3 cara nggawe asu

Bab lan Paragraf:

3 cara nggawe asu
3 cara nggawe asu
Anonim

Yen sampeyan seneng ngerteni bahan-bahan sing ana ing panganan, kenapa ora nindakake perkara sing padha karo asu sampeyan? Nalika nggawe asu dhewe, sampeyan bisa nggunakake rasa, sampeyan bakal ngerti yen asu sampeyan seneng lan seneng menehi dheweke rasa sehat lan enak. Sinau babagan cara nggawe telung jinis asu asu: balung cilik klasik, cookie daging, lan kue ulang taun doggie khusus.

Bahan-bahan

Gawe balung cilik klasik

  • 3/4 cangkir kaldu daging sapi utawa unggas
  • 1/3 cangkir minyak sayur
  • 1/2 cangkir bubuk susu skim
  • 1 endhog
  • 3 cangkir glepung gandum

Gawe cookie daging

  • 30 gram daging sapi, daging babi utawa pitik sing wis dicincang
  • 1 cangkir germ gandum
  • 2 cangkir bubuk susu skim

Panggang kue ulang tahun doggie khusus

  • 1 gelas gandum gandum
  • 1 sendhok teh bubuk manggang
  • 1/4 cangkir kacang almond utawa kacang
  • 1/4 tuwung minyak sayur
  • 1 endhog
  • 1/4 cangkir madu
  • 1/4 cangkir kacang almond utawa kacang
  • 1 cangkir keju pondok

Langkah-langkah

Cara 1 saka 3: Gawe balung cilik sing klasik

Gawe Nambani Anjing Langkah 1

Langkah 1. Panaskan oven nganti 325 derajat (utawa termostat 6)

Gawe Nambani Anjing Langkah 2

Langkah 2. Campur bahan-bahan kasebut

Lebokake duduh kaldu, minyak, susu bubuk, endhog lan glepung ing mangkuk gedhe. Gunakake sendok kanggo aduk bahan-bahan kasebut nganti wis mateng.

Gawe Nambani Anjing Langkah 3

Langkah 3. Kukul adonan sing diasilake

Gunakake tangan kanggo nguleni alat nganti dadi stabil lan fleksibel. Lebokake adonan ing permukaan kerja sing digawe tepung.

Gawe Dog Ngobati Langkah 4

Langkah 4. Gulung adonan

Gunakake pin rolling kanggo njupuk adonan sing cocog kanggo sampeyan. Gawe tempel kenthel kanggo segawon gedhe, udakara rong sentimeter lan siji sentimeter kanggo segawon cilik.

Gawe Nambani Anjing Langkah 5

Langkah 5. Gawe balung cilik

Gunakake pemotong cookie sing bentuke balung kanggo mbentuk cupcakes. Lebokake balung ing loyang sing wis dilumuri.

  • Yen wis nggunakake kabeh adonan kanggo mbentuk kue, kumpul kethokan, gaweyan bal banjur gulung. Formulir jajan liyane nggunakake cookie.
  • Yen sampeyan ora duwe pemotong cookie sing bentuke balung, gunakake cara sing nyenengake kanggo asu sampeyan. Sajrone musim liburan, njupuk wit Natal utawa pemotong cookie kristal salju, utawa gunakake pola lingkaran utawa lintang klasik.
Gawe Nambani Anjing Langkah 6

Langkah 6. Panggang kue

Sijine ing tengah oven lan jupuk masak sajrone 50 menit. Priksa kanthi rutin manawa ora kobong.

  • Yen kue katon wernane cepet banget, suda suhu oven nganti 300 derajat (termostat 5).
  • Yen jajan ora masak cukup cepet, angkat suhu oven nganti 350 derajat (termostat 7).
Gawe Nambani Anjing Langkah 7

Langkah 7. Copot jajan saka oven

Dheweke bakal angel lan asri, padha karo asu kaya dheweke. Ayo jajan adhem lan simpen ing kothak udara.

