetara perkara sing bisa sampeyan lakoni kanggo mbukak kunci dheweke.

Cara narik trailer (nganggo gambar)

Cara narik trailer (nganggo gambar)

Sampeyan seneng banget nyilih prau kancamu kanggo mlaku-mlaku ing akhir minggu, nanging voila! Semangat sampeyan bakal mudhun nalika mikir ngeterake mesin kasebut. Kanggo nggampangake operasi iki, kenal karo spesifikasi lan standar sing kudu diamati nalika nempuh trailer, kafilah utawa jinis kendaraan liyane menyang mobil sampeyan.

4 cara kanggo nyepetake windows mobil kanthi cepet

4 cara kanggo nyepetake windows mobil kanthi cepet

Yen sampeyan telat nyambut gawe ing wayah esuk, windows kanthi frosted mesthi dadi perkara pungkasan sing pengin sampeyan deleng. Nyetir nganggo frost ing kaca ngarep mbebayani lan ing sawetara negara bisa uga cukup yen ilang poin ing lisensi kasebut yen dipriksa polisi.

4 cara kanggo decode VIN (nomer idhentifikasi kendaraan)

4 cara kanggo decode VIN (nomer idhentifikasi kendaraan)

VIN, utawa Nomer Identifikasi Kendaraan, minangka seri surat lan nomer unik sing diwenehake kanggo saben kendaraan anyar sing karier dadi dealer. Nomer iki wis ana wiwit taun 1954, nanging wis digunakake kanthi sistematis wiwit taun 1981 ing konteks internasional.

Cara ngedol omah seluler: 12 langkah (karo gambar)

Cara ngedol omah seluler: 12 langkah (karo gambar)

Sanajan bisa uga ora angel kaya adol omah permanen, adol omah seluler butuh persiyapan. Kanggo mesthekake yen sampeyan entuk rega paling murah kanthi paling ora sithik, sampeyan bisa sinau babagan nyiyapake omah seluler sing arep didol, cara promosi kanthi efektif, lan cara nutup adol dhewe.

Cara nggawe etanol bahan bakar: 9 langkah (karo gambar)

Cara nggawe etanol bahan bakar: 9 langkah (karo gambar)

Etanol minangka alternatif kanggo bensin. Sampeyan bisa nggunakake ing kendaraan kanggo nyuda emisi gas omah kaca. Ing artikel iki, sampeyan bakal sinau cara nggawe sampah saka sampah organik nggunakake peralatan sing bisa ditemokake kanthi online.

Cara ngilangi kaca depan kaca sampeyan: 10 langkah (karo gambar)

Cara ngilangi kaca depan kaca sampeyan: 10 langkah (karo gambar)

Nalika musim salju teka, kanthi prosesi salju, udan salju lan es, iku penting yen sampeyan ana ing mburi rodha kanggo nyetir kahanan sing paling apik. Dadi, sadurunge malah engkol mesin, sampeyan kudu wis kaca ngarep, jendhela mburi, lan windows sisih supaya bisa katon apik.

Cara mriksa tekanan ban sampeyan: 9 langkah (kanthi gambar)

Cara mriksa tekanan ban sampeyan: 9 langkah (kanthi gambar)

Tekanan ban sing ala (dhuwur banget utawa kurang banget) bisa nyebabake konsumsi bahan bakar sing akeh banget, nyandhang ban sing ora rata, utawa uga ban kasebut pecah. Kanggo ngindhari iki, priksa manawa tekanan sing bener ing ban sampeyan, sing kudu dipriksa saben wulan supaya bisa entuk manfaat.

6 cara kanggo nggawe go-kart kanthi mesin mesin pemotong rumput

6 cara kanggo nggawe go-kart kanthi mesin mesin pemotong rumput

Sanajan umume kart biasane nggunakake motor poros horisontal, bisa uga cocog karo motor mesin pemotong rumput poros vertikal kanthi sawetara modifikasi kanggo menehi mobil cilik sampeyan kanthi kebak. Rasakake kecepetan, kebebasan lan rasa seneng sing gedhe maneh kanthi ngowahi mesin pemotong rumput lawas dadi kart impen sampeyan.

Cara manggon ing motorhome (nganggo gambar)

Cara manggon ing motorhome (nganggo gambar)

Kanthi nyiyapake pangowahan kanthi bener, manggon ing motor bisa dadi impen nyata. Saliyane, yen sampeyan durung siyap, pengalaman kasebut bisa dadi ngipi elek. Timbang pro lan kontra kanthi tliti sadurunge njupuk keputusan, lan siyap-siyap kanggo gaya urip iki sadurunge tekan dalan.

Cara mriksa level elektrolit batere mobil

Cara mriksa level elektrolit batere mobil

Tingkat elektrolit batere mobil (sing dudu banyu) kudu dipriksa kanthi rutin amarga rong sebab: sepisanan, amarga larutan elektrolit cenderung menguap suwe-suwe, suwe, amarga sawetara elektrolit dadi hidrogen lan oksigen saben sampeyan mbayar ulang batere.

