Cara Ngonversi PDF menyang PPT Kanthi Gampang ing Android nganggo LightPDF

Bab lan Paragraf:

Cara Ngonversi PDF menyang PPT Kanthi Gampang ing Android nganggo LightPDF
Cara Ngonversi PDF menyang PPT Kanthi Gampang ing Android nganggo LightPDF
Anonim

Apa gunane pengin ngowahi PDF dadi PPT? Yen ana ing PDF, kenapa pengin dikonversi yen format PDF minangka salah sawijining format sing paling umum digunakake? Siswa, pria bisnis utawa wanita, guru…, sampeyan mesthi bakal duwe presentasi kanggo nggawe dokumen sing bakal digawe. Dadi, kanggo ngrampungake presentasi sampeyan, sampeyan mesthi butuh PDFs kanggo nyelehake presentasi sing bakal sampeyan lakoni ing PowerPoint.

Langkah-langkah

Cara 1 saka 2: Konversi online

LIGHTPDF_1

Langkah 1. Menyang situs LightPDF

LIGHTPDF_2

Langkah 2. Gulung mudhun kaca banjur pencet PDF menyang tombol PPT

LIGHTPDF_3

Langkah 3. Banjur pilih file kanthi mencet +

LIGHTPDF_4

Langkah 4. Ngenteni file bakal dilebokake ing situs kasebut

File kasebut bakal kanthi otomatis dionversi ing situs kasebut.

Langkah 5. Sawise file diowahi, download kanggo digunakake

Cara 2 saka 2: Gunakake Konverter PDF Apowersoft

Langkah 1. Download app saka Play Store, instal lan bukak

CONVERTER_PDF_2

Langkah 2. Tutul PDF menyang PPT

CONVERTER_PDF_3

Langkah 3. Banjur pencet Pilih File

Sampeyan bisa nambah siji utawa luwih file PDF menyang program kasebut.

Langkah 4. Tutul Konversi

CONVERTER_PDF_4

Langkah 5. Tutul Ndeleng Dokumen kanggo ndeleng file sing dikonversi

Saran

  • Amarga duwe aplikasi sing cukup kanggo ngonversi PDF menyang PowerPoint ing Android, saiki ing kene aplikasi sing bakal ngidini sampeyan maca PPT ing ponsel cerdas kanggo pamitan menyang komputer kanthi suwe! Cukup download salah sawijining alat ing ngisor iki:
    • PPT Viewer & PDF Viewer
    • Panampil Dokumen

Popular dening topik