Cara nginstal rak geser ing kabinet pawon

Bab lan Paragraf:

Cara nginstal rak geser ing kabinet pawon
Cara nginstal rak geser ing kabinet pawon
Anonim

Ing sawijining wektu, nduwe rak tarik-tarik diwatesi kanggo wong-wong sing bisa nampa rak sing digawe khusus. Saiki kabeh wong sing duwe omah bisa tuku rak geser. Nginstal rak lan laci geser ing sisih ngisor unit panyimpenan bakal luwih gampang sampeyan ngakses konten ing rak kasebut.

Langkah-langkah

Bagean 1 saka 3: rak pesen

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 1

Langkah 1. Ukur jembar lan ambane kabinet sing pengin sampeyan instal rak geser

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 2

Langkah 2. Bandhingake pangukuran kasebut karo rak geser prefabrikasi sing kasedhiya online, ing toko hardware, utawa ing toko lemari

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 3

Langkah 3. Pesen rak geser sing cocog karo perabotan sampeyan

Yen sampeyan pengin macem-macem nampan, luwih becik miwiti karo level ngisor luwih dhisik banjur pindhah menyang nampan tengah utawa nampan ndhuwur yen sampeyan ngerti yen sampeyan duwe papan supaya bisa cocog karo macem-macem nampan.

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 4

Langkah 4. Copot nampan saka bungkusane

Priksa manawa priksa manawa ora rusak.

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 5

Langkah 5. Lebokake laci, sekrup soyo tambah krenjang, lan kunci ing lantai pawon cedhak kabinet

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 6

Langkah 6. Copot isi kabinet panyimpenan

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 7

Langkah 7. Bandingake sekrup sing disetel karo bit bor sampeyan

Lebokake lan irisan dicokot Phillips utawa jinis bit liyane sing bakal cocog karo endhas sekrup.

Bagean 2 saka 3: kempalake cleat

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 8

Langkah 1. Geser laci

Priksa manawa ana cleat sing dipasang. Ana ing level cleat sing sampeyan bakal ngencengi tray geser menyang kabinet.

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 9

Langkah 2. Nguripake tray geser supaya sisih ngarep madhep ing lantai

Priksa orientasi sing bener kanggo slide laci kanthi geser ing loro-lorone laci.

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 10

Langkah 3. Lebokake laci slide-out ing kabinet panyimpenan pawon kanggo mesthekake ukurane wis bener

Barisake laci nganggo kabinet. Priksa sisih ngarep, mburi, lan sisih mburi supaya kabeh bisa lurus lan disapu nganggo bukaan.

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 11

Langkah 4. Tutup lawang kabinet

Yen lawange ora nutup, atur posisi klep, slide lan tray ing njero kabinet.

Bagean 3 saka 3: instal nampan

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 12

Langkah 1. Tarik laci menyang ngarep

Tampilake cleat ing sisih mburi. Priksa manawa klambi kasebut disiram nganggo sisih ngisor, pasuryan mudhun.

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 13

Langkah 2. Nggunakake bor lan pasang sekrup, kencengake kunci kasebut

Gunakake salah siji bolongan sekrup bunder utawa persegi dowo sing ana paling cedhak karo slide laci.

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 14

Langkah 3. Tarik laci kasebut kabeh maju

Yen bisa, tarik metu kabeh supaya sampeyan bisa ngakses cleat ngarep.

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 15

Langkah 4. Screw ing cleat ngarep nggunakake setcrews lan bor tanpa kabel sampeyan

Maneh, pilih bolongan sing paling cedhak karo slide laci.

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 16

Langkah 5. Coba laci maneh

Yen wis ana, sekrup meneng ing tengah saben cleat. Yen ora, copot sekrup kanthi nggunakake bor lan pasang maneh klambi lan laci.

Instal Rak Geser ing Lemari Dapur Langkah 17

Langkah 6. Lebokake laci

Mulai isi banjur coba maneh. Wis siyap ngemot piring utawa bekal.

Popular dening topik