Cara masang pager link-rantai (nganggo gambar)

Bab lan Paragraf:

Cara masang pager link-rantai (nganggo gambar)
Cara masang pager link-rantai (nganggo gambar)
Anonim

Kanggo nutupi akeh, pager link-chain duwe kauntungan kaping pindho yaiku gampang dipasang lan cukup murah, dibandhingake karo jinis pagar liyane. Pager kasebut ngidini loro nyegah gangguan, nanging ora matesi cakrawala. Yen sampeyan duwe wektu, bahan, sawetara atus dolar, lan kanca sing darmabakti, mula ora duwe masalah kanggo nggawe pager rantai sing pas kanggo sampeyan.

Langkah-langkah

Bagean 1 saka 7: siyap-siyap nginstal pager rantai

Instal Pagar Rantai Link 1

Langkah 1. Entuk ijin lengkap

Pembangunan pager tundhuk karo peraturan ing Prancis. Sampeyan kudu ngirim deklarasi sadurunge babagan kerja ing balai kutha. Yen sampeyan nindakake pakaryan tanpa persetujuan, sampeyan mung mbebayani pager sampeyan, apamaneh denda.

Instal Pagar Rantai Link 2

Langkah 2. Priksa wates properti sampeyan

Yen sampeyan ora yakin watesan sampeyan, konsultasi dhaptar tanah utawa nggawa surveyor. Ana aturan babagan jarak sing kudu dihormati gumantung saka tangga teparo lan jinis pagar kasebut.

Instal Pagar Rantai Link 3

Langkah 3. Temokake tambahan ing ngisor lemah

Delengen manawa ana banyu, gas utawa saluran listrik ing lemah. Bakal ngrusak, mbebayani lan larang regane salah sijine kanthi nggali bolongan sampeyan.

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan subyek iki, hubungi layanan perencanaan kutha kutha sampeyan. Ing perjanjian sadurunge, ana indikasi babagan alangan tanah sampeyan

Instal Pagar Rantai Link 4

Langkah 4. Ngerti alangan lingkungan

Dheweke diadegake kanthi undang-undang nasional babagan kepemilikan bersama. Banjur ana watesan estetis utawa lingkungan sing ditemtokake dening balai kutha, asosiasi antar kota utawa wilayah kasebut.

Bagean 2 saka 7: gambar lan atur watesan pager rantai

Instal Pagar Rantai Link 5

Langkah 1. Temtokake watesan pager sampeyan kanthi tepat

Sampeyan kudu ngormati kader. Yen pager kasebut pribadi, pager kudu 15 cm ing wates sampeyan. Jangkar beton saka kiriman sampeyan ora kudu diwenehake karo tangga teparo. Ngresiki area cedhak pager mbesuk supaya sampeyan bisa manuver kanthi gampang nganggo gerobak roda utawa rol bolong kabel sampeyan.

Instal Pagar Rantai Link 6

Langkah 2. Ukur dawa pager sampeyan

Iki bakal menehi idea pisanan babagan dawa pager, jumlah kiriman sing bakal dituku, jumlah semen sing bakal direncanakake. Ing toko, golek saran saka salesperson sing duwe pengetahuan.

Instal Pagar Rantai Link 7

Langkah 3. Temtokake dununge kiriman utama

Tandhani dununge nganggo saham utawa cat semprotan. Utamane, tegese postingan sudhut lan sisih loro gerbang.

Ora preduli sampeyan menehi tandha nganggo taruhan utawa cat, sanajan sing pungkasan luwih cepet digunakake

Instal Pagar Rantai Link 8

Langkah 4. Digali bolongan kanggo kiriman utama dhisik

Dheweke kudu ambane padha karo sepertiga saka dhuwur postingan, ditambah 10 cm kanggo lapisan kerikil. Dene jembare kudu kaping telu bagean saka kiriman. Bolongan kasebut kudu duwe bentuk frustoconical kanthi dhasar sing amba.

Instal Pagar Rantai Link 9

Langkah 5. Sijine kerikil 10 cm ing sisih ngisor saben bolongan

Kompak kerikil iki kanggo nyedhiyakake pondasi stabil kanggo beton lan beton.

Instal Pagar Rantai Link 10

Langkah 6. Selehake pos utama ing tengah bolongan

Kanthi panandha, gawe tandha ing endi sing bakal nuduhake level lemah. Dhuwur sing isih ana ing pos kudu padha karo dhuwur bolong kawat sing bakal ditambahake 5 cm.

