3 cara kanggo adhem endhog rebus

Bab lan Paragraf:

3 cara kanggo adhem endhog rebus
3 cara kanggo adhem endhog rebus
Anonim

Endhog rebus minangka cemilan sing kandhel lan nutrisi, sampurna saben dina! Yen sampeyan wis nyiyapake jumlah pinunjul, sampeyan bisa uga kepengin ngerti kepiye sampeyan bisa muter maneh sawise kasebut. Cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku nyiram banyu sing umob banjur dijaga ing mangkuk sing ditutup udakara sepuluh menit. Banjur sampeyan bisa mangan dhewe, nanging sampeyan uga bisa nggunakake mimosa endhog sing enak utawa salad endhog sing alus.

Langkah-langkah

Cara 1 saka 3: Gunakake banyu sing umob

Reet endhog sing wis godhok Keras Langkah 1

Langkah 1. Lebokake endhog sing wis rebus ing wadhah gedhe

Priksa manawa kontainer bisa tahan panas. Amarga sampeyan bakal pouring banyu sing nggodhok ing endhog, wadhah kasebut tahan tahan panas tanpa retak. Wadah kasebut kudune cukup gedhe supaya kabeh endhog direndhem ing banyu.

Cara iki paling becik yen endhog durung dikepeng

Reet endhog sing wis godhok Keras Langkah 2

Langkah 2. Godhok banyu

Sampeyan bisa nggunakake kompor utawa gelombang mikro kanggo nindakake iki. Cukup cukup wadhah ing wadhah supaya bisa nyelehake endhog. Coba waca jumlah endhog sing pengin digawe panas maneh kanggo ngerti babagan banyu sing dibutuhake.

Reet endhog sing wis godhok Keras Langkah 3

Langkah 3. Priksa manawa pour banyu sing nggodhok menyang endhog lan tutup mangkuk

Sampeyan kudu ati-ati banget nalika nyiram banyu sing wis umob. Priksa manawa wis teleb ing banyu supaya dadi panas kanthi rata. Sawise iku, tutup mangkuk nganggo tutup utawa gunakake piring supaya uap lan panas ora sirna.

Reet endhog rebus Hard 4

Langkah 4. Ayo endhog lungguh ing bokor udakara sepuluh menit

Sawise sampeyan nutupi mangkuk, priksa manawa endhog lungguh ing banyu sing wis umob suwene sepuluh menit. Sawise wektu iki, nyopot piring utawa tutup sing digunakake kanthi tliti.

Reet endhog sing wis godhok Kerep 5

Langkah 5. Copot saka mangkuk lan pil

Amarga banyune mesthi panas, luwih becik endhog sampeyan tliti kanthi tliti. Sampeyan bisa nggunakake sendok slotted kanggo nindakake iki. Ing wektu iki, sampeyan bisa milih lan banjur ngawula.

Cara 2 saka 3: Coba cara liyane

Reet endhog sing wis godhok Kerep Langkah 6

Langkah 1. Panaskan endhog sing wis rebus nganggo kukus

Tuang udakara 3 cm banyu ing sisih ngisor kukus lan panasna ing ndhuwur geni nganti tekan titik sing umob. Yen wis nyuda panas dadi panas medium, endhog ing kranjang kukusan. Tutup kranjang lan adhem kukus panas nganti 3 nganti 5 menit. Sawise dipateni geni, endhog endhog kanthi tliti, pil lan lawati.

  • Wektu sing dibutuhake gumantung karo suhu sing sampeyan masak kaping pisanan lan kualitas masak.
  • Eksprimen kaping pirang-pirang nganti sampeyan nemokake wektu sing pas kanggo donasi lan suhu sing dikarepake.
Reiki Endhog Rebus Hard 7

Langkah 2. Mlaku endhog ing sangisore banyu mili panas

Bukak tunas banyu panas banjur tahan endhog ing sangisore banyu sing mili. Yen banyune dadi panas banget, coba gunakake sarung tangan karet sing resik sajrone prosedur kasebut supaya ora ngobong tangan sampeyan. Sampeyan mung kudu nahan endhog ing sangisore banyu panas nganti tekan suhu sing dikarepake.

Reet endhog rebus Hard 8

Langkah 3. Tutup endhog karo banyu banjur panas ing gelombang mikro

Lebokake endhog sing wis rebus (nganggo cangkang) ing sajian aman microwave lan tutup banyu. Ayo dadi panas sak suwene menit supaya ora panas utawa mbledhos banget. Terusake panas ing interval siji menit nganti tekan suhu sing dikarepake.

Sampeyan uga bisa ngiris endhog lan dipotong setengah sadurunge dilebokake ing sajian aman gelombang mikro lan digawe panas kanthi interval cekak nganti tekan suhu sing dikarepake. Priksa manawa panas endhog kanthi interval cendhak udakara 10 detik sekaligus supaya ora njeblug

Cara 3 saka 3: Gunakake endhog sing wis anget

Reiki Endhog Rebus Hard 9

Langkah 1. Seasonen

Sawise sampeyan ngupas endhog sing wis godhog hard, potong dadi loro. Sawise iku, wenehake uyah, uyah celery, mrico utawa campuran bumbu sing sampeyan pilih lan nikmati!

Reiki Endhog Rebus Hard 10

Langkah 2. Gawe endhog mimosa

Cut mau dadi setengah lan lebokake koneng ing wadhah. Hancurkan kuning telur, banjur tambahkan 1 sendok teh (5 ml) cuka putih, 60 ml mayonnaise, 1 sendhok mustar, ⅛ sendok teh (0,5 g) uyah lan ⅛ sendok teh (0, 5 g) mrico.

  • Lebokake kabeh ing tas ritsleting banjur potong ing pojokan. Sawise iku, kompas dicampur ing endhog putih.
  • Sijine endhog ing piring, taburi nganggo paprika Spanyol sing asap lan wenehake.
Reiki Endhog Rebus Hard 11

Langkah 3. Gawe salad endhog

Selehake 6 endhog sing wis umob, dibungkus lan disigar ing wadhah gedhe. Tambah 60 ml mayonnaise, rong sendok teh (10 ml) jus lemon seger, 15 g bawang bombay cincang, ¼ sendok teh (1 g) uyah, ¼ sendok teh (1 g) mrico lan 170 g celery sing dicincang sing apik. Priksa manawa sampeyan nyampur kabeh bahan kanthi apik. Sampeyan bisa mangan dhewe utawa digunakake minangka topping sandwich.

saran

Aja mangan endhog sing wis mateng luwih saka seminggu sawise disiyapake

Popular dening topik