3 Cara Download Kabeh File saka Google Drive menyang PC utawa Mac

Bab lan Paragraf:

3 Cara Download Kabeh File saka Google Drive menyang PC utawa Mac
3 Cara Download Kabeh File saka Google Drive menyang PC utawa Mac
Anonim

Yen sampeyan pengin duwe kabeh file Google Drive ing komputer, sampeyan bisa ndownload saka akun online menyang mesin Mac utawa Windows. Upload langsung menyang situs web Google Drive, sinkronisasi file karo Google Backup & Sync, utawa undhuh minangka arsip Google. Kanggo download luwih saka 5 GB, sinkronisasi akun menyang komputer nggunakake program Serep & Sinkronisasi Google gratis.

Langkah-langkah

Cara 1 saka 3: Gunakake Google Drive

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 1

Langkah 1. Mlebu menyang Google Drive

Bukak situs iki ing browser web komputer. Yen sampeyan wis mlebu menyang Akun Google, kaca Google Drive bakal dibukak.

  • Klik ing Bukak Google Drive yen sampeyan ora mlebu ing akun banjur lebokake alamat email lan sandhi.
Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 2

Langkah 2. Klik ing file utawa folder

Iki ngidini sampeyan milih file utawa folder sing dimaksud.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 3

Langkah 3. Pilih kabeh konten saka Google Drive

Kanggo milih kabeh item, pencet Ctrl + A (ing Windows) utawa Command + A (ing Mac). Kabeh sing ana ing kaca bakal dadi biru.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 4

Langkah 4. Klik ⋮

Tombol iki dununge ing sisih tengen ndhuwur kaca lan mbukak menu tarik-mudhun.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 5

Langkah 5. Pilih Download

Opsi iki ana ing menu tarik-mudhun lan ngidini sampeyan ndownload file Google Drive menyang komputer.

File kasebut bakal diunduh kanthi format ZIP

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 6

Langkah 6. Ngenteni download rampung

Yen kabeh file Google Drive diunduh menyang komputer, sampeyan bisa ngekstrak file kasebut kanggo dideleng.

Cara 2 saka 3: Gunakake program Serep lan sinkronisasi

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 7

Langkah 1. Menyang kaca Serep lan Sinkronisasi

Bukak kaca iki ing browser web. Program Serep & Sinkronisasi ngidini sampeyan nyelarasake file ing antarane Akun Google lan komputer. Kabeh file ing Google Drive bakal didownload menyang mesin sampeyan.

Kauntungan saka metode iki yaiku apa wae perubahan sing sampeyan lakoni ing Google Drive bakal dibayangke kanthi otomatis ing program Serep & Sinkronisasi ing mesin sampeyan

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 8

Langkah 2. Klik Download

Tombol biru Kanggo ngunduh ana ing judhul Staff ing sisih kiwa kaca.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 9

Langkah 3. Pilih Nampa lan Download

File konfigurasi Serep lan Sinkronisasi bakal diunduh menyang komputer.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 10

Langkah 4. Instal Serep lan Sync

Sawise file konfigurasi didownload menyang mesin sampeyan, coba salah sawijining cara ing ngisor iki gumantung karo sistem operasi sampeyan.

  • Ing Windows: klik kaping pindho ing file konfigurasi, pilih Nggih ing command prompt banjur klik Kanggo nutup ing pungkasan instalasi.
  • Ing Mac: klik kaping pindho ing file konfigurasi, verifikasi instalasi yen dijaluk, seret lambang Serep lan Sync menyang folder kasebut Aplikasi banjur ngenteni instalasi rampung.
Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 11

Langkah 5. Ngenteni kaca mlebu kanggo mbukak

Sawise diinstal ing komputer, program Serep lan Sync bakal mbukak kaca sing bisa digunakake kanggo mlebu menyang Akun Google.

  • Sadurunge nerusake, sampeyan luwih dhisik kudu ngeklik Kanggo miwiti.
Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 12

Langkah 6. Mlebu menyang akun Google

Ketik alamat email lan sandhi saka akun Google sing ana gandhengane karo konten Google Drive sing pengin didownload.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 13

Langkah 7. Pilih folder ing komputer kanggo disinkronake

Centhang kothak ing jejere folder sing pengin ditransfer menyang Google Drive.

