Care lan gaya urip 2022, Oktober

Cara pewarnaan sisih ngisor rambut

Cara pewarnaan sisih ngisor rambut

Warni sisih ngisor rambut sampeyan bisa nyoba warna anyar, tanpa kompromi kanthi lengkap. Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe efek sing keren kanthi nggabungake macem-macem warna, contone kanthi pewarna rambut ing ngisor kanthi ireng yen pirang platinum utawa kanthi nambah warna sing asli lan asli.

Cara nggunakake bidet: 10 langkah (karo gambar)

Cara nggunakake bidet: 10 langkah (karo gambar)

Nalika lelungan menyang Amerika Latin, Eropa, Timur Tengah, Asia, utawa uga China, sampeyan bakal asring nemu bidet ing jedhing sampeyan. Sampeyan ngidini sampeyan ngresiki mburi lan barang pribadi sawise mbukak kabutuhan alami kanthi ngganti kertas toilet sing wis mesthi sampeyan kenal.

Kepiye carane ngilangi napas sing mambu alkohol

Kepiye carane ngilangi napas sing mambu alkohol

Napas sing mambu alkohol bisa ngganggu lan ngganggu. Yen sampeyan ora pengin tindak menyang acara sing mambu kaya alkohol, ana cara kanggo nyuda ambune alkohol ing ambegan. Kanthi mangan lan ngombe zat tartamtu, ngresiki awak dhewe, lan nyoba ngindhari ambegan ambune alkohol wiwit wiwitan, sampeyan bisa ngilangi ambu sing ora enak iki.

Cara nyingkirake samak ing omah: 11 langkah (karo gambar)

Cara nyingkirake samak ing omah: 11 langkah (karo gambar)

Kulit tan minangka asil tambah produksi melanin, pigmen ing kulit, sawise kena sinar ultraviolet sing dipancarkan srengenge. Salah sawijining fungsi melanin sing biasane yaiku nglindhungi kulit saka sinar ultraviolet, lan nalika sampeyan mbukak kulit menyang srengenge, sel sing ngasilake melanin, diarani melanosit, dadi luwih produktif.

Cara nyingkirake armpits sing ireng: 12 langkah (karo gambar)

Cara nyingkirake armpits sing ireng: 12 langkah (karo gambar)

Yen sampeyan wis mbuwang kabeh tank sampeyan, aja wani ngangkat tangan sampeyan utawa nutupi dheweke kabeh amarga armpits ing warna peteng, aja padha kuwatir maneh, ana solusine. Sinau kanthi cepet babagan cara ngranggeh ketiak sing apik lan percaya dhiri.

Cara ngresiki tombol weteng: 10 langkah (kanthi gambar)

Cara ngresiki tombol weteng: 10 langkah (kanthi gambar)

Gampang lali babagan tombol weteng, nanging sampeyan kudu ngresiki kaya bagean liya ing awak. Untunge, sing dibutuhake mung sabun lan banyu kanggo ngrampungake! Yen tombol weteng sampeyan ambune ora enak sanajan wis diresiki kanthi rutin, bisa uga minangka tandha infeksi.

Cara adus sitz: 14 langkah (karo gambar)

Cara adus sitz: 14 langkah (karo gambar)

Mandi sitz kalebu lungguh ing banyu panas kanggo ngredhakaké rasa nyeri utawa abuh ing dubur utawa lawang vagina. Bath sitz iki bisa uga disaranake dhokter yen sampeyan ngalami wasir utawa fisur anal, utawa yen sampeyan nembe nglairake kanthi alami lan ngrusak jaringan sampeyan.

Cara nyingkirake sikut ireng: 8 langkah (karo gambar)

Cara nyingkirake sikut ireng: 8 langkah (karo gambar)

Apa sampeyan duwe tangan sing apik, nanging sikut ireng sing nggawe sampeyan isin? Apa sampeyan wis nyoba ngrusak rereget nganggo sabun nanging ora bisa ngilangi? Yen mangkono, ngerti manawa ana sawetara tips kanggo nyuda nada kulit sampeyan!

Cara nggawe enema: 13 langkah (karo gambar)

Cara nggawe enema: 13 langkah (karo gambar)

Enema bisa uga dibutuhake yen ngalami konstipasi kronis utawa yen sampeyan golek cara kanggo ngobati masalah usus, kanggo detoksifikasi awak, utawa yen sampeyan siyap kanggo operasi usus. Yen sawise ndeleng dhokter, sampeyan yakin manawa enema bisa mbantu, luwih becik nyiyapake solusi sing bakal mbantu sampeyan mulihake mulyo.