Instal Pagar Rantai Link 11

Langkah 7. Plumb postingan kasebut

Kanggo duwe pager sing lurus, kabeh postingan kudu vertikal. Kanggo nindakake iki, gunakake level utawa baris plumb.

Instal Pagar Rantai Link 12

Langkah 8. Kunci pos ing posisi mujur

Kanggo iki, sampeyan bakal nggawe triangulasi kanthi gabungan bagean kothak 4 cm ing sisih. Sampeyan bakal nyekel pos kasebut ing loro arah (kanthi sudut tengen). Ing pos kasebut, gabungan bakal ditempelake nganggo klem lan ing lemah, sekrup ing taruhan sing rada kenthel sing digiring menyang bumi. Priksa jarak menyang kiriman liyane.

Instal Pagar Rantai Link 13

Langkah 9. Isi bolongan karo beton

Basah kanthi becik yen sampeyan pengin ngisi bolongan kanthi becik. Permukaan kanthi alus nganggo trowel, eling elinga slope cilik ing arah aliran sing dikarepake.

Instal Pagar Rantai Link 14

Langkah 10. Apa sing padha karo kabeh postingan utama

Ayo dhasar beton cukup garing. 24 jam ora apa-apa, amarga sampeyan bakal njupuk postingan iki: ora kudu obah.

Bagean 3 saka 7: instal kiriman penengah

Instal Pagar Rantai Link 15

Langkah 1. Regangkan garis ing antarane kiriman utama

Iki kudune tegang, ora dhuwur banget ing ndhuwur lemah lan dipanggonke ing njaba kiriman utama.

Instal Pagar Rantai Link 16

Langkah 2. Tandhani lokasi kiriman penengah

Nggunakake decameter, ngukur, banjur tandhani lokasi ing lemah kanthi cat.

Instal Pagar Rantai Link 17

Langkah 3. Digali bolongan kanggo kiriman kasebut

Dene sing utama, nggawe bolongan frustoconical 15 cm saka sisih lan 40 nganti 60 cm, gumantung saka dhuwur postingan sampeyan. Sampeyan bisa nginstal baris nomer loro sing luwih dhuwur lan nginstal postingan kanggo ndeleng manawa kabeh plumb. Bebas ngukur kabeh kaping pindho tinimbang sapisan.

Instal Pagar Rantai Link 9

Langkah 4. Wenehake kerikil 10 cm ing sisih ngisor saben bolongan

Kompak kerikil iki kanggo nyedhiyakake pondasi stabil kanggo beton lan beton.

Instal Pagar Rantai Link 10

Langkah 5. Wenehi postingan ing tengah bolongan

Kanthi panandha, gawe tandha ing ngisor iki sing bakal nuduhake tingkat lemah. Dhuwur sing isih ana saben postingan kudu padha karo dhuwur bolong kawat, sing bakal ditambahake 5 cm.

Instal Pagar Rantai Link 11

Langkah 6. Priksa manawa tulisan kasebut plumb

Kanthi level utawa garis plumb, priksa plumb ing saben sisih kiriman. Mbenerake posisine yen prelu.

Instal Pagar Rantai Link 12

Langkah 7. Kunci pos ing posisi

Kanggo iki, sampeyan bakal nggawe triangulasi kanthi gabungan bagean kothak 4 cm ing sisih. Ing pos kasebut, gabungan bakal ditempelake nganggo klem lan ing lemah, sekrup ing tumpukan sing digawe ing lemah. Priksa manawa kiriman kasebut vertikal ing kabeh arah.

Instal Pagar Rantai Link 13

Langkah 8. Tuangake beton saka alas

Sawise bolongan kasebut diisi karo beton, lumahake permukaan kanthi trowel lan wenehi iring-iringan cilik supaya banyune ora stagnan ing sikile pos.

Instal Pagar Rantai Link 14

Langkah 9. Bisa padha kanggo kabeh postingan

Ninggalake supaya garing, wektu lan dosis pangatusan dituduhake ing kanthong semen. Amarga bakal ketegangan, coba garing paling ora 24 jam.

