Carane ngatasi masalah - saran kanggo kabeh kesempatan

Popular kanggo sasi

Cara nggawe kekuatan lengen kanggo nada bisbol

Cara nggawe kekuatan lengen kanggo nada bisbol

Uncalan bola baseball bola-bali nganti suwe bisa nyebabake cilaka ing pundhak, lengen utawa pergelangan tangan. Iki bakal bener banget yen lengen sampeyan ora cukup otot kanggo praktik iki. Kanggo nyegah cidera, gawe kekuatan lengen liwat macem-macem cara.

Cara dribble kaya Cristiano Ronaldo: 10 langkah (karo gambar)

Cara dribble kaya Cristiano Ronaldo: 10 langkah (karo gambar)

Cristiano Ronaldo dianggep minangka salah sawijining pemain bal-balan paling apik ing generasine. Dheweke main kanggo Real Madrid lan tim nasional Portugal. Cristiano minangka dribbler sing apik lan dribbling minangka bakat sing penting banget kanggo dadi pemain bal-balan sing apik.

Cara muter basket ing driji

Cara muter basket ing driji

Apa sampeyan mesthi kepengin sinau cara muter basket ing driji? Kanthi ngerteni sawetara unsur dhasar teknik sing dibutuhake, sampeyan bisa sinau trik kasebut kanthi cepet lan dadi perhatian ing aspal. Kanthi siyap, sinau lemparan dhasar, lan muter bal, sampeyan bisa kanthi gampang muter ing driji.

3 cara kanggo mlumpat luwih dhuwur ing voli

3 cara kanggo mlumpat luwih dhuwur ing voli

Langsung minangka bagean penting kanggo main bola voli, ing tahap nyerang lan mbela. Kabeh atlit bisa nambah dhuwur lompatan kanthi nglatih otot sing melu, nggunakake plyometrik lan nguwasani teknik dhasar voli. Olahraga plyometric nambah kekuwatan, kacepetan mlumpat lan prigel.

Cara dadi batsman jangkrik: 9 langkah (karo gambar)

Cara dadi batsman jangkrik: 9 langkah (karo gambar)

Dadi pemukul jangkrik mbutuhake kabugaran fisik lan semangat semangat. Peran batsman yaiku nglindhungi wicket, yaiku seperangkat telung taruhan kayu sing dipasang kanthi vertikal lan dikalahake dening rong saksi kayu cilik, supaya bal tim lawan bisa ngalahake sing terakhir.

Cara dadi batsman agresif ing jangkrik: 5 langkah (kanthi gambar)

Cara dadi batsman agresif ing jangkrik: 5 langkah (kanthi gambar)

Ing jangkrik, batsman sing nabrak bal kanthi agresif mabuk amarga dheweke mogok lan nggawe penonton bungah. Mungkasi penggawean kendi saben liyane minangka kesempatan sing apik kanggo seneng-seneng. Aja ragu-ragu kanggo goyangake kendi! Langkah-langkah Langkah 1.

Cara nyedhiyakake sendok voli

Cara nyedhiyakake sendok voli

Ing voli, sendok sajian minangka salah sawijining katrampilan dhasar sing kudu dikuasai. Servis minangka bagean saka pertandingan yen sampeyan duwe kesempatan kanggo ngontrol bola stasioner lan sampeyan bisa njupuk kesempatan kanggo ngetung akeh poin, mula penting kanggo entuk teknik sing apik.

Cara nggawe manset voli: 8 langkah (karo gambar)

Cara nggawe manset voli: 8 langkah (karo gambar)

Manset minangka salah sawijining teknik dhasar voli. Iki digunakake kanggo nyerang werni yen ana ing sangisore level endhas lan umume digunakake minangka kontak pertama karo bal sawise pass, servis utawa smash liwat jaring. Yen sampeyan pengin dadi pemain bola voli sing trampil, sampeyan kudu ngerteni judhul, amarga iku minangka salah sawijining teknik dhasar game iki.

Cara dadi batsman jangkrik sing apik: 9 langkah (karo gambar)

Cara dadi batsman jangkrik sing apik: 9 langkah (karo gambar)

Sampeyan pengin nambah kinerja dadi batsman jangkrik supaya bisa dianggep batsman sing apik. Kanggo miwiti, sampeyan kudu nambah jumlah serangan sing sukses, kudu luwih tliti, lan tetep sabar kanggo tetep tenang lan fokus. Langkah-langkah Bagean 1 saka 3:

Cara njupuk tembakan sing ditanggepi ing basket

Cara njupuk tembakan sing ditanggepi ing basket

Apa sampeyan pemain NBA utawa amatir, ora ana sing ngalahake "swish" sing manis sawise nembak sing diluncurake tanpa ngetrapake apa-apa kajaba net. Tindakan njupuk gambar sing ditanggepi yaiku salah sawijining wujud seni nalika ditindakake dening master kayata Wilt Chamberlain, Michael Jordan, Larry Bird, Hakeem Olajuwon lan liya-liyane.