Cara 2 saka 3: Panggang cookie daging

Gawe Nambani Anjing Langkah 8

Langkah 1. Panaskan oven nganti 350 derajat

Gawe Nambani Anjing Langkah 9

Langkah 2. Campur bahan-bahan kasebut

Lebokake daging cincang, kuman gandum lan susu bubuk ing mangkuk. Gunakake sendok kanggo nyampur bahan-bahan kasebut nganti adonan sing alus lan alus.

  • Yen adonan ora kuwat, tambah tepung gelas setengah lan aduk aduk.
  • Yen sampeyan ngerti rasa sing disenengi segawon, coba lebokake menyang adonan. Kenalake kiub sayuran utawa tambah daging babi cilik kanggo rasa liyane.
Gawe Dog Ngobati Langkah 10

Langkah 3. Kukul adonan

Sijine ing papan sing digawe tepung. Gunakake driji utawa sisih mburi sendok kanggo rata nganti bentuk pancake. Gulung adonan udakara sak inci.

Gawe Nambani Anjing Langkah 11

Langkah 4. Gawe cookie

Gunakake cutter cookie utawa gelas mustar cilik kanggo nggawe cookie daging. Selehake ing loyang sing wis dilumuri. Yen sampeyan duwe adonan turahan, gulung menyang werni, gulung banjur wenehi cookie liyane.

Gawe Dog Ngobati Langkah 12

Langkah 5. Panggang cookie

Lebokake sheet baking ing oven lan panggang cookie suwene waktu seprapat jam nganti coklat emas. Priksa masak kanthi rutin kanggo mesthekake yen ora kobong.

Gawe Nambani Anjing Langkah 13

Langkah 6. Copot cookie saka oven

Ayo digawe adhem lan lawati langsung utawa dilebokake ing lemari es yen digunakake mengko.

Cara 3 saka 3: Gawe kue ulang tahun doggie khusus

Gawe Nambani Anjing Langkah 14

Langkah 1. Panaskan oven nganti 350 derajat

Gawe Nambani Anjing Langkah 15

Langkah 2. Campur bahan-bahan kasebut

Lebokake glepung, bubuk manggang, almond utawa puree kacang, minyak, endhog, madu lan almond remuk ing mangkuk gedhe.

  • Yen asu seneng vanilla utawa rasa legi liyane, tambahake sendok teh vanilla lan sendok teh gula ing piranti lan aduk kanthi becik.
  • Yen asu seneng wortel, tambahi setengah gelas wortel parut ing campuran kasebut.
Gawe Dog Ngobati Langkah 16

Langkah 3. Tuang campuran menyang wajan sing wis diwenehi minyak

Gunakake sendok kayu kanggo nyebarake jajan ing wajan, banjur rata permukaane supaya jajan biasa wae.

Gawe Nambani Anjing Langkah 17

Langkah 4. Panggang jajan

Lebokake jajan ing oven lan panggang suwene 40 menit, utawa nganti permukaané coklat semrawut.

  • Priksa kesediaan kue kanthi nyucuk tengah kanthi tusuk gigi. Yen sing terakhir metu resik, jajan wis rampung. Yen wis diwarnai nganggo adonan, panggang jajan nganti sepuluh menit maneh.
  • Pateni jajan nalika wis siyap lan adhem.
Gawe Dog Ngobati Langkah 18

Langkah 5. Frost jajan

Yen jajan adhem, lebokake ing piring utawa mangkok segawon. Tuang keju keju ing jajan lan disebar nganggo sendok.

  • Yen asu ora seneng karo keju, sampeyan uga bisa nggunakake kue es kanthi krim abot utawa gedhang sing wis ditumbuk.
  • Aja nggunakake lapisan tradisional, amarga bisa ngganggu weteng segawon.
Gawe Nambani Anjing Langkah 19

Langkah 6. Sajian jajan

Sajake kabeh lan lebokake asu sampeyan, utawa iris (kanggo segawon cilik) banjur simpen mengko. Lebokake jajan sisa ing kulkas.

Saran

  • Pejabat kesehatan hewan menehi saran babagan panggunaan papak lan versi bubuk, sing bisa ngganggu pencernaan asu lan nyebabake inflamasi.
  • Yen asu seneng keju, lebur loro irisan keju sing lancip, tuangake campuran kanggo ngrampungake lan masak kaya petunjuk ing ndhuwur.

Popular dening topik