3 cara kanggo ngilangi rambut sing wis mlebu

3 cara kanggo ngilangi rambut sing wis mlebu

Kita ngomong babagan rambut sing mlebu nalika rambut kriting lan tuwuh ing njero utawa yen kulit mati nyemprotake folikel lan meksa rambut tuwuh ing sisih ngisor kulit. Rambute thukul asring gatel lan nglarani. Kulit kasebut mbentuk bunderan kaya kukul cilik ing kulit lan bisa kena infeksi.

3 cara kanggo ngilangi ambu ora enak

3 cara kanggo ngilangi ambu ora enak

Ambune ing lengen sampeyan ora disebabake kringet, umume ngemot banyu lan uyah. Kasunyatane, disebabake dening bakteri sing nyedhaki panggonan sing sampeyan kringet paling akeh. Yen sampeyan pengin ngerti cara supaya ora duwe ambu ora enak, ana sawetara langkah sing bisa ditindakake kanggo nggawe awak lan ketiak mambu lan ambune seger.

Cara ngresiki awak kanthi rapi

Cara ngresiki awak kanthi rapi

Sapa sing mulang sampeyan kanggo ngresiki jero? Ana akeh buku ing kana sing mulang babagan cara ngresiki meh kabeh, kenapa ora ana sing menehi pitunjuk cara ngresiki awak? Sampeyan bisa sinau teknik sing tepat kanggo adus lan milih produk higienis pribadi sing pas, kanggo ngresiki awak kanthi tliti lan nyegah rereget maneh.

Cara siram (nganggo gambar)

Cara siram (nganggo gambar)

Pancuran minangka kegiyatan sing ditambahake jutaan wong ing rutinitas padinan. Minangka cara cepet, efisien lan nyegerake kanggo dicuci. Apa sampeyan kepengin sinau adus? Sampeyan bakal nemokake kabeh barang sing dibutuhake ing artikel iki.

Cara ngindhari tangan saka pasuryan: 9 langkah (nganggo gambar)

Cara ngindhari tangan saka pasuryan: 9 langkah (nganggo gambar)

Kukul minangka penyakit kulit sing ora enak sing dialami wong nalika utawa remaja. Salah sawijining kabiasaan paling ala yen sampeyan duwe kukul yaiku terus-terusan nutul pasuryan sampeyan, utawa luwih parah, nalika nggores kulit. Minyak ing tangan sampeyan beda banget karo rai sing ana ing rai, lan kulit bisa dadi luwih parah, sanajan sampeyan wisuh tangan.

Kepiye carane dadi zen

Kepiye carane dadi zen

Dadi Zen ditandhani karo telusuran harmoni lan ketenangan, sing pertama, ing awake dhewe banjur ing kabeh perkara. Iki yaiku kanggo mulihake keseimbangan mental, emosional lan fisik, nanging uga babagan nggayuh keseimbangan ing kahanan lan hubungan apa wae.

Cara motong rambut kemal (nganggo gambar)

Cara motong rambut kemal (nganggo gambar)

Bingung Apa sing Bakal Dilakukan karo Rambut Pubic Sampeyan? Sampeyan bisa motong utawa nyukur! Mung butuh bayangan sethithik kanggo milih pas sing apik lan golek aksesoris sing bakal mbantu sampeyan entuk sing dikarepake. Langkah-langkah Bagean 1 saka 4:

3 cara kanggo macak baptisan bayi

3 cara kanggo macak baptisan bayi

Pembaptisan bayi minangka dina khusus kanggo wong tuwa, uga bocah-bocah lan tamu sing melu upacara kasebut. Amarga iki minangka acara penting, sampeyan kudu nganggo busana sing cocog. Konsultasi karo gereja utawa kulawarga sing ngatur baptis kanggo nemtokake tingkat formalitas sing diarepake para tamu.

3 cara kanggo tuwuh luwih dhuwur

3 cara kanggo tuwuh luwih dhuwur

Nanging ora ana cara kanggo nambah inci ing awak kanthi cepet. Tuwa asring dadi masalah genetika. 60-80% saka dhuwur sampeyan ditemtokake dening DNA sing diturunake saka wong tuwa, lan 20-40% tuwuh sampeyan dipengaruhi dening lingkungan sampeyan.

Cara ngilangi hickey kanthi cepet: 9 langkah (karo gambar)

Cara ngilangi hickey kanthi cepet: 9 langkah (karo gambar)

Hickey sejatine memar sing disebabake efek ngisep utawa cokotan sing nyebabake pembuluh getih ing sangisore kulit pecah. Sanajan angel nglirwakake "gigitan katresnan" ora nyebabake rasa sakit, bisa uga repot lan angel didhelikake. Kaya memar, hickey bisa mbutuhake wektu sajrone seminggu nganti loro kanggo ilang, nanging yen sampeyan ngobati kanthi cepet, sampeyan bisa uga nyepetake proses kasebut.

