Cara Nambahake Kaca Anyar menyang Majalah Nguripake Kaca kanthi Flip PDF

Bab lan Paragraf:

Cara Nambahake Kaca Anyar menyang Majalah Nguripake Kaca kanthi Flip PDF
Cara Nambahake Kaca Anyar menyang Majalah Nguripake Kaca kanthi Flip PDF
Anonim

Yen sampeyan wis ngimpor file PDF menyang piranti lunak majalah kaya Flip PDF, dumadakan sampeyan ora duwe sawetara kaca sing penting banget, pengin nutup piranti lunak kasebut lan nggoleki cara ngowahi file PDF ing Google? Iki dudu metode sing efisien, amarga bakal mbuwang wektu kanggo ngowahi file PDF. Sampeyan pancen bisa nambah kaca anyar ing format PDF menyang majalah kanthi langsung nganggo Flip PDF.

Langkah-langkah

A2 1

Langkah 1. Mulai Flip PDF lan impor file PDF sampeyan

A2 2

Langkah 2. Mlebu karo akun email sampeyan banjur pindhah menyang antarmuka "Sunting Kaca"

A2 3 2

Langkah 3. Klik tombol Pasang Kaca

A2 4

Langkah 4. Pilih Gambar utawa PDF minangka jinis file sing dilebokake

A2 5

Langkah 5. Temtokake posisi kaca sing dipasang

A2 6

Popular dening topik