Seni lan santai 2022, Oktober

Cara nyiyapake cat emas: 8 langkah (kanthi gambar)

Cara nyiyapake cat emas: 8 langkah (kanthi gambar)

Emas minangka simbol sulap, kekayaan lan pesona, sing nggawe warna kanggo lukisan lan karya liyane. Nanging, iki minangka salah sawijining warna sing paling angel dicampur, amarga nada dhasar sing anget lan apik. Untunge, kanthi sinau teori campuran warna, sampeyan bakal bisa nggabungake macem-macem cat, kanggo nggawe emas sing sampurna kanggo kabutuhan sampeyan!

3 cara nggambar karakter kartun

3 cara nggambar karakter kartun

Nggambar karakter kartun bisa nyenengake. Sampeyan bisa uga nggawe karakter dhewe lan miwiti nggawe buku komik utawa malah nggawe film animasi singkat. Teknik kasebut padha karo nggambar wong sing realistis. Sampeyan kudu fokus ing bentuk umum lan proporsi karakter lan nambah bagean tartamtu kanggo menehi gaya asli.

Cara nggambar sketsa mode: 15 langkah (kanthi gambar)

Cara nggambar sketsa mode: 15 langkah (kanthi gambar)

Ing jagad mode, sadurunge dipotong lan dijahit, kreasi anyar ditampilake kanthi sketsa sing digambar tangan. Kaping pisanan sampeyan kudu nggambar sketsa, siluet manekin sing bakal dadi dhasar gambar sampeyan. Tujuane yaiku ora nggambar model sing realistis, nanging kanvas kosong kanthi karakter sing bakal dadi dhukungan kanggo nyedhiyakake gaun, rok, blus, aksesoris, lan kabeh gaweyan sampeyan.

Cara nggambar wajah kartun utawa karakter manga

Cara nggambar wajah kartun utawa karakter manga

Manga lan anime minangka komik lan kartun Jepang kanthi gaya sing beda banget. Yen sampeyan pengin nggambar karakter favorit utawa nggawe, wiwiti karo kepala lan praupane supaya bisa ngerteni penampilane. Pisanan, jelasake garis gedhe lan bentuk dhasar endhas supaya sampeyan bisa milih fitur rai kanthi bener.

3 cara kanggo nggambar praupan

3 cara kanggo nggambar praupan

Pasuryan minangka bagean dhasar saka anatomi manungsa lan bisa ngutarakake macem-macem emosi. Ing potret utawa karya wong, rai minangka elemen utama. Saben stroke potlot duwe pengaruh penting kanggo perasaan sing diwakili. Yen sampeyan ngerti cara nggambar rai kanthi bener, sampeyan bakal entuk tonggak penting ing upaya dadi seniman sing hebat.

Cara nggambar manga utawa karakter kartun sampeyan dhewe

Cara nggambar manga utawa karakter kartun sampeyan dhewe

Apa sampeyan mutusake nggambar manga dhewe utawa pengin nulis fiksi sing ana gandhengane karo film animasi utawa manga favorit? Apa wae, sampeyan kudu nggawe karakter sing cukup menarik kanggo nggawe wong pengin maca sampeyan, tanpa mlebu klise lan menehi fitur fitur Mary Sue!

Cara nggambar singa (nganggo gambar)

Cara nggambar singa (nganggo gambar)

Singa minangka subjek sing apik kanggo nggambar. Dheweke bisa dadi galak, ekspresif lan bangga utawa sederhana, lucu lan kartun. Kanggo nggawe desain singa sing apik, sampeyan mung kudu ngetutake langkah tartamtu kanggo menehi struktur lan proporsi sing realistis.

Cara nggambar ati: 15 langkah (karo gambar)

Cara nggambar ati: 15 langkah (karo gambar)

Apa sampeyan kudu utawa pengin narik ati, amarga ana sebab apa? Dadi tututi tutorial iki! Langkah-langkah Cara 1 saka 2: Gambar jantung kartun Langkah 1. Gambar rong bunderan gedhe sing tumpang tindih Langkah 2. Gambar loro garis intersect jejeg ing tengah endi bunderan tumpang tindih Langkah 3.

Cara nggambar karakter anime: 13 langkah (karo gambar)

Cara nggambar karakter anime: 13 langkah (karo gambar)

Anime minangka gaya kartun lan gambar sing misuwur banget sing asale saka Jepang. Sampeyan bisa uga angel kanggo nggambar karakter kanthi gaya iki, luwih-luwih nalika njupuk inspirasi saka anime sing digawe kanthi profesional, nanging aja nganti pundung!