3 cara kanggo nggawe bisu kanggo usap sing rame

3 cara kanggo nggawe bisu kanggo usap sing rame

Apa sing luwih ngganggu tinimbang ngrungokake glathi wiper sing mili pirang-pirang mil? Paling asring, swara iki disebabake kaca depan utawa wiper sing reged. Sampeyan mung kudu ngresiki supaya bisa lunga, nanging kadang swara uga duwe sebab liyane, kayata agul-agul karet utawa masalah lengen sing diartikulasikan.

Cara mbusak garis-garis ing kaca ngarep: 12 langkah (kanthi gambar)

Cara mbusak garis-garis ing kaca ngarep: 12 langkah (kanthi gambar)

Tandha kaca ngarep disebabake panggunaan panyapu nalika udan. Dheweke bisa matesi visibilitas, nggawe nyopir mbebayani. Untunge, penyisihane gampang. Kanthi alat sing tepat lan gaweyan sithik, kaca depan sampeyan bakal dadi anyar kanthi cepet!

3 cara kanggo ngilangi bau susu sing ora nguntungke saka mobil sampeyan

3 cara kanggo ngilangi bau susu sing ora nguntungke saka mobil sampeyan

Nalika ngeculake susu ing mobil sampeyan, bisa nembus nganti mudhun lan ambune ora enak. Apa noda susu sing wis tumpah biyen utawa kacilakan sing kedadeyan saiki, ngerti manawa sampeyan bisa mulihake mobil kanthi bau asline lan priksa manawa sampeyan ora kudu ngatasi masalah kasebut maneh.

Cara rem lan nyetop mobil kanthi jarak paling cedhak

Cara rem lan nyetop mobil kanthi jarak paling cedhak

Seni rem ing mobil saya suwe saya suwe, inovasi kudu ditindakake. Kasunyatane, umume mobil sing didol saiki dilengkapi rem anti-kunci, ABS. Pedal rem wis depresi, kendharaan mudhun utawa mandheg tanpa kudu nindakake perkara liya. Kanggo keamanan sampeyan, sampeyan kudu sinau ngerem lan nyetop jarak sing paling cedhak, nalika njaga kendharaan sampeyan.

Cara mateni lampu mesin ing dashboard

Cara mateni lampu mesin ing dashboard

Lampu mesin cek biasane urip nalika ana masalah karo sistem kontrol emisi gas utawa sistem liyane sing dikontrol komputer ing pesawat. Nguripake nggawe kode sing bisa mbantu sampeyan nemtokake masalah supaya bisa diatasi. Sampeyan bisa uga kudu ngreset lampu kanthi manual sawise ndandani, yen kode ora mbusak kanthi otomatis.

Cara Entuk Gas Gratis: 10 Langkah (Kanthi Gambar)

Cara Entuk Gas Gratis: 10 Langkah (Kanthi Gambar)

Kajaba yen sampeyan duwe mobil listrik, nggunakake transportasi umum, utawa mlaku-mlaku, sampeyan isih kudu tuku bensin. Nanging, ora dadi masalah apa kepinginan kanggo ngirit dhuwit utawa tuntas sing ditrapake kanggo nyiyapake lelungan, amarga rega minyak mundhak, rega bensin uga saya mundhak.

Cara nyepetake trailer kanthi bener: 13 langkah (karo gambar)

Cara nyepetake trailer kanthi bener: 13 langkah (karo gambar)

Yen sampeyan ngganggu trailer sampeyan kanthi salah, bisa ngeculake lan nyebabake kerusakan ing trailer lan kendaraan sampeyan. Uga tanpa ngira kacilakan bisa uga ditrapake karo kendaraan liyane, yen trailer kasebut bakal longgar. Ing artikel iki, kita bakal nerangake kepiye cara nggendhekake trailer kanthi aman.

Cara ngindhari mual nalika maca ing mobil

Cara ngindhari mual nalika maca ing mobil

Kadhangkala ora bisa nyelehake buku sing apik banget, sanajan ing mobil. Masalahe yaiku, nalika maca, mripatmu ngandhani otak yen isih ana. Iki konflik karo kuping utama, otot lan sendi sampeyan ngrasakake geter mobil. Kabeh iki nyebabake penyakit obah, sing kalebu mual, mutah, pusing, kringet, salivasi gedhe banget, napas angel, sirah lan ngantuk.

Cara ngresiki Plasti Dip: 10 langkah (nganggo gambar)

Cara ngresiki Plasti Dip: 10 langkah (nganggo gambar)

Sanajan asline digawe kanggo nutupi gagang alat, Plasti Dip® wis dadi lapisan semprotan mobil sing populer. Iki digunakake ing aksesoris, pelek lan uga ing awak minangka alternatif kanggo cat konvensional. Kajaba iku, nambah warna lan perlindungan saka sinar ultraviolet, uyah, rereget lan banyu.

Cara ngresiki lampu mobil: 14 langkah (nganggo gambar)

Cara ngresiki lampu mobil: 14 langkah (nganggo gambar)

Ana wektu nalika lampu sing apik banget lan anyar katon resik banget banjur sumunar. Nanging saiki, kayane wis ditutupi lapisan lemak. Luwih becik sampeyan sinau ngresiki lan poles dhewe kanggo nambah umur kendaraan. Sinau babagan cara mriksa lampu utama kanggo nemtokake kondisine dhisik, iki bakal mbantu sampeyan njaga.