Cara ngilangi lemak weteng

Bab lan Paragraf:

Cara ngilangi lemak weteng
Cara ngilangi lemak weteng
Anonim

Ana hubungan sebab-sebab antara kelemak lemak weteng lan penyakit pembuluh darah, diabetes tipe 2, masalah kandung empedu, kanker kolorektal lan kanker payudara. Kudu njaga gaya urip sing sehat, nanging golek diet sing cocog karo jadwal sampeyan.

Langkah-langkah

Burn Lemak Weteng Langkah 1

Langkah 1. Nuli diet

  • Aja gula olahan. Roti putih, kue, cookie, es krim, lan permen kabeh ngemot karbohidrat "ala" lan gula olahan. Karbohidrat lan gula olahan iki sing dadi perjuangan awak sampeyan dadi sumber energi dadi lemak. Fokus karo panganan sing akeh karbohidrat "enak" lan bebas gula olahan kayata pasta gandum, apel, pisang, brokoli, lan ubi.
  • Aja nganti mangan paling ora rong jam sadurunge turu. Yen sampeyan pengin banget cemilan pungkasan, mangan ora luwih saka 150 kalori lan aja nganti karbohidrat. Cemilan ringan bakal luwih gampang diobong nalika turu.
  • Tambahake asam lemak tak jenuh tunggal kanggo panganan. Miturut Jurnal Perawatan Diabetes, panganan sing kalebu lemak sehat bisa nyegah nambah bobot weteng. Minyak zaitun, wiji rami, kacang-kacangan, wiji, zaitun, bunga matahari, kembang safflower lan minyak canola minangka salah sawijining panganan sing akeh lemak iki.
  • Mangan 5 nganti 6 panganan cilik saben dina. Iki bakal nambah metabolisme lan nambah kemampuan awak kanggo ngobong lemak.
  • Mangan 3 nganti 5 porsi woh-wohan lan sayuran saben dina. Iki bakal ngresiki usus lan ngilangi kembung.
  • Mangan luwih akeh coklat tuwa. Saliyane macem-macem vitamin lan mineral sing migunani, coklat ngemot coklat, sing bisa nyuda resiko pembekuan getih. Coklat peteng bakal menehi energi luwih akeh kanthi nambah level serotonin lan endorfin.

Burn Lemak Weteng Langkah 2

Langkah 2. Olahraga

  • Miwiti regimen olahraga kardiovaskular kanggo ngobong lemak weteng. Mlaku, mlaku-mlaku, muter, lan olahraga aerobik apa wae bakal nambah denyut jantung lan ngobong lemak. Kesehatan Sekolah Kedokteran Harvard nyaranake aktivitas moderat nganti kuat 30 menit kaping seminggu.
  • Enrich program latihan angkat bobot utawa kekuatan. Kanthi nambah massa otot, awak bakal nggunakake luwih akeh energi, sanajan ngaso.

Burn Lemak Weteng Langkah 3

Langkah 3. Gaya urip

  • Regangkan sikile. Panliten nunjukake manawa gaya urip sing mandheg nyebabake ilang massa otot weteng sing signifikan.
  • Batesi asupan alkohol nganti maksimal sakombe saben dina.
  • Atur stres sampeyan. Ing panliten sing ditindakake dening Universitas Yale, lemak weteng sing berlebihan disebabake dening tingkat stres sing dhuwur.
  • Tangga tangga. Yen bisa, luwih seneng undhak-undhakan menyang elevator, mlaku menyang mobil.

Saran

  • Ngombe banyu luwih akeh. Ngombe mung 8 gelas banyu saben dina, sampeyan bisa nambah pencernaan lan nambah level energi.
  • Sit-up, crunches lan latihan sing dituju liyane bakal ngiyatake otot weteng, nanging ora bakal nyebabake sampeyan ngilangi lemak.
  • Nambah sikep sampeyan. Sampeyan bisa nggawe weteng katon luwih rata kanthi mbenerake pundhak maneh lan ngadeg terus.

Popular dening topik