3 cara kanggo dadi pemain sing apik

3 cara kanggo dadi pemain sing apik

Ora mung katrampilan fisik kanggo dadi pemain sing apik. Yen sampeyan pengin nambah game lan game ing kanca, sampeyan bisa sinau kanggo ngrampungake peran sing dibutuhake kanthi menehi conto lan dadi pemain paling apik. Tim olahraga butuh pemain sing apik, apa sampeyan bakal tantangan?

Cara nggawe scrum mbukak: 15 langkah (karo gambar)

Cara nggawe scrum mbukak: 15 langkah (karo gambar)

Ing rugbi, scrum mbukak nalika pemain saka rong tim lawan ngubengi bal sawise salah sawijine ilang kontrol amarga tiba ing lemah. Pemain lawan nyoba nyingkirake bal supaya bisa entuk lan menehi menyang tim. Amarga scrum kadang bisa dadi jinis kompetisi sing paling abot lan kuat ing game kasebut, ana akeh aturan sing nuduhake kepiye carane awal lan cara pemain kudu tumindak.

Cara lulus voli: 12 langkah (karo gambar)

Cara lulus voli: 12 langkah (karo gambar)

Pass voli minangka manuver sing ngidini pemain bisa nutul bal kanthi cepet kanggo nyiapake lonjakan pemain liyane. Umume smash sing apik yaiku asil saka pass sing apik, yaiku pass sing ngetrapake aturan olahraga, sing nglarang nyekel bal lan ngidini penyerang siyap kanggo smash.

3 cara kanggo dadi linebacker sing apik

3 cara kanggo dadi linebacker sing apik

Kepiye carane dadi linebacker sing apik? Ray Lewis, pensiunan pemain bal-balan Baltimore Ravens nate ujar, "Pakaryan linebacker yaiku mblokir punggung lan panrima lan ngoyak bal." Linebackers minangka asu serangan ing lapangan. Peranane yaiku nyedhiyakake pertahanan ing game sing mlaku lan sing dilalekake.

Cara Menang Perang Tarik: 6 Langkah (Kanthi Gambar)

Cara Menang Perang Tarik: 6 Langkah (Kanthi Gambar)

Tug perang minangka game klasik sing dimainake bocah-bocah lan wong diwasa wis pirang-pirang taun. Kanggo menang, tim sampeyan kudu paling kuat kanthi narik tali sing dicekel tim liyane ing sisihane. Nanging, yen sampeyan pengin entuk kemenangan, sampeyan kudu sinau sawetara trik.

Cara nyabet bal ing voli: 15 langkah (karo gambar)

Cara nyabet bal ing voli: 15 langkah (karo gambar)

Volley minangka game sing apik kanggo pantai utawa gym. Ana akeh cara kanggo mencet bal supaya bisa dikirim liwat jaring. Nglayani, bali ngladeni lan ngetrapake kalebu tumindak tartamtu. Apa sentuhan kaping pisanan, kaloro utawa katelu sadurunge dikirim liwat jaring, teknik sing apik bakal nggawe kemenangan tim sampeyan.

Cara nabrak bal ing wektu sing pas ing jangkrik

Cara nabrak bal ing wektu sing pas ing jangkrik

Ngerti carane nyepak bola ing jangkrik dudu soal kekuatan, nanging wektu. Sampeyan kudu ngerti carane nabrak bal ing wektu sing paling pas. Kanggo iku, sampeyan kudu kerja lan kanthi praktik sampeyan bakal tekan kana. Tetep santai nalika fokus ing werni lan posisi ing wicket.

Cara muter Hockey es (karo gambar)

Cara muter Hockey es (karo gambar)

Kesejahteraan lan kekuwatan, kacepetan lan kekuwatan, klambi lan tamparan, kabeh nggawe hoki. Yen sampeyan kepengin sinau olahraga es sing paling apik, sampeyan bisa miwiti sinau dhasar lan katrampilan kanggo miwiti. Nambah game kanthi sinau teknik lan strategi saka pro.

Cara nambah gambar basket: 8 langkah (karo gambar)

Cara nambah gambar basket: 8 langkah (karo gambar)

Yen sampeyan pengin main ing sekolah menengah, kuliah, utawa uga tim basket tingkat profesional, ngerti carane nembak gambar sing apik iku penting. Yen sampeyan nambah, sampeyan bakal nambah kemungkinan sukses. Latihan rutin lan rutin bakal mbantu sampeyan nambah akurasi tembakan.

Cara main Paintball (nganggo gambar)

Cara main Paintball (nganggo gambar)

Paintball minangka olahraga pertempuran apik tenan sing kedadeyan kanthi cepet. Nggunakake pitcher, para pemain bersaing minangka tim utawa solo kanggo njupuk pemain liyane ing lapangan. Kesenengane ana ing sekitar lan yen sampeyan pengin main, sampeyan kudu luwih ngerti peralatan dhasar, aturan lan gaya dolanan luwih dhisik kanggo pisanan sukses ing perang.