Cara nginstal typeface ing Mac

Bab lan Paragraf:

Cara nginstal typeface ing Mac
Cara nginstal typeface ing Mac
Anonim

Apa sampeyan nesu nalika nemokake typeface sing apik banget lan sampeyan ora ngerti cara nginstal? Jenis huruf bisa ngganti kabeh teks: presentasi lan estetika minangka elemen penting ing sawijining dokumen. Isih gampang banget kanggo nginstal font.

Langkah-langkah

Cara 1 saka 2: Gunakake Font Book (Disaranake)

Instal Font ing Mac Langkah 1

Langkah 1. Download font sing dibutuhake, kanthi mesin telusuran

Bukak browser web lan ketik "font gratis". Pilih font sing cocog kanggo sampeyan.

Instal Font ing Mac Langkah 2

Langkah 2. Unzip utawa ekstrak fonts saka file ZIP

Sawise sampeyan mbukak zip fonts, file kasebut bakal katon minangka file.ttf ("font TrueType" utawa "font TrueType").

Instal Font ing Mac Langkah 3

Langkah 3. Klik kaping pindho ing font sing pengin sampeyan instal

Banjur klik tombol "Instal" nalika font ditampilake ing Font Book.

Instal Font ing Mac Langkah 4

Langkah 4. Instal versi fonts liyane

Sampeyan bisa nginstal font kandel utawa miring nggunakake proses sing padha. Yen sampeyan butuh versi sing kandel utawa miring, gunakake cara sing padha kaya sing diandharake ing ndhuwur.

Instal Font ing Mac Langkah 5

Langkah 5. Wiwiti maneh komputer yen font ora ditampilake kanthi otomatis

Cara 2 saka 2: Instal kanthi manual

Instal Font ing Mac Langkah 6

Langkah 1. Download font sing sampeyan butuhake nggunakake mesin telusuran

Sampeyan bakal nemokake font utawa font gratis sing bisa dituku kanthi online.

Instal Font ing Mac Langkah 7

Langkah 2. Unzip utawa ekstrak fonts saka file ZIP

Sawise sampeyan mbukak zip fonts, file kasebut bakal katon minangka file.ttf ("font TrueType" utawa "font TrueType").

Instal Font ing Mac Langkah 8

Langkah 3. Seret banjur selehake file font kasebut

Gumantung saka sistem operasi sing digunakake, seret font uga.

  • Mac OS 9.x utawa 8.x: Seret file langsung menyang folder System.
  • Mac OS X: Seret file menyang folder Fonts ing folder Library.
Instal Font ing Mac Langkah 9

Langkah 4. Wiwiti maneh komputer yen font ora ditampilake kanthi otomatis

Popular dening topik