Bagean 4 saka 7: nginstal kabel ketegangan lan ferrule

Instal Pagar Rantai Link 19

Langkah 1. Utas kaku ing sawetara kiriman

Wong-wong mau bakal bisa ngencengi kabel ketegangan. Netepake jumlah utas sing dibutuhake: siji ing sisih ndhuwur, siji ing ngisor, banjur siji saben 50 cm. Kanggo bolong 1,80 m, sampeyan butuh papat kabel tegangan.

Sisih rata sing kaku, ing endi endhas bolt, kudu dipanggonke ing njaba pager

Instal Pagar Rantai Link 20

Langkah 2. Tutup kiriman sampeyan nganggo tutup mburi sing bener

Kutub pangowahan arah bakal ditutup nganggo tutup mburi sing wuta, dene penengah bakal nganggo potongan pungkasan sing bentuke dering sing bakal dilewati silang ndhuwur.

Instal Pagar Rantai Link 21

Langkah 3. Ndandani sawetara elemen majelis kanthi sementara

Saiki, aja ngencengi kabeh supaya bisa nyetel mengko.

Bagéan 5 saka 7: pasang rol ndhuwur

Instal Pagar Rantai Link 22

Langkah 1. Utas unsur anggota salib ndhuwur

Dheweke bakal ngliwati cincin tutup mburi. Ing pungkasan, potong nganggo hacksaw. Amarga potongan silang cekak banget kanggo nutupi kabeh dawa lemah, macem-macem persimpangan bakal digawe karo konektor lanang / wadon.

Instal Pagar Rantai Link 23

Langkah 2. Nalika ngganti arah, pasang tutup mburi sing wuta ing kerah

Sing terakhir kudu diposisikan supaya ana ing dhuwur sing bener, yaiku dhuwure bolong ditambah 5 cm.

Instal Pagar Rantai Link 24

Langkah 3. Pasang klem pungkasan

Iki! kabeh wis ana, sampeyan mung priksa manawa kabeh lurus lan ngencengi bolt klem palang.

Instal Pagar Rantai Link 25

Langkah 4. Selehake lemah ing sisih ngisor postingan

Kanggo ngrampungake kanthi sampurna, lebokake lemah sing wis dijupuk saka bolongan, tampil kabeh, contone karo sikil. Malah lebokake sithik liyane.

Bagéan 6 saka 7: lebokake bolong kawat kanggo pager

Instal Pagar Rantai Link 26

Langkah 1. Utas bilah ketegangan

Kanggo bolong sing ukurane sempit, banjur jembaré mengko lebokake garis tegang ing jahitan pisanan.

Instal Pagar Rantai Rantai 27

Langkah 2. Pasang bilah ketegangan menyang pos wiwitan

Apike sampeyan mbungkus bolong kawat ing pos wiwitan sadurunge nempelake batang tegangan ing klem selang. Sisih ngisor layar kudu 5 cm saka lemah.

Operasi iki mbutuhake paling ora supaya bisa ngormati kabeh tumindak kasebut, siji nyekel lan nonton jarak, dene liyane mbenerake elemen kasebut

Instal Pagar Rantai Link 28

Langkah 3. Bukak bolong kawat sampeyan

Kanggo operasi iki, luwih becik dadi loro, siji ngeculake lan ngencengi bolong, dene liyane mbenakake ing pigura.

Instal Pagar Rantai Link 29

Langkah 4. Pasang sementara layar menyang rel ndhuwur

Jupuk kabel pengikat sing fleksibel lan gampang dipotong banjur diikat kanthi longgar. Cukup copot dawa bolong kawat ing antarane rong postingan, bakal luwih gampang ditangani.

Instal Pagar Rantai Link 30

Langkah 5. Gawe sambungan yen prelu

Yen sampeyan nggunakake gulung kaping pindho, prapatan kasebut ora katon. Coba rampung ing level postingan, nanging yen ora bisa ditindakake, priksa manawa kanthi kabel dasi, intan bolong loro rol kasebut pas.

Instal Pagar Rantai Link 31

Langkah 6. Gunakake bolong kabel sing luwih gedhe

Tekan pos pungkasan, batal ing sisih ndhuwur lan ing sisih ngisor nganggo tang universal bolong pungkasan bolong kawat. Tarik kabel ngeculake kanggo misahake bagean sing wis diinstal saka gulung sing isih ana.

