Cara mbusak header saka kaca kapindho dokumen Word

Bab lan Paragraf:

Cara mbusak header saka kaca kapindho dokumen Word
Cara mbusak header saka kaca kapindho dokumen Word
Anonim

Sampeyan bisa nyelehake header ing dokumen Microsoft Word, nanging bakal ditampilake kanthi default ing kabeh kaca lan iki bisa uga nganggu. Kanthi mung ngowahi siji parameter, sampeyan bisa menehi header ing kaca pisanan dokumen lan mbusak ing kabeh parameter liyane.

Langkah-langkah

Copot Header saka Langkah Kapindho 1

Langkah 1. Bukak dokumen Word sampeyan

Klik kaping pindho ing dokumen sing pengin diowahi kanggo mbukak.

Copot Header saka Langkah Kapindho 2

Langkah 2. Klik tab Pasang

Sampeyan bakal nemokake ing sisih ndhuwur jendela Word. Iki bakal nampilake toolbar insert ing sisih ndhuwur jendela aplikasi.

Copot Header saka Langkah Kaloro Langkah 3

Langkah 3. Klik ing pilihan Header

Sampeyan bakal nemokake pilihan iki ing bagean sing diarani Header lan sikil. Menu drop-down bakal katon.

Copot Header saka Kaca Kapindho Langkah 4

Langkah 4. Klik Sunting Header

Sampeyan bakal nemokake pilihan iki ing sisih ngisor menu tarik-mudhun sing ditampilake. Bilah alat ing sisih ndhuwur jendela Word bakal nampilake opsi sing ditrapake kanggo header.

  • Yen durung nggunakake header menyang teks, sampeyan kudu nambah dhisik. Klik ing menu molor ing template header sing cocog karo sampeyan, ketik teks sing pengin ditempelake banjur klik kaping pindho ing tab judhul Ing pikirane sing bakal ditemokake ing ngisor kothak teks sing wis diisi.
Copot Header saka Langkah Kapindho 5

Langkah 5. Centhang kothak ing ngarep Kaca kapisan beda

Sampeyan bakal nemokake ing bagean sing diarani Pilihan saka toolbar.

Yen kothak wis dicenthang, langkau iki lan cara sabanjure

Copot Header saka Langkah Kapindho 6

Langkah 6. Ubah header kaca pisanan teks yen dibutuhake

Yen dicenthang kothak sing diwenehi label Kaca pisanan beda-beda mbusak utawa ngganti teks ing header kaca pisanan, ngowahi sadurunge terus.

Copot Header saka Langkah Kapindho 7

Langkah 7. Copot header saka kaca kapindho teks sampeyan

Telusuri dokumen menyang sisih ndhuwur kaca sing nomer loro lan busak teks saka header.

Tindakan iki bakal mbusak header saka kabeh kaca dokumen sampeyan kajaba sing pertama

Copot Header saka Kaca Kapindho Langkah 8

Langkah 8. Klik ikon kanthi judhul Close Header lan Footer

Sampeyan bakal nemokake lambang iki makili a X putih ing latar mburi abang ing sisih tengen bilah alat, ing sisih ndhuwur dokumen sampeyan. Iki bakal duwe efek saka nutup kolom entri teks header.

Copot Header saka Kaca Kapindho Langkah 9

Langkah 9. Simpen dokumen sampeyan

Kanggo nindakake iki, bareng pencet tombol Ctrl + S ing keyboard yen sampeyan kerja ing sangisore Windows. Ing Mac, sampeyan kudu pencet ⌘ Command + S.

Popular dening topik