3 cara nggunakake akupresur kanggo ngilangi bobot awak

3 cara nggunakake akupresur kanggo ngilangi bobot awak

Ing akupresur tradisional Tiongkok, tekanan tenan ditrapake kanggo sawetara titik ing awak kanggo ngatasi kondisi medis. Teknik iki bisa digunakake kanggo mbantu nyuda bobot kanthi stimulasi poin ing awak sing bisa ngatasi tekanan ing sistem pencernaan.

Cara umur kanthi anggun

Cara umur kanthi anggun

Meryl Streep, Catherine Deneuve, George Clooney: Selebriti sing wis diwasa, apik gayane lan gaya kasebut asring kelingan nalika sampeyan mikir babagan wong sing wis tuwa. Dheweke pancen katon hebat, nanging sepuh anggun iku ora mung saka penampilan.

Cara nggawe scrub awak (nganggo gambar)

Cara nggawe scrub awak (nganggo gambar)

Gosok awak apik kanggo ngombe lan nghidrasi kulit. Sayange, scrub sing dituku ing toko ora mung larang, nanging bisa ngemot bahan-bahan sing ora prelu lan mbebayani. Untunge, gampang gawe scrub awak krasan, lan kemungkinan sampeyan wis duwe dhasar, sawetara gula lan minyak ing omah sampeyan.

Cara Urip Saiki: 11 Langkah (Kanthi Gambar)

Cara Urip Saiki: 11 Langkah (Kanthi Gambar)

Sampeyan bisa uga ora gampang dadi gampang ing wektu kasebut. Kadhangkala, pikirane awake dhewe kesuwen banget babagan kedadeyan utawa kuatir mbesuk, lan bakal angel ngrasakake saiki. Yen sampeyan ngupayakake urip saiki, ana sawetara strategi sing bisa mbantu.

Cara nduwe pasuryan sing lancar: 12 langkah (nganggo gambar)

Cara nduwe pasuryan sing lancar: 12 langkah (nganggo gambar)

Kukul minangka salah sawijining sebab utama kulit ing praupane atos. Yen sampeyan bisa ngilangi kukul, sampeyan bakal nambah tekstur ing kulit, sing asring digunakake kanthi nggunakake teknik pembersih khusus lan perawatan kaya sing ngemot benzoyl peroksida utawa asam alpha hidroksi.

3 cara kanggo entuk kulit sing padha

3 cara kanggo entuk kulit sing padha

Sanajan akeh wong sing kerja keras kanggo kulit kulit, sawetara wong luwih seneng kulit kanggo ndhelikake bekas luka, ngilangake jerawat, ngatasi efek kulit sing jero banget, utawa mung amarga seneng karo kulit susu. Kanggo duwe kulit sing luwih jelas, tumindak tartamtu bisa mbantu sampeyan.

3 cara kanggo ngobati sunburn ing rai

3 cara kanggo ngobati sunburn ing rai

Sunburn bisa uga nglarani, lan bocah-bocah sing kejiret nalika kanak-kanak bisa nyebabake kanker kulit nalika diwasa. Kulit pasuryan gampang banget kena sinar srengenge, lan mula penting banget kanggo nglindhungi. Yen sampeyan pengin ngerti langkah-langkah sing bisa nglindhungi sinar srengenge lan perawatan sing bisa ditrapake nalika sunburn, waca artikel iki.

3 cara kanggo ngurus kulit nalika musim salju

3 cara kanggo ngurus kulit nalika musim salju

Yen sampeyan wis slamet ing mangsa adhem, sampeyan bisa uga wis ngerti yen sampeyan mung bundel lan ngaktifake panas supaya anget, njaga kulit sing sehat ora gampang. Udhara adhem sing adhem bisa ndadekake kulit garing lan pecah, apamaneh ing papan sing langsung kena hawa, kayata tangan.

Cara nyingkirake lemak weteng

Cara nyingkirake lemak weteng

Dina iki, lemak weteng sing berlebihan dadi masalah kanggo akeh wong, utamane ing umur pertengahan. Ora mung soal estetika. Pancen, kelebihan lemak ing weteng kalebu risiko kesehatan sampeyan: keluwihan iki nuduhake akumulasi lemak visceral ing sekitar organ internal.

3 cara kanggo njaluk susu sing luwih gedhe

3 cara kanggo njaluk susu sing luwih gedhe

Akeh wanita pengin duwe dodo sing luwih gedhe amarga akeh sebab kalebu perbaikan citra utawa rekonstruksi jaringan payudara sawise lara. Sampeyan bisa uga ora yakin carane entuk payudara sing luwih gedhe kanthi cepet utawa kanggo jangka panjang.

4 cara kanggo ngilangi ambegan ala

4 cara kanggo ngilangi ambegan ala

Ana akeh alasan kanggo ndhelikake ambegan ora enak (uga dikenal minangka halitosis), nanging yen sampeyan ora kepengin banget ndandani sementara lan pengin ngilangi ambegan ora enak, tindakake langkah-langkah kasebut. Cara sing dibahas ing artikel iki.

