Cara nggawe penghapus luwih gedhe ing Microsoft Paint ing Windows 7

Bab lan Paragraf:

Cara nggawe penghapus luwih gedhe ing Microsoft Paint ing Windows 7
Cara nggawe penghapus luwih gedhe ing Microsoft Paint ing Windows 7
Anonim

Microsoft Paint minangka piranti lunak cilik sing dadi bagean saka piranti lunak sing diinstal kanthi otomatis ing komputer nggunakake sistem operasi Windows. Cat duwe palet alat sing bisa disetel yen dibutuhake. Contone, penghapus bisa duwe ukuran sing beda-beda gumantung yen sampeyan butuh pambusakan sing lancip utawa sing luwih gedhe. Nanging, kanthi kombinasi tombol, ana kemungkinan milih ukurane kanthi bebas. Kanggo laptop, sing ora bisa nggunakake keyboard angka, keyboard virtual Windows kudu diaktifake.

Langkah-langkah

Gawe Penghapus sing luwih gedhe ing Paint MS ing Laptop Windows 7 Langkah 1

Langkah 1. Aktifake Penghapus ing Microsoft Paint

Mbukak Paint. Pindhah menyang tab Ngarep, banjur pilih Karet sing ana ing bagean kasebut Piranti.

Gawe Penghapus Sing Gedhe ing MS Paint ing Laptop Windows 7

Langkah 2. Temokake ukuran sing bener

Ing Paint ngeklik ing Cut sampeyan bisa milih saka patang ukuran ukuran. Sampeyan bakal nemokake tombol Cut ing pita ing tab Ngarep mung nengen sadurunge warna. Yen sampeyan ora bisa nemokake ukuran sing cocog karo sampeyan, klik "+" ing keypad numerik kanggo nambah ukuran.

Gawe Penghapus Sing Gedhe ing MS Paint ing Laptop Windows 7 Langkah 3

Langkah 3. Gunakake keyboard layar Windows

Ing keyboard komputer desktop, kanthi nggabungake tombol Ctrl ++ / -, sampeyan bisa nambah utawa nyuda ukuran penghapus sakarepe. Kanggo laptop, bukak ing Keyboard virtual sing nuduhake keyboard standar lengkap ing desktop.

  • Kanggo nemokake, ketik keyboard layar ing garis Kanggo riset rana Kanggo miwiti munggah. Sampeyan duwe sawetara jawaban. Klik kaping pindho ing Keyboard visual ing dhaptar wangsulan.
  • ing keyboard virtual Sistem Windows tetep katon tanpa preduli file sing mbukak ing desktop.
Gawe Penghapus Sing Gedhe ing MS Paint ing Laptop Windows 7 Langkah 4

Langkah 4. Temokake keypad angka kanggo Keyboard On-Screen

Kanthi gawan, ing Keyboard visual ora duwe keypad angka aktif. Menyang Pilihan saka Keyboard visual. Jendhela anyar mbukak nuduhake pilihan keyboard.

Gawe Penghapus Sing Gedhe ing MS Paint ing Laptop Windows 7 Langkah 5

Langkah 5. Aktifake Keypad Numerik

Ing jendhela Pilihan, Centhang kothak Papan tombol angka, banjur pencet OK. Sampeyan bakal weruh ing layar ing sisih tengen keyboard ing Papan tombol angka.

Gawe Penghapus sing luwih gedhe ing Paint MS ing Laptop Windows 7 Langkah 6

Langkah 6. Gawe kombinasi tombol "CTRL" lan "+"

Ing keyboard layar, tutul CTRL, banjur kunci +. Elinga yen CTRL tetep disorot nganti sampeyan menet +. Tumindak kasebut mung ditindakake ing Keyboard virtual.

Gawe Penghapus Sing Gedhe ing MS Paint ing Laptop Windows 7 Langkah 7

Langkah 7. Pilih ukuran Penghapus ing Paint

Ing keyboard virtual, penet tombol CTRL lan + nganti sampeyan entuk ukuran Karet sing cocog karo sampeyan. Elinga yen kanthi saben klik rong tombol, penghapus mung tuwuh dadi siji piksel. Sampeyan kudu nindakake iki kaping pirang-pirang kanggo duwe Karet saka ukuran substansial.

  • Elinga yen ana ing jendhela Paint supaya kombinasi tombol bisa digunakake. Yen sampeyan ora duwe jendhela Paint aktif, ora bakal bisa digunakake.
  • Yen sampeyan pengin nyuda ukuran ing Karet, nggawe kombinasi tombol CTRL lan -.
  • Aja lali klik ing keyboard virtual pisanan ing tombol CTRL, banjur kunci + Endi -.

Popular dening topik