Cara nggambar karakter Disney (nganggo gambar)

Cara nggambar karakter Disney (nganggo gambar)

Kartun Walt Disney nggambarake bagean gedhe saka masa kanak-kanak. Saka "Snow White" nganti "Toy Story", kita kabeh diwasa karo Disney lan kabeh duwe karakter Disney sing disenengi. Sinau babagan cara nggambar dhewe kanthi ngetutake langkah-langkah ing ngisor iki.

9 cara nggambar kembang

9 cara nggambar kembang

Kembang minangka subyek sing apik kanggo seniman pamula, nanging uga kanggo profesional. Karakteristik simetris nggawe olahraga sing nyenengake, yaiku kanggo proyek pribadi utawa olahraga kanggo sinau nyusun bentuk sing tumpang tindih. Langkah-langkah Cara 1 saka 9:

Cara Nggawe Manga: 10 Langkah (Kanthi Gambar)

Cara Nggawe Manga: 10 Langkah (Kanthi Gambar)

Manga minangka komik saka Jepang. Ora kaya komik Franco-Belgia utawa komik Amerika, dheweke duwe kode estetika dhewe, kayata mata ekspresif sing gedhe. Nanging nggambar utawa nggawe manga minangka wujud seni sing butuh terus-terusan lan imajinasi.

3 cara kanggo nggambar wong

3 cara kanggo nggambar wong

Sampeyan bisa uga nganggep angel nggambar wong, nanging sejatine minangka proses sing gampang yen sampeyan nyedhak kanthi kaku. Cara paling gampang kanggo nggambar wong yaiku nggunakake teknik oval ing endi desainer nggawe sketsa ovals sing disambungake kanggo mbentuk bagean awak lan menehi postur awak.

Cara nggambar potret sing realistis saka foto

Cara nggambar potret sing realistis saka foto

Gambar nganggo model urip iku angel lan biasane mbutuhake sabar lan gladhen, nanging kanthi wektu lan terus-terusan bisa entuk potret sing apik. Kanthi teknik lan alat sing pas lan katrampilan pengamatan sing apik, sampeyan bisa nggambar karya sing nyata!

3 cara kanggo nggambar heksagon

3 cara kanggo nggambar heksagon

Heksagon biasa, uga diarani heksagon sing sampurna, duwe enem sisi sing padha lan enem sudut sing padha. Sampeyan bisa nggambar heksagon sing sampurna nggunakake penggaris lan protractor, heksagon sing rada kurang pas karo obyek bunder lan panguwasa, utawa pungkasane heksagon sing luwih kasar mung nggunakake potlot lan intuisi sampeyan.

Cara ngresiki lan polesan kerang laut: 12 langkah (kanthi gambar)

Cara ngresiki lan polesan kerang laut: 12 langkah (kanthi gambar)

Seashells bisa mbantu sampeyan ngelingi kenangan sing apik banget ing pantai, nambah dekorasi utawa nggawe proyek DIY. Yen sampeyan nglumpukake kerang ing pantai, sampeyan kudu mikir ngresiki njaba lan njero, uga polesan supaya bisa dijaga. Langkah-langkah Bagean 1 saka 4:

3 cara kanggo wisel

3 cara kanggo wisel

Sampeyan bisa ngintip kawigaten, nelpon segawon, utawa nyaring nada sing apik. Sawise sampeyan nemokake apa sing sampeyan karepake, praktikake sabisa-bisa sampeyan supaya bisa ngontrol luwih akeh nada lan volume sampeyan. Nanging, ora kabeh wong bisa menehi peluit, mula sampeyan ora kudu kuciwa.

Cara juggle: 7 langkah (karo gambar)

Cara juggle: 7 langkah (karo gambar)

Sinau babagan juggle minangka tantangan nyata, nanging uga bisa dadi kegiyatan sing marem. Panliten pancen nuduhake manawa wong sing sinau nyulik berkembang luwih akeh tenaga otak! Sanajan hobi iki kayane angel, mula dadi luwih gampang nalika sampeyan ngerteni dhasar lan olahraga kanthi rutin.

Cara nghipnotis wong kanthi mripat sampeyan

Cara nghipnotis wong kanthi mripat sampeyan

Hipnosis ngelingake ilmu sihir, amarga kasunyatane, sawetara praktik lan ilmu pengetahuan ana ing balik hipnosis. Salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nghipnotis wong yaiku nindakake mripat, amarga mripat minangka gerbang menyang jiwa.

Cara dadi muse: 12 langkah (karo gambar)

Cara dadi muse: 12 langkah (karo gambar)

Muses asline para pujangga dewi njaluk tulung kanggo inspirasi. Muses modern ora kudu dadi dewi sing apik banget (sing bisa mbantu), nanging isih duwe kekuwatan sing ora bisa ditemokake minangka sumber kreativitas kanggo menehi inspirasi marang meh kabeh karya seniman.