3 cara kanggo njaluk payudara sing luwih gedhe tanpa operasi

3 cara kanggo njaluk payudara sing luwih gedhe tanpa operasi

Ukuran payudara biasane ditemtokake dening genetika, bobot, umur, utawa sampeyan lagi ngandel utawa ora. Sanajan augmentasi payudara minangka siji-sijine cara kanggo nambah ukuran payudara kanthi nyata, ana sawetara solusi sing non-operasi sing gampang kanggo nggawe payudara katon luwih gedhe.

Cara nggawe minyak wangi nganggo minyak esensial

Cara nggawe minyak wangi nganggo minyak esensial

Gampang nggawe minyak wangi kanthi minyak esensial lan mung butuh minyak sawetara minyak. Sampeyan bisa nggawe minyak wangi sing unik lan asli kanggo keperluan pribadi utawa minangka hadiah kanggo kanca. Bukak toko kanggo ngambu minyak esensial banjur pilih sing paling disenengi.

Cara ngatur dina spa ing omah

Cara ngatur dina spa ing omah

Dina spa ing omah bisa dadi santai lan nyenengake kaya sesi ing pusat spa sing larang. Pilih dina yen sampeyan ora bakal keganggu, mateni ponsel lan nyalurake lilin supaya swasana ati sampeyan. Langkah-langkah Bagean 1 saka 3: adus santai Langkah 1.

4 cara kanggo entuk kulit pucet

4 cara kanggo entuk kulit pucet

Kulit sing peteng minangka mekanisme pertahanan ing awak sing tuwuh kanggo nglawan sinar srengenge sing mbebayani. Nanging, amarga estetis utawa budaya, sampeyan bisa uga duwe kulit sing luwih pucat. Sampeyan bakal bisa madhangi kulit kanthi alami lan mboko sithik kanthi tetep adoh saka srengenge lan njaga awak.

Cara ngetrapake minyak wangi

Cara ngetrapake minyak wangi

Arum asring sentuhan cilik sing menehi regane kabeh klambi, sanajan sampeyan ora nganggo klambi t-shirt sing sederhana lan jins sing disenengi. Nglamar minyak wangi uga bisa nggawe tanggal lan mbantu sampeyan narik kawigaten. Nanging, ora kabeh wong ngerti cara ngetrapake aroma kanthi bener, ing endi aplikasi lan jinis aroma sing bakal dipilih.

Cara nggawe scrub sabun ireng: 10 langkah (kanthi gambar)

Cara nggawe scrub sabun ireng: 10 langkah (kanthi gambar)

Kaendahan wanita oriental iku legendaris. Utamane kulit, alus, alus lan lentur. Salah sawijining rahasia cilik: scrub sabun ireng. Gosok iki minangka bagean integral saka ritus hammam, nanging sampeyan bisa ngasilake kanthi becik ing omah. Nindakake perawatan kecantikan kaya iki butuh wektu.

5 cara kanggo nutupi potongan sampeyan

5 cara kanggo nutupi potongan sampeyan

Sampeyan bisa uga nyukur cukur utawa masak. Laka semacam iki bisa nyebabake ngethok sing luwih becik sampeyan ndhelikake. Utawa bisa uga sampeyan sengaja nyuda. Yen mangkono, bisa uga kasunyatan manawa wong liya bisa ngerteni potongane sampeyan, sampeyan bakal nandhang sungkowo.

Cara nyiyapake dina penanggalan gigi

Cara nyiyapake dina penanggalan gigi

Kawat kurung minangka piranti sing digunakake para ahli orthodontis kanggo ngluruskan untu, ngilangi papan ing antarane untu, lan nggawe gigi untu sing luwih rata. Kaya prosedur medis liyane, kurung yaiku komitmen sing mbutuhake persiyapan sadurunge uga penyesuaian gaya urip supaya sukses.

Cara ngetrapake pemutih kanggo perawatan rai

Cara ngetrapake pemutih kanggo perawatan rai

Sanajan ana panliten ing taun 2013 sing ngungkapake bisa tumindak agen pemutih tartamtu ing perawatan nglawan penuaan kulit (lan nganti saiki, kita duwe asil sing positif), nanging banget dikurangi para dokter. "Aplikasi agen pemutih kanggo pasuryan peduli Sing tanggung jawab kanggo panelitian iki babagan "

Cara nggunakake piranti kencing wanita

Cara nggunakake piranti kencing wanita

Trek kemih wanita bisa migunani kanggo wong sing ciloko utawa turu ing rumah sakit utawa ing omah lan pengin alternatif kanggo bedan. Dheweke uga minangka pilihan sing apik kanggo pasien sing nandhang lara kronis sing parah lan nyuda mobilitas amarga penyakit utawa masalah.