3 cara kanggo ngilangi bau muntah ing karpet

Bab lan Paragraf:

3 cara kanggo ngilangi bau muntah ing karpet
3 cara kanggo ngilangi bau muntah ing karpet
Anonim

Mambu muntah bisa angel dicopot saka karpet. Bisa uga ana wektu nalika sampeyan ngrasakake iki sawise wengi sing sibuk utawa amarga duwe anak sing lara. Kanggo ngilangi bau sing ana ing karpet, sampeyan bisa nggunakake soda roti utawa tepung jagung. Sampeyan uga bisa nggunakake karpet deodorizer utawa mbukak pembersih uap ing bagean karpet sing kena pengaruh.

Langkah-langkah

Cara 1 saka 3: Gunakake tepung jagung utawa soda kue

Copot Muntah Muntah saka Karpet Langkah 1

Langkah 1. Lebokake soda manggang ing karpet

Baking soda minangka deodorant sing apik kanggo karpet. Tuang pirang-pirang sendok produk iki ing kabeh utawa bagean karpet sing ngetokake bau muntah. Tuang soda manggang ing karpet supaya bisa nyedhot bau sing mambu sing metu.

Copot Muntah Muntah saka Karpet Langkah 2

Langkah 2. Tuang tepung jagung ing karpet

Pati jagung minangka deodorant liyane sing bisa ditemokake kanthi gampang ing kathok. Sprinkle sawetara sendok produk iki ing karpet supaya bisa nyedhot ambune muntah sing metu.

Copot Muntah Muntah saka Karpet Langkah 3

Langkah 3. Ayo produk sing dipilih lungguh sewengi

Ngidini baking soda utawa pati jagung lenggah sewengi ing karpet bakal menehi salah siji produk kasebut wektu cukup kanggo nyedhot ambune. Yen ambune kuwat banget, sampeyan bisa ngenteni nganti pirang-pirang dina.

Yen duwe anak utawa kewan ing omah, sampeyan kudu nutupi soda manggang utawa tepung jagung nganggo andhuk supaya ora kasebar ing endi wae. Sampeyan uga bisa mblokir akses menyang area ing endi tikar kanggo nyegah gangguan

Copot Muntah Muntah saka Karpet Langkah 4

Langkah 4. Aspirasi keluwihan produk sing dipilih

Sawise manggang soda utawa tepung jagung duwe wektu kanggo lungguh ing karpet kanthi sewengi, sampeyan bisa ngilangi. Gunakake alat pembersih vakum sing cocog kanggo karpet.

Sawise ngilangi soda panggang utawa tepung jagung sing berlebihan, sampeyan kudu mriksa wilayah kasebut lan priksa manawa ambune wangi

Cara 2 saka 3: Gunakake deodorizer karpet komersial

Copot Muntah Muntah saka Karpet Langkah 5

Langkah 1. Tuku deodorizer karpet

Dodo karpet komersial uga bisa efektif ngobati ambu muntah. Pilih deodorizer karpet sing ngemot bahan alami sing biasane lan ora bakal menehi noda utawa coretan ing karpet. Sampeyan bisa tuku ing toko hardware sing ana ing cedhak omah, supermarket, utawa internet.

Yen sampeyan arep menyang toko perangkat keras kanggo tuku deodorant karpet, takon karo salesperson rekomendasi merek tartamtu kanggo mbusak bau muntah kanthi efektif

Copot Muntah Muntah saka Karpet Langkah 6

Langkah 2. Tuang deodorant ing karpet

Umume deodorizer karpet ana ing bentuk bubuk. Sampeyan bisa nyelehake ing karpet kanthi ngetrapake siji nganti rong sendok makan utawa nganti bisa nutupi bagean sing ngetokake ambu ora enak.

Priksa label deodorant kanggo informasi luwih lengkap babagan cara nglamar

Copot Muntah Muntah saka Karpet Langkah 7

Langkah 3. Ayo deodorant lungguh sewengi

Sampeyan kudu menehi cukup wektu deodorant kanggo nyedhot mambu karpet. Yen ambune kuwat banget, wenehake freshener udhara ing karpet suwene rong dina.

Copot Muntah Muntah saka Karpet Langkah 8

Langkah 4. Vakum freshener udara

Sawise deodorant duwe wektu kanggo nggarap karpet lan nyedhot ambune, sampeyan bisa vakum kanggo nglumpukake. Banjur priksa manawa ambune wis entek kabeh.

Cara 3 saka 3: Gunakake alat pembersih uap

Copot Muntah Muntah saka Karpet Langkah 9

Langkah 1. Temokake pembersih uap sing cocok kanggo karpet sampeyan

Pembersih uap bisa dadi aksesoris sing sampurna kanggo mbusak noda utawa ambu sing jero saka karpet, ing mambu iki muntah. Uap kasebut bakal mbantu mateni kuman lan bakteri ing karpet, saengga bisa ngrusak lan ngilangake ambune. Sampeyan kudu priksa manawa pembersih uap sing sampeyan pilih cocog karo jinis karpet sing sampeyan duwe. Iki penting, amarga pembersih uap bisa tekan suhu dhuwur sing bisa nyawiji sawetara serat kain.

Hubungi pandhuan karpet sadurunge nggunakake pembersih uap kanggo mesthekake bisa ditrapake ing karpet kanthi aman

Copot Muntah Muntah saka Karpet Langkah 10

Langkah 2. Gunakake alat pembersih uap menyang karpet

Isi pembersih kukus nganggo cukà utawa cuka sulingan putih. Pancen, cuka minangka produk sing cocog kanggo deodorisasi karpet. Banjur jalanake alat pembersih uap ing area sing mambu. Tumindak kasebut bakal nyebabake uap ing bagean sing kena pengaruh, sing kanthi efektif mbantu ngilangi ambu.

  • Push banjur tarik luwih resik uap ing karpet kanggo ditrapake kukus lan resiki.
  • Sawise diresiki, karpet wis garing kabeh. Ambune muntah kudu ilang.
Copot Muntah Muntah saka Karpet Langkah 11

Langkah 3. Nyewa profesional kanggo ngresiki karpet

Yen sampeyan gugup nggunakake alat pembersih uap ing karpet sampeyan, coba golek profesional kanggo ngresiki. Pembersih profesional bakal duwe penguasaan sing sampurna kanggo ngetutake bau muntah sing metu saka karpet lan ngilangi. Sampeyan bisa nelusuri internet kanggo pembersih karpet profesional utawa takon marang wong sing uga duwe karpet nyaranake spesialis.

Popular dening topik