Cara nggawe pangilon tanpa wates

Cara nggawe pangilon tanpa wates

Kaca pangilon tanpa wates yaiku pangilon sing ilusi optik nggawe kesan jero banget nalika kaca kasebut nyatane tipis banget. Sawijining wong bisa duwe kesan yen jerone sawetara meter nalika kasunyatane pangilon mung kandel sawetara sentimeter.

Cara miwiti koleksi (nganggo gambar)

Cara miwiti koleksi (nganggo gambar)

Miwiti koleksi bisa uga dudu tugas sing gampang. Kanggo mbantu sampeyan ngulandara, waca sawetara tips iki lan cepet banget sampeyan bisa menehi koleksi sing apik kanggo kanca, kulawarga … Langkah-langkah Bagean 1 saka 4: Milih koleksi sampeyan Langkah 1.

Cara melu dolar dadi bentuk jantung (nganggo gambar)

Cara melu dolar dadi bentuk jantung (nganggo gambar)

Seneng-seneng karo dhuwit kanthi nglipur tagihan dolar dadi bentuk jantung. Sampeyan uga bisa nambah proyek iki yen sampeyan ngerteni seni origami luwih apik kanthi nambah kanthong supaya bisa nyelehake koin cilik. Banjur sampeyan bisa nggawe kreasi dadi ulang taun utawa kertu pesta kanggo kejutan khusus!

Cara nggambar Homer Simpson (nganggo gambar)

Cara nggambar Homer Simpson (nganggo gambar)

Homer Simpson minangka karakter kartun sing bisa dingerteni, sebagian amarga popularitas seri The Simpsons, nanging uga amarga sifat komedi stereotipe kelas pekerja Amerika sing diwujudake. Langkah-langkah Bagean 1 saka 2: Gawe Wajah Homer Langkah 1.

6 cara kanggo ngreksa godhong tiba

6 cara kanggo ngreksa godhong tiba

Sampeyan bisa terus menikmati kaendahan musim gugur nalika musim rampung kanthi njaga godhong warna sing dikoleksi. Kanthi nambah lilin lan produk liyane, sampeyan bisa njaga warna lan bentuk sajrone pirang-pirang minggu utawa luwih. Godhong rontog tetep kanthi cara iki minangka hiasan, nanging jinis dekorasi sing apik banget sing bisa sampeyan nikmati sanajan wit-witan katon gundul.

Cara dadi philatelist (nganggo gambar)

Cara dadi philatelist (nganggo gambar)

Ngumpulake prangko bisa dadi hasrat sing maringi hadiah, apa wae pengalaman lan cara sing sampeyan lebokake. Pamula utawa bocah bisa diisi karo album sederhana sing ngemot sawetara potongan sing apik. Filatelist sing duwe pengalaman, bakal antusias amarga sinau babagan perangko sing apik utawa kanthi telusuran kanthi tliti kanggo ngrampungake koleksi.

Cara nggawe kertas (nganggo gambar)

Cara nggawe kertas (nganggo gambar)

Nggawe lembaran kertas krasan minangka hobi sing nyenengake lan murah. Nyatane, sampeyan bisa uga wis duwe kabeh sing ditindakake ing omah supaya sampeyan bisa nindakake! Papermaking uga minangka kegiatan sing cocog kanggo bocah-bocah. Yen sampeyan dadi guru taman kanak-kanak, iku bakal dadi pengalaman kerajinan sing apik kanggo siswa enom sampeyan.

Cara nggawe balon mabur mini nganggo lilin

Cara nggawe balon mabur mini nganggo lilin

Apa sampeyan nate kepengin nggawe balon udhara panas cilik kanggo nyawang langit sing mewah kanthi elegan? Iku luwih gampang lan luwih murah tinimbang sing sampeyan kira! Sampeyan bisa nggawe balon udhara panas cilik sing mabur saka kanthong plastik, sawetara sedotan, lan sawetara lilin ulang tahun.

3 cara kanggo nggawe kalung choker

3 cara kanggo nggawe kalung choker

Kalung choker minangka perhiasan sing wiwit jaman Victorian ing Inggris. Dheweke dianggep bisa negesake keanggunan gulu wanita lan nggawe kontras sing apik karo klambi gaun sing asring digunakake ing wektu kasebut. Kalung kru isih modis saiki.

Cara nggawe mawar lempung polimer (Fimo)

Cara nggawe mawar lempung polimer (Fimo)

Lempung polimer minangka bahan sing gampang dibentuk lan termal sing bisa digawe kanggo nggawe obyek asli. Tema kembang gampang digawe ing lempung polimer. Mawar minangka model sing gampang digawe lan nolak. Pilih bahan, warna lan efek saka merek sing kasedhiya ing pasar.