Busak centhang kabeh kothak ing kaca yen sampeyan ora pengin ngunggah file apa wae

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 14

Langkah 8. Klik NEXT

Tombol iki dununge ing sisih tengen ngisor jendhela.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 15

Langkah 9. Pilih OK nalika dijaluk

Kaca download sing bisa milih file Google Drive sing bakal didownload menyang komputer bakal mbukak.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 16

Langkah 10. Centhang kabeh kothak Sync My Drive

Kothak iki ana ing sisih ndhuwur jendela lan ngidini sampeyan ndownload kabeh Google Drive menyang komputer.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 17

Langkah 11. Klik Miwiti

Tombol biru iki ana ing sisih tengen ngisor jendhela. Klik kanggo miwiti ndownload saka Google Drive menyang komputer.

  • Unduhan kasebut bisa mbutuhake wektu sawetara gumantung karo jumlah file sing bakal diunduh.
  • Yen download wis rampung, sampeyan bakal nemokake file ing folder Google Drive ing komputer. Folder iki bisa diakses kanthi ngeklik lambang kasebut Gawe serep lan sinkronisasi banjur ing lambang folder ing pojok kanan ndhuwur menu Serep lan sinkronisasi.

Cara 3 saka 3: Download arsip Google

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 18

Langkah 1. Bukak kaca Akun Google

Bukak kaca iki ing browser web. Yen sampeyan wis mlebu, iki bakal mbukak kaca setelan Akun Google.

  • Yen sampeyan ora mlebu, klik tombol biru Mlebu ing sisih tengen ndhuwur kaca banjur lebokake alamat email lan sandhi sampeyan.
Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 19

Langkah 2. Klik Netepake Konten Sampeyan

Pilihan iki ana ing judhul Informasi pribadi lan kerahasiaan.

Sampeyan bisa uga kudu nggulung mudhun kanggo ndeleng opsi iki

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 20

Langkah 3. Pilih ARCHIVE Gawe

Tombol iki ana ing sisih tengen kaca, ing judhul Download data sampeyan.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 21

Langkah 4. Klik PILIH APA

Tombol abu-abu ing sisih tengen kaca.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 22

Langkah 5. Aktifake saklar Drive

Android7switchoff

Gulung mudhun kaca lan aktifake saklar ing jejere header Drive. Bakal dadi biru

Android7switchon

kanggo nunjukake manawa file Google Drive bakal diunduh.

Yen ana produk Google liyane sing pengin sampeyan lebokake ing arsip, geser saklar abu-abu ing jejere produk sing dimaksud

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 23

Langkah 6. Gulung mudhun banjur klik NEXT

Tombol biru iki ana ing sisih ngisor kaca.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 24

Langkah 7. Pilih ukuran arsip

Tarik mudhun menu molor Ukuran arsip banjur pilih ukuran sing cocog (utawa luwih gedhe) sing didownload Google Drive.

Yen ukuran sing dipilih luwih sithik tinimbang Google Drive, arsip bakal didownload minangka macem-macem file zip

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 25

Langkah 8. Klik Gawe ARCHIVE

Tombol iki ana ing sisih ngisor kaca lan ngidini sampeyan nggawe folder ZIP saka konten Drive sampeyan.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 26

Langkah 9. Ngenteni nalika ngenteni arsip digawe

Proses biasane mbutuhake sawetara menit, nanging sampeyan bisa nerusake menyang langkah sabanjure sawise tombol UNDUH bakal katon ing layar.

  • Link download uga bakal dikirim menyang alamat email sampeyan. Yen sampeyan seneng ndownload arsip nggunakake metode iki, bukak email sing dikirim Google lan klik Download arsip kanggo nyimpen arsip menyang komputer.
Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 27

Langkah 10. Klik DOWNLOAD

Tombol biru ing jejere jeneng arsip sampeyan ing tengah kaca.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 28

Langkah 11. Ketik sandhi Google

Ketik sandhi sing sampeyan gunakake kanggo mlebu menyang Akun Google yen dijaluk. Arsip kasebut bakal diunduh menyang komputer.

Download Kabeh File ing Google Drive ing PC utawa Mac Langkah 29

Langkah 12. Ngenteni download rampung

Sawise arsip file Google Drive wis diunduh menyang komputer, sampeyan bisa ngekstrak file kasebut kanggo dideleng.

Saran

Kanggo ndownload file Google Drive kanthi luwih cepet, sambungake komputer karo router nganggo kabel Ethernet

Popular dening topik