Cara nggambar tangan: 14 langkah (karo gambar)

Bab lan Paragraf:

Cara nggambar tangan: 14 langkah (karo gambar)
Cara nggambar tangan: 14 langkah (karo gambar)
Anonim

Akeh wong sing angel nggambar tangan, nanging yen sampeyan wis ngerti kepiye carane nggawe tangane, angel banget. Supaya gambar dadi realistis, kudu entuk proporsi sing pas. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa ngukur tangan nyata utawa nggunakake bentuk geometris.

Langkah-langkah

Cara 1 saka 2: Ukur tangan kanggo nggambar

Langkah 1. Mirsani tangan

Sinau lan sinaoni dimensi lan bagean sing nggawe.

Langkah 2. Temtokake dawa total

Kira-kira cocog karo jarak antarane dahi lan dagu.

Langkah 3. Netepake telapak tangan

Miwiti kanthi nggambar kothak kanthi sudhut sing dibunderaké.

Langkah 4. Posisi driji

Gambar segitiga ing sisih ngisor jempol lan garis titik kanggo driji.

Langkah 5. Tandhani phalanges

Gambar persegi dowo kanggo saben phalanx lan bunder kanggo saben sendi kanggo entuk bentuk dhasar driji.

Langkah 6. Gambar garis gedhe

Geserake tangan nggunakake garis konstruksi supaya bisa diposisikan kanthi bener.

Langkah 7. Rampungake nggambar

Mbusak garis konstruksi lan tambah warna.

Cara 2 saka 2: Gunakake bentuk geometris sing gampang

Langkah 1. Tandhani telapak tangan

Gambar kothak bunder kanggo makili palem lan tambah segitiga ing salah siji sisih kanggo posisi ngisor jempol.

Langkah 2. Posisi driji

Gambar bunder ing saben driji nemoni telapak tangan.

Langkah 3. Gambaren

Gambar ovals lan lingkaran kanggo mbentuk struktur saben driji.

Langkah 4. Gawe garis gedhe

Gambar tangan adhedhasar bentuk geometris sing wis digambar.

Langkah 5. Goleki fitur sampeyan

Gawe maneh garis gedhe tangan kanggo ngrampungake gambar.

Langkah 6. Mbusak garis konstruksi

Langkah 7. Werna gambar kasebut

Saran

  • Gambar garis cahya nganggo potlot supaya sampeyan bisa gampang mbusak kesalahan.
  • Watch tangan sampeyan utawa tangan wong liya sajrone proses kasebut. Mesthi wae bakal katon beda karo sing ana ing ilustrasi, nanging bakal dadi model sing apik lan luwih mbiyantu ndeleng versi telung dimensi saka prekara sing sampeyan pengin nggambar.
  • Coba tangan kanthi tetep supaya proses luwih gampang.

Popular dening topik