3 cara nggawe plester

3 cara nggawe plester

Sampeyan pengin nggawe kanca lan nggawe prop kanggo film ing omah, nggawe plester kanggo lengen utawa sikil sampeyan minangka cara sing nyenengake kanggo nggawe ilusi anggota badan sing rusak. Kanthi sawetara obyek, sampeyan bisa nggawe cor plester kanthi sawetara menit ing omah!

Cara supercool banyu: 11 langkah (karo gambar)

Cara supercool banyu: 11 langkah (karo gambar)

Supercooling cairan kalebu adhem ing ngisor titik beku tanpa dadi padhet. Supercooling mung bisa digunakake karo cairan sing ora ngemot kotoran, amarga iki penyebab kristalisasi. Sawise cairan kasebut supercooled, sampeyan bisa nyebabake solidifikasi sing bakal kedadeyan ing mripat sampeyan.

Cara nggawe fleksagon: 13 langkah (kanthi gambar)

Cara nggawe fleksagon: 13 langkah (kanthi gambar)

Fleksagon yaiku poligon sing digawe saka kertas sing dilipat kanthi cara supaya telung praupan bisa ditampilake. Kanggo nggawe, sampeyan butuh kertas, template, gunting, lan lem. Kanthi dilipat kanthi tliti, sampeyan bisa nggawe fleksagon dhewe lan narik kawigaten kanca kanthi dolanan geometris anyar.

Cara ngatasi rasa wedi karo kulo sing nggegirisi

Cara ngatasi rasa wedi karo kulo sing nggegirisi

Objek wisata ing taman lan karnaval dirancang kanggo medeni lan gawe kaget para pengunjung. Biasa yen sensai iki ora kanggo kabeh wong, paling awal. Nanging, bisa dadi nyenengake lan cara sing apik kanggo nglampahi wektu karo kulawarga lan kanca-kanca.

Cara nggawe topeng plester (nganggo gambar)

Cara nggawe topeng plester (nganggo gambar)

Sampeyan diundang menyang bal topeng, sampeyan bakal main karakter topeng nalika main utawa sampeyan arep ngrayakake Halloween taun iki, ngerti manawa gampang banget lan murah nggawe topeng plester. Sampeyan mung butuh sawetara suplai, model rai, lan rada trampil lan sabar.

Cara nggawe decals dhewe (nganggo gambar)

Cara nggawe decals dhewe (nganggo gambar)

Nggawe decals dhewe minangka cara sing apik kanggo nggawe gambar sing tepat lan digunakake kanggo dekorasi tembok, miniatur, utawa apa wae sing sampeyan karepake. Ana macem-macem teknik nggawe decals dhewe lan sing bakal digunakake gumantung saka pinten wektu lan dhuwit sing sampeyan pengin nandur modal ing proyek iki lan kepiye manawa sampeyan nggunakake piranti lunak.

Cara golek agen seni: 12 langkah (karo gambar)

Cara golek agen seni: 12 langkah (karo gambar)

Agen seni yaiku wong sing makili kepentingan aktor, penyanyi, musisi utawa panulis. Dheweke nyaranake seniman sing diwakili kanggo para produsen, direktur, direktur casting lan negosiasi kontrak. Dheweke biasane ngisi komisi 10 nganti 15% kanggo kontrak sing ditandatangani.

Cara golek judhul kanggo karya seni

Cara golek judhul kanggo karya seni

Sampeyan bisa dadi rumit banget kanggo nemokake judhul kanggo karya seni, amarga menehi makna tambahan kanggo nggawe. Bisa angel nerangake tegese sing dikarepake kanthi kombinasi tembung sing pas. Ora ana aturan sing ditemtokake kanggo judhul karya seni, nanging ana cara lan latihan sing bisa mbantu sampeyan nemtokake judhul sing paling apik kanggo makili gaweyan lan kreativitas sampeyan.

Cara entuk X Factor (nganggo gambar)

Cara entuk X Factor (nganggo gambar)

X Factor minangka program populer sing digawe ing Inggris dening Simon Cowell, pramuka bakat sing misuwur lan mantan anggota juri American Idol. Acara kasebut nyebar ing saindenging jagad, wiwit saka Amerika Serikat nganti Asia Tenggara. Juri X Factor duwe peran aktif kanggo mbangun bakat lan nyiyapake pelamar kanggo popularitas.

Cara nggawe rok ruffle (nganggo gambar)

Cara nggawe rok ruffle (nganggo gambar)

Rok ruffle berjenjang minangka potongan trendi, feminin lan entheng. Sekilas, nggawe rok jinis iki bisa uga medeni, nanging prosese pancen cukup gampang. Langkah-langkah Bagean 1 saka 4: ngitung ukuran sing dibutuhake kanggo nggawe rok sampeyan Langkah 1.