Bagéan 7 saka 7: babagan pager tautan rantai

Instal Pagar Rantai Link 32

Langkah 1. Ketegangan bolong kabel kanthi sistem ketegangan

Pagar link rantai kudu ketegangan lan mulane sampeyan butuh alat penegang sing bakal dipasang ing salah sawijining sisih ing pos pungkasan (utawa titik jangkar eksternal) lan ing sisih liyane, menyang batang. Ketegangan mlebu ing bolong kawat.

  • Jupuk joint sing bakal ngaco telung pancing ing sisih siji lan pancing sing meneng ditutup ing sisih sing ngelawan. Gantungan pertama bakal dicekel menyang bilah ketegangan, nalika sampeyan geser tali dasi-mudhun liwat kait sing ditutup, ujung liyane bakal dipasang ing pos pungkasan.
  • Stretch bolong supaya sampeyan ora bisa nyimpangake horisontal luwih saka 0,5 cm, yaiku nyenyet.
  • Yen nalika ngencengi bolong, sampeyan ndeleng yen intan cacat, longgar tali sethithik.
Instal Pagar Rantai Link 34

Langkah 2. Tambah bilah ketegangan nomer loro

Geser siji menyang bolong sing bakal ngluwihi, sawise regangan rampung, pos pungkasan 5 nganti 8 cm. Gawe sistem traksi sing identik karo sing sadurunge kanggo nggulung bagian pungkasan bolong kawat. Telung pancing bakal nangkep bar tension sampeyan lan tali liyane kudu diikat menyang titik ing njaba pager.

Instal Pagar Rantai Link 35

Langkah 3. Tambahake siji bilah ketegangan pungkasan

Ing postingan pungkasan, lebokake bilah ketegangan ing salah sawijining meshes, sing bakal dipasang ing kiriman kasebut kanthi aman. Copot jahitan sing berlebihan amarga mulet bolong.

Instal Pagar Rantai Link 37

Langkah 4. Aman pager sampeyan kanthi permanen nganggo kabel dasi

Ing anggota salib ndhuwur, pasang saben 60 cm lan ing postingan, saben 30 cm. Nyebrang titik lampiran ing kabel tegangan.

Instal Pagar Rantai Rantai 38

Langkah 5. Tambahake kabel kabel kanthi opsional

Bakal ditambahake ing sisih ngisor pager, kanthi kaku ing salah sawijining postingan. Yen wis rampung, kencengake bolong nganggo kabel dasi sing cilik.

Ing sisih ngisor pager, luwih becik sampeyan nambah kabel ketegangan kanggo nyegah kewan sing ora dikarepake liwat ngisor pager

Saran

  • Kerangka (tiang lan batang) pager uga bisa digawe saka kayu. Ing kasus iki, tutup mburi kiriman ora kudu, majelis digawe nganggo paku, dowel utawa bolt.
  • Yen sampeyan duwe lemah miring, sampeyan kudu masang postingan supaya pucuk pager sejajar karo lemah.
  • Sawise bolong diinstal, sampeyan bisa nginstal layar supaya luwih akeh ing omah. Ing toko pusat kebon sing apik, sampeyan bakal nemokake ing macem-macem bahan (kayu, plastik, canisse) lan macem-macem warna sing bakal selaras karo lingkungan sampeyan.
  • Yen sampeyan ora duwe wektu akeh, sampeyan bisa nggunakake Cepet Semen.
  • Kanggo mbuwang wektu sithik, coba klumpukne ing situs kabeh bahan (postingan, jaring kawat, kerikil …) lan kabeh alat (kunci, sekop, sepasang tang…) sing dibutuhake kanggo instalasi.
  • Kanggo kerja semacam iki, luwih becik dadi loro, luwih-luwih nalika mbukak lan nginstal bolong kawat, sing abot lan angel ditindakake. Pitulung uga dikarepake nalika ngencengi layar lan nyetel tutup mburi lan bilah ketegangan liyane.

Piweling

  • Gali bolongan ing cedhak omah kanthi tangan (nanging nganggo alat!) Supaya ora pipo.
  • Kanggo alasan keamanan, pasang bolt lan sekrup liyane ing pager, supaya ora bisa dicopot dening wong nakal.
  • Sawise kiriman diikatake kanthi aman menyang kain kafane, ati-ati supaya ora pindhah yen sampeyan pengin postingan tetep vertikal.

Popular dening topik